Karında gerilme ve topaklanma hissi

sem06

Pamuk kızım,bebeğim,acın büyük;seni çok özlüyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
948
727
103
44
Merhaba hanımlar, 21.hafta başındayım. rahim ve karın bölgemde gerilemeyle beraber topaklanma hissi yaşıyorum. sanki bebek bir yerde toparlanıp dikleşiyor, karnımı gerip çıkmak istiyor gibi..ağrı, sancı olmuyor. ritmik yani düzenli de değil. gece yan yattığımda, sırtı üstü yatışa geçtiğim zaman daha belirgin hissediyorum. biraz araştırdım; erken doğumdan yalancı doğum sancısına dek geniş bir yelpazede yer alıyor. bu durumu yaşayan, yaşamış olan var mı aranızda?

Merhaba hanımlar, 21.hafta başındayım. rahim ve karın bölgemde gerilemeyle beraber topaklanma hissi yaşıyorum. sanki bebek bir yerde toparlanıp dikleşiyor, karnımı gerip çıkmak istiyor gibi..ağrı, sancı olmuyor. ritmik yani düzenli de değil. gece yan yattığımda, sırtı üstü yatışa geçtiğim zaman daha belirgin hissediyorum. biraz araştırdım; erken doğumdan yalancı doğum sancısına dek geniş bir yelpazede yer alıyor. bu durumu yaşayan, yaşamış olan var mı aranızda?
benmde o haftalarda baslado.bende bebek diue seviniyodm aa diyodum bi yere toplaniyo falan ama degilmis.bu haftalarda normalmis hala ara sira oluyo.duz yatmamaya sadece soluna yatmaya calis.o sertlige agri ekleninxe ve 1 saat icinde uc dort kez olunca beklemeden dr a git
agrisz ve uzun araliklarla olanlar normal pozisyon değiştirnce geciyolar zaten

Elbette, 1 saat içinde birden fazla olursa mutlaka giderim. bu hafta sonu ayrıntılı ultrasona da girmem gerekiyor..

o bi yere toplanma hissi meğer kasılmaymış canm ben bebek toplanıo nasl belli oluo dışardan diyodum meğer işin aslı öyle diilmiş şimdi kasılmalarım çok olduğu için günde 2 magnezyum 2 progestan kullanıyorum :) doktorunu bilgilendir muhakkak

Evet rahim kasilmalari ama duzenli olmadigi surece bu iyi birsey rahim kendini doguma hazirladigi icin oluyomus. Benimde o haftalarda baslamisti 26-38 de cok fazla olmaya basladi simdi magnezyum kullaniyorum bazen hic olmadigi gunler oluyor

33 haftaligiz iki uç gündür bi yerde toplanma hissi yaşıyorum ve ağrılı oluyo bu kasılma mi

Back