karısını aldatan erkek

Karısını aldatan erkek ; Sadece bir cinsiyete ve bir pipiye sahiptir.Adamlık sıfatı ondan çoook çok uzaktır.
Böyle erkeklere pirim verenlere de ne dendiğini burda söyleyip banlanmayım.Herkes kendi ederini belirler. Eğer buradaki ikinci kadında sen oluyorsan ucuz olma canısı.

Ben burada erkeği suçlu bulurum.namuslu olan adam bir baskasinin aklini celmesine izin vermez .evliyim Esim var diye düşünür sevmese bile aldatmamali madem istemiyor bir baskasini düşünüyor bosansin gitsin napcaksa yapsin.ama kadini saf yerine koyup aldatması allah katinda zaten günah nasilsa bi şekildecezasini cekicektir kkadim aldatildigini anlamasa bile.bu dünyanın ahiretide var.kadin istese namusu olmayan erkeği çok kolay kandirabilir.yani is kişide vicdanda namusta ahlakta bitiyor .bunlar yoksa erkekte kadinda aldatir.

YA öyle tabi ama sonucta herkes mantıklı düsünemeyip benim dedigimi yapacaktır, çivi çiviyi söker diye bosuna dememisler...

Ister istemez kadinida suclardim.cunku kadinda hatali.evli oldugunu bile bile adamla iliskiye giriyor karisindan ayrilsin diye kapida bekliyor resmen.adamin cocuklari var belki karisinin ekonomik özgürlüğü yok ona muhtac.ayrilirsa perisan olucaklar.o ahlarla nasil mutlu olucaklar bunu dusunmuyor mu?
Adamda suclu ama kadin sucsuz degil .karisiyla rekabete giriyor falan ne cirkin ne asagilayici.boyle adamlarda genelde eslerini birakmaz diğerleriyle gönül eglendirir evine döner sonunda...

kimi erkek benim X gibi bosayamadim hala sunu neyse her zaman karisina diyer kadinlarla yatip kalktigini detaylariyla anlatirsa baska odalarda yatarsa karisini baska kadinlarla mukayese ederse ne yaparsa yapsin karisi herseyde suclu ise kendi ailesi once geliyorsa annesinin ve kardesinin yaninda karisini evden kovuyorsa gecenin bir yarisi ne demeli bilmem aldatsa nolur aldatmasa

arkadaşım ne güzel yazmışın tebrikler,hiç böle düşünmemiştim

ama hepinize güzel haberim var,erkek asla 2,yi 3, ye 1,ye verdiği değeri vermez,o yüzden 1.hiçç üzülmezin,boşanmış biriyle evlenecektim,adam gitti benımle evleneceği ortaya çıkınca diğer taraf etraf cocukları bir abluka altına alıp ıkna ettiler (ablası büyü diyor)veeeeee eski karısına döndü kızlar,ilk tapuyu alan sağlam yeri

o yüzden derimki boşanana değil eşi olmuş olana gidin

ha unuttum bu arada karısını onu aldattığı için boşanmışlar ve aradan 5 yıl sonra tekrar barıştılar

burada şöyle bir durum var...eşinizin sizi aldattığını o kişi de biliyorsa ikisi de suçludur...bilmiyorsa o kişi de kandırılmıştır...bunu öğrendiğinde de hemen bırakmalıdır...çünkü bunu yapan adamdan adam olmaz hiçbir zaman...bir kere bir kalp kirlenmişse geri dönüşü olmaz.

Bu kelimelere şapka çıkarıyorum

Tamamen katılıyorum.

Ya beybisi sen suna ikinci kadin oldum snrada terkedildim hazmedemiyorim desene...

Aynen oyle bi de bi kac sayfa onceki mesajlarda aldatan kocasindan sirf parasi icin ayrilmayan kadinlara gurursuz demis.!
Cok eski mesajlarindan neyin en oldugu belli oluyordu zaten.
Bi kadin konu acmisti ve evli bir adamla birlikteyim diye. Bu konu sahibi de onu oyle canla basla savunmustu ki ooooo. Buyuk konusmayin basiniza gelir, bilmem ne. Simdi bi de laf soyleyince biz suclu oluyoruz. He canim heee..

bir yakınımın erkek arkadaşı,
ölüyordu kız için kapılarda ağlamalar içip içip eve gelip bırakma demeler perişan olmalarayrılacagım derdi kız yeri gelirdi bu şehri terkedeceksinler hediyeler sözler çiçekler bir kadına verilebilecek bütün vaadler sözler çoğu kadının aklını başından alacak bir hayat.... ve levki kendisi evli ve iki çocuklu bir adam. Yazılanlara birebir şahidim vicdan azabıyla evine dönsün diye yapılan onca seye ragmen verdiği cevaplara da perişanlıklarına da.... uzaklassın diye karısına söylemedik aslında söylesek belki tutusur bırakırdı peşini ki o asla öye birsey olmayacagını karısının zaten onu defalarca yakaladığını iki senedir birlikte olmadıklarını iddia ediyordu 12 yasında evde olan biteni gören bir kız cocuguna ne diyecegini bilememek annenin cocugu doldurması anne üzülürse çocuklarda üzülür psikolojisi yuzunden gercekten küçük çocuk anlayacak yasa gelene kadar çocuklar için katlandığını söylüyordu. kadına gidip senin kocan seni aldatıyor demek zaten tükenmiş bir evliliği iyice batırmaktan başka bir seye yaramazdı. dedikki bu adam klasik yalanlar söylüyor yok karımla yatmıyorum yok efendim zaten hic aramız iyi degil falan bunu kanıtlarsak atarız kızın basından. düşündüm ne yapılabilir kıza fikir sunuyoruz tıpkı bu ortam. bu arada kız adamı deli gibi seviyor ama bunu da kendine ailesine o kadına yediremediğinden kararlı whatsupp web den adamın cep telefonunu kaydetti, hattın online sifresiyle arşiv yapmak üzere gelen bütün mesajları kendi mail adresine yönlendirdi tabi gidenleride zaten arama dökümünden kiminle kaç dakika görüşüyor görüyordu. kac gece pc basında hafta sonları nöbetleşe baktık yazışmalarına whatsupına ne oldu biliyor musunuz? adamın anlattığından farklı birsey çıkmadı adam bir gece arkadaslarıyla içerken hem eşi hem baldızı ile telefonlarını acmadıgı için yazısıyor konusmlar akıp gidiyor. aklım almadı bir kadın bunca seyi duyup hala inat edip nasıl evli kalabilir? magdur olma durumu yokken bir yatagı paylaşmıyorken nasıl cocuklarıyla tehdit eder? bilemiyorum bu kadın aldatılıyor ona hep üzüldüm bu kızı hep uyardım bırak su adamı çolugu cocugu var diye bilemiyorum aldatıldıgını bile bile buna ite ite bir kadın nasıl ne ister hayattan anlamıyorum sonucu merak edenlerede yazayım ayrılmadılar bunları gözleriyle defalarca görünce kız adama daha çok inandı ve acıdı adam hala bilmiyor okuduklarını hala ara ara girip bakıyor ne durumdalar adam cocuklarına ve kıza tapıyor. kadın adamın face inde dahi yok tek kare fotografları yok ikisinin ortak en az 30 arkadası var hala mesajlarında eve su saatte geldim su saatte çıktım yazıyor kadın adamdan tık yok baldızı yapma etmeyin falan yazıyor adam biz iki senedir aynı yataga bile girmiyoruz sen ne diyosun diyor bundan da eminiz e şimdi bu ne?

Ben evli bir kadınım ve her evli kadın gibi aldatılma potansiyeline sahibim.

Ancak O Adama acıdım. Nikah ve çocuk olunca kimse kimseyi tapulamıyor.

Şayet ayrılmamaları için tek sebep annenin çocuğun psikolojisini bozma durumu ise o kadına anne demem.

Bir koca ne yaparsa yapsın çocuklarla tehdit edilmemeli .. İçinde baba nefreti ile büyümek ne demek? Hayat boyu onun peşinden gelecek bir acı olurdu bu.

Anne dediğin herşeyden önce onurlu olacak, dik olacak, güçlü olacak, kendi değerini yerlere sermeyecek ..

Çocuğa da üzüldüm .

babayı görseniz acırsınız zaten keza annede iyi bir kadın ama duygularına yenik düşüp çocuklara kötülük yapıyor aslında kadına sadece bu konuda kızıyorum yoksa her ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez benim gözmde ama adamın aklı gidiyor kadın kızına arattırıyor sürekli bahaneyle babaya anlatmış kızcagız baba arada kalıyorum annem böyle böyle diyor bizi bırakcakmıssın baska cocukların olup bizi sokağa atacakmısın falan filan çok zor...

kadın zerre umrumda olmaz acıkcası adam bi kadına gider tersler digerine gider tersler eli bos doner bana ama bu beni aldatmaya tesebbus ettigi gercegini degiştirmez tabiki hayatımdaki adamı suclarım

afff su konuyu cok merak ettim acikcasi aradim bulamadim silindimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…