Ben 2. kadınlara hiç suç bulmuyorum; Ayşe olmasa Fatma onlardan dolu var, elalemin kızını ben terbiye edecek değilim
Böyle bir şey yaşanırsa suçlu eşimdir
Bazen aşk biter, paylaşım biter, insanların arasındaki yoldaşlık biter, evlendiğim ilk gün eşime söylemişimdir, bittiğini hissedersen başka işlere tevessül etme, efendi gibi gel boşanalım. Tek soru sorarsam, tek arıza çıkartırsam ne olayım. Ancak aldatma işlerine girersen canını yakarım. Hiç bir kadın ya da erkek bunu yaşamamalı, evlenmeden önce bir kez aldatıldım, on yılımı heba etti karaktersiz, acısı başa çıkılabilecek gibi değil, bu yola gitmemeli insanlar. Kadında erkekte kendini bilir, bitmişse ah çocuklar, vah ben zavallıyım bilmem ne adamın yakasına yapışmamak lazım. (Gerçekten çaresiz olan kadınları tenzih ediyorum) Her imkanı olup da affedip, tekrar tekrar aynı acıları yaşamak da kişinin kendi tercihi bu tiplere acımıyorum. Aldatma çok derin, çok tartışılası bir konu kabaca benim görüşlerim bunlar, onurunu korumalı herkes kadında erkek de, başkalarını günah keçisi yapıp, gerçekle yüzleşmekten kaçmamalı, ömür çok kıymetli