Karısını aldattıgını ballandıra ballandıra anlatan sevgilimin kankası?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
Herkese iyi geceler
Kafamı çok karıştıran midemi bulandıran bir konuyu anlatmak istiyorum
Sevgilimle 7 aydır süren bir birlikteliğimiz var onun telefonundan videolara bakarken bir videoya denk geldik bahçe evinde arkadaşı sızmış onu çekiyo
Arkadan da kalabalık bir grup konuşuyo ve herkes sorular soruyo
Konuşan kişi evli olan arkadaşı ali ve diğer arkadaşı ahmet ten bahsediyo diyelim
ali diyoki “ tam kadının yanına gittim ahmet geldi başımda dikiliyo kadını ayarlayacam “ diyo ben bu sesi duyar duymaz ağzım açık kaldı sevgilim hemen videoyu değiştirip konuyu kapatmaya çalıştı videoya tekrar döndürdüm
Ali kadınla nasıl birlikte oldugunu işte iğrenç bir dille anltıyo kadına sordum dulum ama a*** dar dedi fln bunu duyunca utancımdan kapat dedim oda kapattı hemen aliyle ahmet birlikte tatile gitmişti sevgilimin söylediğine göre bu olay orda geçiyo
Yani ali karısını aldatmış zaten tahmin ediyodum bekar gibi yaşıyo şuan sevgilimle biraz mesafeliler ama bir telefonunla sevgilim koşa koşa gider oturur içer onla gezer üstelik 1 senelik evli ve ballandıra ballandıra anlatıyoda bir kişi bile çıkıp sen naptın utanmıyomusun demiyo herkes gülüyo dinliyo sevgilim konuya dahil olmuyo
Şimdi belki o olayda sevgilimde geçiyo bilmiyorum videoyu bir daha izleyeceğimi söyledim
Ve asla erkek erkeğe şehir dışına çıkamayacagını söyledim tamam dedi yeminler etti benim alakam yok o yapıyo diye ben biye yapıyım fln diye
Bir dahaki buluştugumuzda ona uygun bir dille arasına mesafe koyması gerektiğini bir daha bir yere onunla gitmemesini istediğimi bunların kknuşuldugu ortamda nasıl durdugunu ne biçim bir arkadaşı oldugunu söylesem bana banane ondan ben kendime bakarım diyecek
Ama arkadaşın kimse sen osundur yani aynı durumda ben olsam napardı acaba
Yada aman banane o onların sorunu o diyip görüşmelerine samimi olmasına müsade mi ediyim en yakındi arkadaşıdır bu arada laf bile söyletmezdi normalde ama elime koz geçti ?

Bu aldatan insanları asla anlamıyorum kişi farklı olunca ne oluyo yani eline ne geciyo 😡 sevgiline gelince senin uyarmanla yada tavrınla değil bence kendi aklıyla uzaklassin o tarz bı arkadaştan çünkü gerçekten kişilik bozukluğu bı insan bunu yapamaz içki masasına meze hiç yapamaz adamlık değil bence bu

Ama o benimle bi ilişki içerisinde ve onla dışarı çıksa aklıma ilk bu gelecek

Bu aldatan insanları asla anlamıyorum kişi farklı olunca ne oluyo yani eline ne geciyo 😡 sevgiline gelince senin uyarmanla yada tavrınla değil bence kendi aklıyla uzaklassin o tarz bı arkadaştan çünkü gerçekten kişilik bozukluğu bı insan bunu yapamaz içki masasına meze hiç yapamaz adamlık değil bence bu

Aslında videoda beni de rahatsız eden şey agzı açık muhabbeti dinlemiyo oraya hiç yorum yapmıyo sızan arkadaşının yüzünü yakınlaştırıp yakınlaştırıp gülüyo yani sanki dünyanın en normal şeyi konuşuluyomuş gibi sıradan
Her gün duyup her gün yapılan şeylermiş gibi
Görüşme deyin. O da sizi görüşmüyorum diye uyutup aynı muhabbetlere girsin. Ağzı açık bu muhabbeti dinleyen adamdan tam olarak ne bekliyorsunuz?

Ama o benimle bi ilişki içerisinde ve onla dışarı çıksa aklıma ilk bu
Aslında videoda beni de rahatsız eden şey agzı açık muhabbeti dinlemiyo oraya hiç yorum yapmıyo sızan arkadaşının yüzünü yakınlaştırıp yakınlaştırıp gülüyo yani sanki dünyanın en normal şeyi konuşuluyomuş gibi sıradan
Peki video niye hala duruyo

Bu durumda siz olsanız ayrılır mıydınız ?

İşte o ortamda kimse garipsememiş ve eglenmişler ve ne zaman aa bu ne rahat adam bekar gibi geziyo desem bizene o onların arasındaki şey diyip geçiştirdi o benim çocukluk arkadaşım mesafe koymam fln dedi hep
Aslında sizin müdahale etmenize gerek kalmadan sevgilinizin bu yaratığı en yakın arkadaşı olarak tutmaması gerekirdi

Bence bir insanın kalitesini görüştüğü insanlar, konuştuğu konular belirler. Belli ki ortamda hep bunlar konuşuluyor ki herkes normalmiş gibi yapıyor. Kusura bakmayın ama sevgiliniz sütten çıkmış ak kaşık bile olsa bunların yanlış olmadığını düşünen birisi. İlerde aynısını yapmasını engelleyecek ahlaki bir kontrol mekanizması gelişmemiş yani.

İşte o ortamda kimse garipsememiş ve eglenmişler ve ne zaman aa bu ne rahat adam bekar gibi geziyo desem bizene o onların arasındaki şey diyip geçiştirdi o benim çocukluk arkadaşım mesafe koymam fln dedi hep
Burda sanırım en önemli nokta sevgilinizin bu duruma olan tutumu vee bilemedim...
Şahsen ben en yakın arkadaşım yapmamasi gereken bir şey yaptığı zaman uyarmak isterdim sonrasında ona göre davranırdım. Ama onun arkadaşlarınin sessiz kalıp üstüne video çekmesi 🙄

X