• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karında kıpırdamalar

esraaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
80
32
48
merhabalar,

ben iki cocuk annesiyim. Kucuk oglum 3 yasinda. Ben yaklasik 1 senedir karnimda kirirdanmalar hissediyorum. Disardan belli olmayan ancak icerde cocuk geziniyormuscasina kipirdanmalar hissediyorum. Iyice tedirgin olmaya basladim. Sizce neden olabilir?

merhabalar,

ben iki cocuk annesiyim. Kucuk oglum 3 yasinda. Ben yaklasik 1 senedir karnimda kirirdanmalar hissediyorum. Disardan belli olmayan ancak icerde cocuk geziniyormuscasina kipirdanmalar hissediyorum. Iyice tedirgin olmaya basladim. Sizce neden olabilir?
Bende adete yakın kalp atışı gibi pıt pıt attıgını hissesiyorum canım, adetin yaklaşıncamı oluyor sende de?

Benim arkadasim cok stresli donem gecirmisdi ozmn ondada cikmisdi kaslar geriliyomus ondan dediler

Evet, adetime yakin zamanda oluyor. Aynen dedigin gibi,kalp atisi gibi.. Tedirgin ediyo beni
Canım benimde önceden hiç dikkatimi çekmezdi bi defa adetim 10 gün gecikti heycanlandım heralde hamileyim dedim sag tarafımda pıt pıt atıyodu kan testi yaptırdım negatif çıktı ertesi gün adet oldum o zamandan beri her adetim yaklaştıgında oluyor bende :)

Back