Karısına doğum yaptıran erkek doktoru vurdu

Şeriat kanununa göre normal değil mi bu ?
Yuh diyorum gerçektende bu yoruma.
Seriat dedigin sey nedir? Seriattan ne anliyorsun gercektende merak ediyorim.
Soruyorum seriat ne?
Arapca kelime diye kötü birsey zannediyorsundur eminim.
Seriat ALLAHIN kanunlari ile yasamak. yani ALLAHIN yasası kullarin degil.
Bizim dinimiz "bir insan öldüren bütün insanlığı öldürmüş olur" diyen bir din iken nereden çıkarıyorsunuz seriatin emri oldugunu?

Seriat git doktor öldür mü diyor?
Seriat savunanlara cahil diyorlar diyorsunuz ya.. seriati kötü birsey zannedenler bu adamdan dahada cahil.
Seriat kötü birsey degil. Uygulamada yanlis yapanlar. Kendine yontanlar, kendi menfaatlerine uydurmaya calisanlar kötü.
Sunu kafaniza bir sokun. Cahil cahil komusmayin.

Konuya gelince yuh! Gercektende. Sen karını okutma gevur okulu diye sokra karina dogum yaptiracak kadin doktor iste. Varmi boyle bir dunya?
Kadinlar okuyacak ki kadin doktor secebilesin.
Neyseki zavalli doktor olmemis. Gerizekalo cahil adam.

Bu kurallar açık ve net, böyle bir kural olmadığından ben eminim ki cevap veriyorum ama siz daha bilip bilmeden yorum yapmışsınız.
Bu kurallar net kadın doktor varken erkek doktora gidemezsin böyle bir secimin yok. Doğumun kadın tarafından yapılmasını istemiş ama reddedilmiş demek ki kadın doktorda varmış. Adam eminim en ufak suç almaz haklı bulunur

Daha neler okuyacağız, göreceğiz acaba ! Cahillikte sinir tanımıyor bazilari

Allah'ın kanunlarını bilmeyen bir kere bile merak edip kuran-ı kerim okumayıp gelip burda "şeriat (Allah'n kanunu) değil mi bu zaten diyor !!!! Önce okuyun sonra gelip burda konusun! Konu Arap olunca herkesin aklına şeriat geliyor. Benim aklıma da b*k gibi para içinde yüzüp fakir insanlara yardım etmeyen bir millet geliyor ! Dünya üzerinde su an hakkı ile şeriat kanunlarına uyan hiçbir devlet yok !!! Şeriat kanunu öyle bilindigi gibi acımasız bir yasa değil. Şeriat Allah kanunu demek biraz bilinçli konusalim ! Adam orda düpedüz cahillik yapmış konu şeriat olmuş !!! Ayıp ayıp !!!

Back