Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar. Bi sorum olacak. Karnımın yan taraflarında 1 haftadan beri kaşıntı var çatlak habercisimidir bu eger öyleyse erken değilmi henüz 16 haftalik hamileyim
Bende de oluyordu o haftalarda kaşıntı ama şu an 27 haftalık oldum ama henüz şükür çatlak olmadı. çatlak kremini de düzenli hiç kullanmadım ama düzenli kullanmaya başlayacağım. Belki karnın büyüdüğü için kaşıntı oluyordur çünkü 15. haftadan sonra belirgin olacak şeklide büyüyor göbek. Ama şu ana kadar bende şükür çatlak olmadı bende çok korkuyuorum çatlaktan.. Umarım çatlağımız oluşmaz..
Tşk ederim öncelikle. Ben son aylara doğru çatlak oluşuyo diye biliyodum o yüzden şimdiden neden kasiniyo diye takıntı yaptım biraz. Ins catlamayiz ya bende hiç sevmiyorum o çatlaklari ama catlarsada yapacak bişey yok
Tşk ederim öncelikle. Ben son aylara doğru çatlak oluşuyo diye biliyodum o yüzden şimdiden neden kasiniyo diye takıntı yaptım biraz. Ins catlamayiz ya bende hiç sevmiyorum o çatlaklari ama catlarsada yapacak bişey yok
evet dedğih gibi son aylarda oluyor 7. aydan sonra bende korkuyurm. bu vakte kadar bulantı , tatil o bu derken çatlak için krem falan düzenli kullanmadım artık düzene koymam lazım