Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

Oha yaa yuhh yaaa doktora namahrem mi olur yaa helede dogumda
Olmax tabi. Iyı bır bayan doktor varsa , maddi olarak da butceyı s
Yuh yani tüp bebek doktoru olsa demekki işkence ile öldürecekti adamı:bicak:
Geçen eşime diyorum tüp bebek tedavisindeyiz ve doktorum erkek,,beni hamile bıraksında diyorum...nebiçim konuşuyosun sen dedi e ne ya dedim adam yerleştiriyor embriyoyu ne diim:eğlence:
ben oyle bişey desem cok kırıcı olurdu eşim. Valla iyi cesaret seninki:0

Olmax tabi. Iyı bır bayan doktor varsa , maddi olarak da butceyı s

ben oyle bişey desem cok kırıcı olurdu eşim. Valla iyi cesaret seninki:0
Yok biz kendimizle barışığız rencide etmek amaçlı söylemediğimi bilir eşim sorunun büyüğü bende olduğundan kendimle dalga geçerim genelde

Batida var mi bunlar,yok !
Adamın yaptıgı cahıllık. Hastalık derecesı kıskançlık. Ama dini seneple yaptıgını savunsa da, dunya uleması bıraraya gelse bu adamı cezalandırır... Batıyı ornek vermişsiniz. Batıda uzun yıllar yasamıs ve kulturuyle yakından alakalı biri olarak soyleyebilirim ki, onlarda da var ama karısını kız arkadasını kıskanclık sebebıyle olduren cok az. Zira aile kavramı zaten yok. Ama batı gibi ahlaksız ve herturlu cahıllıgın oldugu bir toplumu medenıyet olarak one surmenız şaşırtıcı

Neyi küçümsedim ben pardon celismeyin lütfen şeriat şeriat deyip uygulandığı konuya da cahillik demeyin.
Aydınım diyip her pisliği işleyen adamın yaptıgını tum aydınlara mı mal etmeli peki? Adam kılıf uydurur. Gelenegı boyledır. Ama islam ailemlerinin ortak gorusu boyle bısey olamayacagı yonunde. Yani bu islamı yani şeriatı bağlamaz

doktorla ilgili bir ayet ya da hadis var mı...

yani bu durum için erkek doktor olayı...

MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana senin niyetinin ne olduğunu biz anladık ta, arkadaşlar alınmışlar. Cevap verme boşver.
Arkadaşlar mesele tabii ki Allah ın kanunlarını tartışmak değil, mesele aslında burda bazı arkadaşların her konuda " şeriatla" yönetilmek istediğini söylemesi, ve birlerinde "din" konusunun çok hassas ve yanlış yönlendirmeye açık olduğunu , insanların kendi çıkarlarına göre şekillendirebileceğini Arabistan , İran gibi örnekler üzerinden anlatmaya çalışmamız.Mesele şeriat değil, şeriat uyguladığını iddia eden ülkeler.

niye dogurttun doktor bıraksaydın ya nasıl is nasıl kafa bu ya. kadın hastalıklarına gittigimde erkek doktora gidiyorum esim adamı vursun ozaman ya olcak seymi bu saglıkla alakalı durumlar bunlar o anda ben onu erkek olarak gormuyorum doktor olarak goruyorum herseyi dine imana baglıyorlar ama nedense hep islerine gelenleri eger bu dunyada dine cok deger verilseydi dine cok uygun yasanılsaydı bunca insan acı cekmezdi oldurulmezdi

Adamın yaptıgı cahıllık. Hastalık derecesı kıskançlık. Ama dini seneple yaptıgını savunsa da, dunya uleması bıraraya gelse bu adamı cezalandırır... Batıyı ornek vermişsiniz. Batıda uzun yıllar yasamıs ve kulturuyle yakından alakalı biri olarak soyleyebilirim ki, onlarda da var ama karısını kız arkadasını kıskanclık sebebıyle olduren cok az. Zira aile kavramı zaten yok. Ama batı gibi ahlaksız ve herturlu cahıllıgın oldugu bir toplumu medenıyet olarak one surmenız şaşırtıcı
İlahi guldurdunuz cahillik batıda mi var ? :)))))evet medeniyet külliyen doğuda :)

Bunun böyle olmasında bir çok neden olabilir kıskançlık,eğitim,aile kültürü,cehalet, psikolojik sorun,
mahalle baskısı ama zaten kadının
değeri olmayan yerde insanın değeri aramaya kalkmak biraz aptallık oluyor ,

Şeriat kanununa göre normal değil mi bu ?
Şeriat kanunu hakkında birşey bilmediğiniz açık sacmalamanin bir alemi yok.elin manyağı bunu dini gereği mi yaptı her gerizekaliyi!!! Arabistanlı diye normal mi karsiliyosunuz.dinimizde mecburiyet varsa haram değildir.hele sağlık konusunda kadın dr yoksa erkek dr a gidilmesi gerekiyorsa hiçbir günahı yoktur.tek derdiniz malzeme bulmak di mi yemezler.....

Back