• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karıncalarla başım belada...

evde hayvan manyağı bi çocukla yaşadığımız için biz onlara bi şey yapamıyoruz valla
bana söz verdirtiyor süpürmüyoruz silmiyoruz onların bölgesi öle kalıyor şeker vs de veriyoruz sonra kendi kendilerine gidiyolar
bahar geldi yakında gelirler yine

Öldürmeden kurtulmanın tek çaresi girip ciktikalri yerle tarçın dökmek

Ama tarcinin kokusu gidince tekrar çıkıyorlar sürekli gün gün tazeleywceksin

Birde benim salon güneş e bakıyordu parke değiştirirken tüm kenarları kalekimle geçtik kapattık ...

Bu sene çıkmıyor eskisi gibi karınca gormuyirum evde...

evde hayvan manyağı bi çocukla yaşadığımız için biz onlara bi şey yapamıyoruz valla
bana söz verdirtiyor süpürmüyoruz silmiyoruz onların bölgesi öle kalıyor şeker vs de veriyoruz sonra kendi kendilerine gidiyolar
bahar geldi yakında gelirler yine
Bende yaz kış vardı önceden evim aşırı sıcaktı ...şuan eskisi gibi sıcak değil acaba ondan mı gelmiyorlar

Bende yaz kış vardı önceden evim aşırı sıcaktı ...şuan eskisi gibi sıcak değil acaba ondan mı gelmiyorlar
bilmiyorum ki hep bu zamanlar gelip aynı yerde üs kuruyolar bi yerlere gidip gidip geliyolar kesme şeker veriyoruz yavrular var sonra büyüyolar falan gözle görülüyor iki ayda falan gidiyolar

bilmiyorum ki hep bu zamanlar gelip aynı yerde üs kuruyolar bi yerlere gidip gidip geliyolar kesme şeker veriyoruz yavrular var sonra büyüyolar falan gözle görülüyor iki ayda falan gidiyolar
Benim evde en son kanatlı karınca çıkmıştı artık benim evi öyle benimsemisler ki o kanatlilari yakalayıp kendi yuvalarına göturuyorlardı 😂

Sonra parke vs derken ev biraz elden geçti sonra gittiler yok oldular

Doğal yöntemler hiçbir işe yaramadı bende. Daha önceki evimde Karınca yemi aldım döktüm 🤷🏼‍♀️ Bu evimde de komşum camsil sık geldikleri yere, o zaman gelmiyorlar dedi. Yaptım bir süre işe yaradı. Ama sonra başka bir komşumdan karınca tozu aldım. Ancak onunla bitti.
Öyle bir karıncaydı ki çiçeklerime dadanmışlardı. 🤷🏼‍♀️

Kışın bile vardılar.Bu sene kuşumuz var onun kafesinin tellerinde bile dolaşıyorlar.İki tür olmuşlar şimdi birtür mutfak tezgahında ikincisi yerde.Mutfak tezgahındakiler daha büyük çok huylandım artık.Nerden geldiklerini bakıp bakıp görememiştim ki sanırım bulaşık makinası giderinden geliyorlar borudan yürüyüp giden bir karınca gördüm başka açık yer yok...Huylanmamın sebebi artık yataktan bile çıkıyorlar gerçekten sinioluyorum ne yapsam bilemiyorum.Muhtemelen doğal zararsız temizlik ürünleri kullandığım için gitmiyorlar.Ama artık istemiyorum ya duasını okuduk herşey yaptık onları öldürmeden bir çare söyleyin lütfen...
Domatesin üzerindeki yeşil saptan kaçtıklarını duymuştum

Back
X