- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz Allahın hükmünü küçümserseniz vicdanı olan herkesde cevap yazar bir üyeye yazmış olmanız yazdığınız yorumu değiştirmez.Dalga mı geçiyorsunuz sayıyla mı gönderiyorlar size mi yazdım ben mübarek atlayan atlayana
Şeriata göre kocası buna müsaade etmemişse vardır. Savunmak için savunmuşsunuz ama olmamışSırf laf söylemek için söylenmiş bir söz ama gel gör ki şeriatta böyle bir şey yok. Üzgünüm bu tutmadı.
Bu kurallar açık ve net, böyle bir kural olmadığından ben eminim ki cevap veriyorum ama siz daha bilip bilmeden yorum yapmışsınız.Şeriata göre kocası buna müsaade etmemişse vardır. Savunmak için savunmuşsunuz ama olmamış
Neyi küçümsedim ben pardon celismeyin lütfen şeriat şeriat deyip uygulandığı konuya da cahillik demeyin.siz Allahın hükmünü küçümserseniz vicdanı olan herkesde cevap yazar bir üyeye yazmış olmanız yazdığınız yorumu değiştirmez.
Yuh diyorum gerçektende bu yoruma.Şeriat kanununa göre normal değil mi bu ?
Bir insan seriat seriat diyebilir szi neden rahatsz ediyor kiNeyi küçümsedim ben pardon celismeyin lütfen şeriat şeriat deyip uygulandığı konuya da cahillik demeyin.
Burdaki tek sampiyon sensin benceYorum yapmak için yapmayın benim çizgim bellidir neden o arkadaşa yazdığımı bilmeden şampiyonluk yapmayın
Bu kurallar net kadın doktor varken erkek doktora gidemezsin böyle bir secimin yok. Doğumun kadın tarafından yapılmasını istemiş ama reddedilmiş demek ki kadın doktorda varmış. Adam eminim en ufak suç almaz haklı bulunurBu kurallar açık ve net, böyle bir kural olmadığından ben eminim ki cevap veriyorum ama siz daha bilip bilmeden yorum yapmışsınız.
Sağol canım ya senin kadar olmasa da öyleyimBurdaki tek sampiyon sensin bence
Şeriat şeriat deyip uygulandığı zaman cahillik deniyorsa celişiyorsa hatırlatma yaparım size neden dokunduBir insan seriat seriat diyebilir szi neden rahatsz ediyor ki
Yuh yani tüp bebek doktoru olsa demekki işkence ile öldürecekti adamı
Geçen eşime diyorum tüp bebek tedavisindeyiz ve doktorum erkek,,beni hamile bıraksında diyorum...nebiçim konuşuyosun sen dedi e ne ya dedim adam yerleştiriyor embriyoyu ne diim![]()
Canin mi sıkılıyor kızım klavye fareligi yapma ordan bos bos konusma senin yuzunden banlancam simdiSağol canım ya senin kadar olmasa da öyleyim
Hayır canım. Oyle bi kural yok dinimizde. Yani şeriatta!Şeriat kanununa göre normal değil mi bu ?