- 21 Ağustos 2023
- 38
- 9
-
- Konu Sahibi akdbwkbsjdj
o zaman başka doktora yani. doktordan bilgi saklayarak teşhis istenir mi? ben meme kontrolüne giderim her sene orda bile soruyo adam. bilgi saklanmaz doktordan verim alamazsın. başka doktordan randevu alın derim.haklisiniz ancak gidecegim doktor tanidik:")
haklisiniz inanin bunlari dusunmekten kafayi yedim evde bu sefer de verim alamazsam bir dahakine olabildigince durust olucam hakkimda hayirlisi olsun artiko zaman başka doktora yani. doktordan bilgi saklayarak teşhis istenir mi? ben meme kontrolüne giderim her sene orda bile soruyo adam. bilgi saklanmaz doktordan verim alamazsın. başka doktordan randevu alın derim.
haklisiniz ancak gidecegim doktor tanidik:")
yarin genel cerrahiye gidecegim tanidigim olan doktora dedigim gibi ondan da sonuc alamazsam baska bir doktora gidicem tesekkur ederimbaşka doktordan randevu alıp alttan muayne ol. onlar böyle şeylere takılmıyolar hem emin ol sonra senin de için rahat edicek.
Merhaba tıpatıp aynı durumu yaşıyorum sizle muayeneye gittim ama hiç bişey demeden direkt ultrasona yönlendirdi henüz sonuçlarını almadım ama bende paniğim bu durumda, sizin doktorunuz ne dedi merak ettim sonuç olarakyarin genel cerrahiye gidecegim tanidigim olan doktora dedigim gibi ondan da sonuc alamazsam baska bir doktora gidicem tesekkur ederim
Bende ayni durumdayimMerhaba tıpatıp aynı durumu yaşıyorum sizle muayeneye gittim ama hiç bişey demeden direkt ultrasona yönlendirdi henüz sonuçlarını almadım ama bende paniğim bu durumda, sizin doktorunuz ne dedi merak ettim sonuç olarak
Sonuc ne olduuyarin genel cerrahiye gidecegim tanidigim olan doktora dedigim gibi ondan da sonuc alamazsam baska bir doktora gidicem tesekkur ederim