karışık olmaz umarım

gozdesoganli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
79
6
3
34
merhabalar,

şimdi şöyle önce kişileri tanıtayım zira kafanız karışabilir:)

benim yöneticim: Ali bey
Ofis arkadaşm: Hasan
bizim ofise gelecek kız: Sema
YAN ofisteki kız: Ayşe

Olay şu şekilde başladı;

Ayşe ve Sema aynı zamanda önceden aynı yerde çalışıyormuş. Önce ayşe başladı bizim oraya 1,5 ay sonra sema başlayacak.
Neyse Ayşe beni aradı onlar üst kattaydı. Bana dedi ki sizin oraya kim başlayacak bende ismini tam hatırlamıyorum sema ydı galiba dedim. SEn tanıyor musun onu dedi. HAyır dedim ama eşlerimzz aynı yrde çalışyr dedim. Ama kızı hiç bilmiyorum dedim.
Hemen soyadını söyledi. x firmasından di mi dedi evet dedim. O kız sizin bölümde ne yapacak onun işi o değil program biliyormuymuş gibi sorulara başladı. Bende hiç bilmiyorum ama y. dilinin iyi olduğunu söyledim. Evet çünkü o satışa bakıyor ondan dedi.....
Bence kız ne yapacağını bilmiyor dedi...

Neyse kapattım teli.

10 dk geçti benim yöneticim Ali beyle Ayşe konuşuyor. Ayşe dedi ki Ali bey x firmasından biri geliyormuş. falan dedi gerisini duymadım..

Neyse Ayşe geldi yanıma seninde ağzında bakla ıslanmıuor dedi, nolduki dedim, hemen ali bey e sema ile aramızın kötü olduğunu yetiştirmişsin. Ben şok :O aa aranız mı kötüymüş dedim. (çünkü bana telefonda sadece kızla ilgili skcı biri dedi)
Ben demedim kimseye bişey dedim.

Odaya geçtim yöneticime dedim böyle böyle oldu heee dedi, o da hasan söylemişti bana araları kötüymüş sema ve ayşenin. :O
(Hasanın eşide x firmasında çünkü ama ayşe bilmiyor)

sonra, ertesi gün oldu ayşeye dedim gel ali beye soralım kim demiş? gittik yanına ben sana zarf attım dedim ali beyde artık..

akşamüstü oldu ofisteyiz ben ali bey ve hasan... üst direktör aradı..yeni gelecek arkadaşla ilgili olumsuz şeyler aldım, program bilmiyormuş dedi
:O ben şok tabi,,,

şimdi bu yan ofisteki ayşe bana surat yapıyor....suçum ne anlamadım? Kenara çekip konuşmak gerekir mi??
Yoksa amaaann salla mı dersiniz :)))))

Kim ne yaparsa yapsın boş verin işinize bakın

direktörde muhtemelen şöyle duydu; bu sinsi Ayşe, kendi yöneticisine iletti o da direktöreee hepsi sinsirella

Bence siz kitap yazin ya anlatim diliniz muhtesem resmen kendimi olayin icinde hissettim. Bence Ayşe ceviriyor dolabi ve sizin ustunuze atiyor sanki sizden duymus gibi yapiyor.
yaaa

bende ondan diyorum acaba konuşsam mı diye suç benim üstüme kalacak

Ben oyle dusundum sanirim ayse baya uyanik biri. ayak kaydirma isini alenen yapmiyor gizli kapakli yapmaya calisiyor. Cunku ters tepebilir bu biliyosunuz. Insanlar cephe alabiilir ona karsi dislanabilir vs. Sahsen ben boyle birini tanisam cooook uzak dururum.

cok fena biri hemde.. baska bölümün yöneticilerinden birini sevgili yaptı birde kendine

konuşsam mı sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…