• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karındaki şişlik için ne önerirsiniz?

LaMeKaN369

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
1.894
1.092
248
40
arkadaşlar benim karın bölgem acayip şiş öyleki hamile gibi duruyor.ben cok rahatsızım doktora gittiğimde bana dediği su pko hastasısın ve düzenli adet olamadığın için bağırsaklarda gaz birikmiş bu şişkinlik ondan dedi
bundan kurtulmam için ne önerirsiniz

sorun bagırsaklarda gaz birkmesinden se eger , gaz giderici çaylardan içebilirsin , yada adetini düzene sokmak için civanperçemi ve benzeri çaylar var adeti düzene sokmaya yardımcı onlardan kullanabilirsin. Doktorun sana adet düzenleyici ilaç falan vermedimi peki.önce adetini düzenlemeye çalış bence

öncelikle tskler cvp yazdıgın için
benim önceliğim cocuk sahibi olmak oldugu için doktor adet düzenleyici(dogum kontrol hapı)vermedi
civanperçemi aldım ama tadı cok acı içemiyorum balla içmeye çalıştım ama olmuyor:(

öncelikle tskler cvp yazdıgın için
benim önceliğim cocuk sahibi olmak oldugu için doktor adet düzenleyici(dogum kontrol hapı)vermedi
civanperçemi aldım ama tadı cok acı içemiyorum balla içmeye çalıştım ama olmuyor:(

Bende civanperçemi kullandım canım tadı biraz acı kabul etmek lazım ama mecbur olunca ne yapacaksın burnumu tutup 2 seferde içmeye çalışıyorum artık bardagın altında kalanıda döküyorum :) ama adeti bir düzene sokuyor düzenli kullanımda .Ama sen cocuk düşündügün için kullanmanda sakınca olabilir şimdi bilmeden hamile kalırsın mazallah içtigin için düşüge neden olablir

Back