- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
-
- Konu Sahibi lou salome
YA öyle tabi ama sonucta herkes mantıklı düsünemeyip benim dedigimi yapacaktır, çivi çiviyi söker diye bosuna dememisler...Herkesin kendi fikri ama bu çok çirkin değilmi adam bunu yaparak nasıl bir insan olduğunu göstermiştir zaten onun yaptığını yaparak çirkinleşmek neden bu ne durumu düzeltir nede kadını haklı çıkarır
kimi erkek benim X gibi bosayamadim hala sunu neyse her zaman karisina diyer kadinlarla yatip kalktigini detaylariyla anlatirsa baska odalarda yatarsa karisini baska kadinlarla mukayese ederse ne yaparsa yapsin karisi herseyde suclu ise kendi ailesi once geliyorsa annesinin ve kardesinin yaninda karisini evden kovuyorsa gecenin bir yarisi ne demeli bilmem aldatsa nolur aldatmasabunlara ne yapmalı sizce? karısına söylenmeli mi?
türk kadını genelde "ayyy hülya avşar da aldatıldı, nolcak canım, boşanmayayım. biraz kapris yapı affedeyim" diyip sineye çekmeye hazır olduğundan, kötü olan yine bu durumu o kadına söyleyen mi olur yoksa? (ekonomik özgürlüğü olmayıp çaresizliğinden evliliğini sürdürenleri tenzih ederim)
bir de neden adamı pek suçlamaz bu toplum? genelde 2. kadını suçlar. oysa karısına ve varsa çocuklarına bağlılık sözü vermiş olan adamdır, dışardaki kadın değil.
son sorum; evlilik monotonlaştığı anda erkeklerin gözü genelde dışarı kayıyor. o erkekler, başka kadınlara yalvarıp peşlerini bırakmadıkları halde, neden "kesin o yelloz kocamın peşini bırakmamıştır" deniyor?
arkadaşım ne güzel yazmışın tebrikler,hiç böle düşünmemiştimCunku ayni yastiga bas koydugun adamin serefsiz oldugunu, hatali oldugunu, ailesini hice saydigini, evliligine deger vermedigini kabullenmek zor, baskasina suc atmak kolay. Sevilmemek, deger gormemek zor seyler, bunu kabullenmek yerine sucu 3.bir kisiye atmak en kestirmesi.
Ben 2.ci kadinlara 1 mg suc bulmuyorm. Kimse kimsenin evliliginden, yuvasindan sorumlu degil, kmse baska bir kadinin evliligini onemsemek zorunda da degil. Evine, yuvasina deger vermesi gereken, evlilik defteride imzasi olan sahis erkek. Sorumlu davranmasi gereken o.
Adam yuvasini onemsemiyorsa, baska bir kadin neden onemsesin ki, elin karisina ne baska birinin evliliginden?
"O" kadini suclasaniz bile ne olacak ki dostlar, o kadin ustunde bir yaptiriminiz, gucunuz yok ki. Serefsiz kocanina soz gecirin once derler adama.
Bu kelimelere şapka çıkarıyorumKarısını aldatan erkek ; Sadece bir cinsiyete ve bir pipiye sahiptir.Adamlık sıfatı ondan çoook çok uzaktır.
Böyle erkeklere pirim verenlere de ne dendiğini burda söyleyip banlanmayım.Herkes kendi ederini belirler. Eğer buradaki ikinci kadında sen oluyorsan ucuz olma canısı.
Kadinlar yüzünden!!! Evli adamlarla iliskisi olanlar --> Kadinlar..... Dirdirdan adami evden sogutan --> Kadinlar.... Aldatan kocayi affeden --> Kadinlar... Erkektir o adi cikmaz diyen --> Kadinlar... Ogullarini bu dünyanin en önemli varligi gibi büyüten --> Kadinlar.... Aldatan kocayi kuzu yapip o s..k ayartmistir benim kocami diyen --> Kadinlar... Evlatlarim icin affettim diyen --> Kadinlar.... Ayyy daha sayamiycammmm...
Ya beybisi sen suna ikinci kadin oldum snrada terkedildim hazmedemiyorim desene...
Ben evli bir kadınım ve her evli kadın gibi aldatılma potansiyeline sahibim.bir yakınımın erkek arkadaşı,
ölüyordu kız için kapılarda ağlamalar içip içip eve gelip bırakma demeler perişan olmalarayrılacagım derdi kız yeri gelirdi bu şehri terkedeceksinler hediyeler sözler çiçekler bir kadına verilebilecek bütün vaadler sözler çoğu kadının aklını başından alacak bir hayat.... ve levki kendisi evli ve iki çocuklu bir adam. Yazılanlara birebir şahidim vicdan azabıyla evine dönsün diye yapılan onca seye ragmen verdiği cevaplara da perişanlıklarına da.... uzaklassın diye karısına söylemedik aslında söylesek belki tutusur bırakırdı peşini ki o asla öye birsey olmayacagını karısının zaten onu defalarca yakaladığını iki senedir birlikte olmadıklarını iddia ediyordu 12 yasında evde olan biteni gören bir kız cocuguna ne diyecegini bilememek annenin cocugu doldurması anne üzülürse çocuklarda üzülür psikolojisi yuzunden gercekten küçük çocuk anlayacak yasa gelene kadar çocuklar için katlandığını söylüyordu. kadına gidip senin kocan seni aldatıyor demek zaten tükenmiş bir evliliği iyice batırmaktan başka bir seye yaramazdı. dedikki bu adam klasik yalanlar söylüyor yok karımla yatmıyorum yok efendim zaten hic aramız iyi degil falan bunu kanıtlarsak atarız kızın basından. düşündüm ne yapılabilir kıza fikir sunuyoruz tıpkı bu ortam. bu arada kız adamı deli gibi seviyor ama bunu da kendine ailesine o kadına yediremediğinden kararlı whatsupp web den adamın cep telefonunu kaydetti, hattın online sifresiyle arşiv yapmak üzere gelen bütün mesajları kendi mail adresine yönlendirdi tabi gidenleride zaten arama dökümünden kiminle kaç dakika görüşüyor görüyordu. kac gece pc basında hafta sonları nöbetleşe baktık yazışmalarına whatsupına ne oldu biliyor musunuz? adamın anlattığından farklı birsey çıkmadı adam bir gece arkadaslarıyla içerken hem eşi hem baldızı ile telefonlarını acmadıgı için yazısıyor konusmlar akıp gidiyor. aklım almadı bir kadın bunca seyi duyup hala inat edip nasıl evli kalabilir? magdur olma durumu yokken bir yatagı paylaşmıyorken nasıl cocuklarıyla tehdit eder? bilemiyorum bu kadın aldatılıyor ona hep üzüldüm bu kızı hep uyardım bırak su adamı çolugu cocugu var diye bilemiyorum aldatıldıgını bile bile buna ite ite bir kadın nasıl ne ister hayattan anlamıyorum sonucu merak edenlerede yazayım ayrılmadılar bunları gözleriyle defalarca görünce kız adama daha çok inandı ve acıdı adam hala bilmiyor okuduklarını hala ara ara girip bakıyor ne durumdalar adam cocuklarına ve kıza tapıyor. kadın adamın face inde dahi yok tek kare fotografları yok ikisinin ortak en az 30 arkadası var hala mesajlarında eve su saatte geldim su saatte çıktım yazıyor kadın adamdan tık yok baldızı yapma etmeyin falan yazıyor adam biz iki senedir aynı yataga bile girmiyoruz sen ne diyosun diyor bundan da eminiz e şimdi bu ne?
Aynen oyle bi de bi kac sayfa onceki mesajlarda aldatan kocasindan sirf parasi icin ayrilmayan kadinlara gurursuz demis.!
Cok eski mesajlarindan neyin en oldugu belli oluyordu zaten.
Bi kadin konu acmisti ve evli bir adamla birlikteyim diye. Bu konu sahibi de onu oyle canla basla savunmustu ki ooooo. Buyuk konusmayin basiniza gelir, bilmem ne. Simdi bi de laf soyleyince biz suclu oluyoruz. He canim heee..