karısını aldatan erkek

evlilikler biraz da ekonomik ortaklık gibi sanki. aşk meşk bitiyor ama sürüyor ele güne karşı.

ev alınmış, araba alınmış, çocuk da varsa, konfordan vazgeçmek zor geliyor adama. başım ağrımadan, boşanma derdiyle uğraşmadan gizlice aşk yaşayayım diyor belki de.

kadın da boşanmak istemiyor. sosyal ortamlarda ve sanal dünyada hava atacağı kocişini bırakası gelmiyor. aldatılsa da, evlilik sayesinde sahip olduğu etiketten vazgeçemeyecek kadar gurursuz olabiliyor.

erkekleri şımartan toplumda epey suç var bence de. sizlere katılıyorum.

Aldatan taraf her zaman haksızdır kadın da olsa erkek de olsa...
Aldatma davranışı sadece bir hata değildir aynı zamanda karaktersizliğin de göstergesidir.

Ben 2. kadınlara hiç suç bulmuyorum; Ayşe olmasa Fatma onlardan dolu var, elalemin kızını ben terbiye edecek değilim
Böyle bir şey yaşanırsa suçlu eşimdir
Bazen aşk biter, paylaşım biter, insanların arasındaki yoldaşlık biter, evlendiğim ilk gün eşime söylemişimdir, bittiğini hissedersen başka işlere tevessül etme, efendi gibi gel boşanalım. Tek soru sorarsam, tek arıza çıkartırsam ne olayım. Ancak aldatma işlerine girersen canını yakarım. Hiç bir kadın ya da erkek bunu yaşamamalı, evlenmeden önce bir kez aldatıldım, on yılımı heba etti karaktersiz, acısı başa çıkılabilecek gibi değil, bu yola gitmemeli insanlar. Kadında erkekte kendini bilir, bitmişse ah çocuklar, vah ben zavallıyım bilmem ne adamın yakasına yapışmamak lazım. (Gerçekten çaresiz olan kadınları tenzih ediyorum) Her imkanı olup da affedip, tekrar tekrar aynı acıları yaşamak da kişinin kendi tercihi bu tiplere acımıyorum. Aldatma çok derin, çok tartışılası bir konu kabaca benim görüşlerim bunlar, onurunu korumalı herkes kadında erkek de, başkalarını günah keçisi yapıp, gerçekle yüzleşmekten kaçmamalı, ömür çok kıymetli

Kısaca cevabımı yazayım . Evli değilim evli olsamda fikrim aynı olurdu . kurallarım katıdır .sevgi bitmişse evlilik bitmiştir . sevgi bitmemişse adamın gözü dışarı kaymaz . ya da adam hiç sevmemiştir .
güvenemediğim kişinin yanında kalmam koca olsun dost olsun aileden biri olsun .
Aldatıldı kadın hatalıdır . YANLIŞ ... Adam hatalıdır neden .eşini uyarırsın şu hareketini şunu şunu beğenmiyorum . konuşursun yeri gelir tartışırsın . eşin devam mı ediyor .. gidersin mahkemeye ayrılırsın . aldatmak asla cezalandırma yolu değildir .
Türk vurgusunu işin içine karıştırmayın çünkü ben Türküm şu ana kadar tüm sülalemde ihanet olayı olmadı .Allah şu saatten sonra da göstermez inşalllah .

karısını aldatan erkeği de kocasını aldatan kadını da ispiyonlamak taraftarı değilim. maalesef ülkemizde herzaman doğru işlemiyor. kadına dersin kocan aldatıyor diye, iki ay sonra affeder sen yuva yıkmaya çalışan olursun. kocaya dersin karın aldatıyor diye döver,söver belki öldürür( medenice ayrılacak seviyede değil erkeklerimiz istisnalar adı üstünde istisnadır) birinin ölümüne sebep olduğunla kalırsın. aldatan kadın da olsa erkek de olsa kadın suçlu erkek suçsuzdur bu toplumda. çünkü erkek iradesine hakim olamayacak kadar aciz küçük masum bir varlıktır, ne yapsındır, o kadın da adamcağızı tahrik etmeseydi olur. "o kadın" yeri gelir liseli bir kız olur tacize uğrar, yeri gelir doğru düzgün hayat yaşasa da şerefsizin biri denk gelir tecavüze uğrar. ama yine de suçlu odur çünkü o kadındır ve hala dişi köpek-erkek köpek kıyaslaması hüküm sürmektedir. Bu topraklarda yaşayan erkekler "erkek köpek" olmayı çoktandır kabullenmiş ve bundan utanmıyorlar, kadınlar ne zaman dişi köpek değil de insan olduklarını idrak ederler ve günah keçisi kimliklerini yırtıp atarlar, ancak o zaman bu olaylar son bulur. erkeğin üstünlüğünü kabullenmeyen, aldatılmayı normal görmeyen kadınlar istisnadan birazcık daha fazlalar. inşallah daha da çoğalır da bütün ülkeyi kaplarlar.

her zaman suc kadinda olmuyor tabiki..gercekten kani bozuk erkek cok.bana seneler seneler once ozaman ki erkek arkadasimin kuzeni sarmisti ki 4 sene boyunca bir kere yalniz gorusmedik hep arkadas aile ortaminda gorustuk onda da bir araya geldigimiz iki elin parmagini gecmez..tobe yarabbim evli barkli bide karisi hamile kalmisti bana ilani ask ettiginde..donmus kalmistim,yok beni kuzenin yaninda ilk gordugunde beyninden vurulmusa donmus ogun bugundur beni dusunuyormus..yuzune kusasim gelmisti sukur ki arada ekran vardi..iyykkk:KK23: erkek arkadasima da bisey demedim,o dallamanin karisina da..psikolojim bozulmustu resmen,bi ton bahane uydurup ayrildim eski sevgilimden..

%100 aldatan suçlu... Yani birisiyle zaten bir ilişkisi olan kişi. 2.kişi yakın arkadaş vs olursa o da sırtından bıçaklamış olur gözümde.

Söylersen kötü oluyorsun.
Kadın dönüp dolaşıp kocasına inanır , sonra sizi kötü bellerler. :63:
Çok samimi olmadığın kişinin aldatıldığını öğrenirsen susman daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

bunlara ne yapmalı sizce? karısına söylenmeli mi?

türk kadını genelde "ayyy hülya avşar da aldatıldı, nolcak canım, boşanmayayım. biraz kapris yapı affedeyim" diyip sineye çekmeye hazır olduğundan, kötü olan yine bu durumu o kadına söyleyen mi olur yoksa? (ekonomik özgürlüğü olmayıp çaresizliğinden evliliğini sürdürenleri tenzih ederim)

bir de neden adamı pek suçlamaz bu toplum? genelde 2. kadını suçlar. oysa karısına ve varsa çocuklarına bağlılık sözü vermiş olan adamdır, dışardaki kadın değil.

son sorum; evlilik monotonlaştığı anda erkeklerin gözü genelde dışarı kayıyor. o erkekler, başka kadınlara yalvarıp peşlerini bırakmadıkları halde, neden "kesin o yelloz kocamın peşini bırakmamıştır" deniyor?
Ay bu modelleri anlamıyorum zaten benim Kocam hayatta yapmaz aldatılıncada aldatmayan erkek yoktur derler. Ben büyük konuşmam hayatta ama Eşime güvenirim karakterine ama böyle bu durumu kesinlikle kebullenemem

böyle konularda empati yapmayı doğru bulmuyorum daha yasanmamış birseyi hayal edip çekmeye gerek yok. ama yine de insan önce esıne guvenıcek. Bunun yanında da kadın hem aldatılıp hem de diğer kadına sevgi sözcükleri söyleyecek değil. elbette ona da bir tepkisi olacaktır ki sadece yelloz değip geçmekle yetiniyorsa diğer kadın yatsın kalksın dua etsin bence

Yani aldatmıcaksın ama baskasıyla görcek ki seni anlasın
Herkesin kendi fikri ama bu çok çirkin değilmi adam bunu yaparak nasıl bir insan olduğunu göstermiştir zaten onun yaptığını yaparak çirkinleşmek neden bu ne durumu düzeltir nede kadını haklı çıkarır

tamamen saçmalık.. kadın bana yanlış yapamaz ki kocam yapar. ben o kadına güvenmedim ki eşime güvendim. bana ihanet eden kocam olur böyle bir durumda kadını asla suçlamam.. kadına suçu yapıştırarak kocasının yanında kalmaya devam etme ezikliğini kafasında böyle bastırıyor olabilir bazı kadınlar.

X