Karıncalarla başım belada...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Kışın bile vardılar.Bu sene kuşumuz var onun kafesinin tellerinde bile dolaşıyorlar.İki tür olmuşlar şimdi birtür mutfak tezgahında ikincisi yerde.Mutfak tezgahındakiler daha büyük çok huylandım artık.Nerden geldiklerini bakıp bakıp görememiştim ki sanırım bulaşık makinası giderinden geliyorlar borudan yürüyüp giden bir karınca gördüm başka açık yer yok...Huylanmamın sebebi artık yataktan bile çıkıyorlar gerçekten sinioluyorum ne yapsam bilemiyorum.Muhtemelen doğal zararsız temizlik ürünleri kullandığım için gitmiyorlar.Ama artık istemiyorum ya duasını okuduk herşey yaptık onları öldürmeden bir çare söyleyin lütfen...

Kışın bile vardılar.Bu sene kuşumuz var onun kafesinin tellerinde bile dolaşıyorlar.İki tür olmuşlar şimdi birtür mutfak tezgahında ikincisi yerde.Mutfak tezgahındakiler daha büyük çok huylandım artık.Nerden geldiklerini bakıp bakıp görememiştim ki sanırım bulaşık makinası giderinden geliyorlar borudan yürüyüp giden bir karınca gördüm başka açık yer yok...Huylanmamın sebebi artık yataktan bile çıkıyorlar gerçekten sinioluyorum ne yapsam bilemiyorum.Muhtemelen doğal zararsız temizlik ürünleri kullandığım için gitmiyorlar.Ama artık istemiyorum ya duasını okuduk herşey yaptık onları öldürmeden bir çare söyleyin lütfen...
Tarçın kokusuna karınca gelmiyor makinanın gider kısmı müsaitse yada yakın Bi yerine tarçın dökerseniz fayda görebilirsiniz umarım

Bizdede vardı felaket hemde balkondan gelip mutfak tezgahının arasindan aşağiya balkonun penceresinden salona yine ordanda banyoya salonun ikinci penceresindende ayrı bir kafile geliyordu mutfağın penceresindende keza öyle
Tam bir felaketti evi yol yapmışlardı resmen
K-othrine aldik sıktık gezdikleri yerlere hatta balkondan üst katada dadanmışlardı biz ilaci kullaninca onlarda kurtulmuştu

Dogal urunle alakasi yok.Arkadasimin yemeklerinden cikiyodu bi markanin genel temizlik urununu kullandi artik hic yoklar.Kardesimde ayni sekilde kurtuldu.Sabun cevizi diye bi meyve var.Onun kokusuna gelemiyolar.Aktardan temin edebilirsiniz.

Dogal urunle alakasi yok.Arkadasimin yemeklerinden cikiyodu bi markanin genel temizlik urununu kullandi artik hic yoklar.Kardesimde ayni sekilde kurtuldu.Sabun cevizi diye bi meyve var.Onun kokusuna gelemiyolar.Aktardan temin edebilirsiniz.
Genel temizlik ürünü hangisi?

Çıktığım kira evinde çok vardı, ön balkondan kervan gb yürüyüp arka tarafa mutfağa geliyorlardı, doğal yöntemler hiç bir işe yaramıyor arkadaşlar ne yaptımsa olmadı, en son bir sinir krizi anında elime ıslak mendili alıp toplaya toplaya temizledim hepsini, Allah affetsin. bir kaç gün boyunca her çıkanı aynı şekilde temizleyip attım daha da görmedim. Bir süre sonra mide dayanmıyor, hele mutfak tezgahına çıkmaları iğrenç, her yerde dolaşıyorlar çünkü 😞

Benimde yazın çıkıyor oturma odamda onlar yüzünden ben odayı terk ettim salonda oturuyorum artık
Ne yaptıysam gitmediler tarçın, pudra, salatalık herseyi denedim
Eski evimde de vardı çıktığı yerleri tutkalla bile kapattım eve girişleri olmasın diye yok delip gene çıktılar.
Ilaclamadan kurtulmak imkansız her geçen gün daha çok cogaliyorlar maalesef üzücü ama ilaçlama gerekiyor

En etkili zararsız olanı karınca tebeşiri. Anında etki ediyor. Benimde balkonumda vardı duvardaki asmadan geliyorlardı. Onu sürünce bir tane bile yok artık yaz kış

Evin bir yerinden cıkıyorlar büyük ihtimalle orayı bulur kapatırsanız bir daha gelemezler.
Bizim evde de vardı her seyi denedik kurtulamadık. Balkon kapisinin kenarindan geldigini görünce orayı alcıyla kapattık gelmediler.

Ben de yazin salonda karincalar gordum. Laminant supurgeliklerin aralarindan cikiyordu. Tum o bosluklari kagit bant ile bantladim. Bu kış cikmadi ama yzin cikarsa bilmiyorum.

Biz daha yeni hallettik tarçin sirke fln hikaye denedik hepsini. Detanmax sprey acayip etkili biz kurtulduk darisi başıniza bi tane bilr kalmiyo heryere skın 3 ay gidiyor 😉

Evin bir yerinden cıkıyorlar büyük ihtimalle orayı bulur kapatırsanız bir daha gelemezler.
Bizim evde de vardı her seyi denedik kurtulamadık. Balkon kapisinin kenarindan geldigini görünce orayı alcıyla kapattık gelmediler.
Baktım büyükler bulaşık makinasının giderinden geliyor başka yer yok

Karıncalardan kurtuluş yok cnm. Biz 25 senedir kurtulamadık her türlü yöntemi denediğimiz halde. Tüm binada var ayrıca, sadece bizde değil.
Sonra kentsel dönüşümden dolayı binamız yıkıldı, yerine yeni bir apartman yapıldı. Biz de karıncalardan kurtulduk diye sevindik ama işin ilginci bu yeni binayı da sardılar. Peşimizi bırakmıyorlar. 😒

Karıncalardan kurtuluş yok cnm. Biz 25 senedir kurtulamadık her türlü yöntemi denediğimiz halde. Tüm binada var ayrıca, sadece bizde değil.
Sonra kentsel dönüşümden dolayı binamız yıkıldı, yerine yeni bir apartman yapıldı. Biz de karıncalardan kurtulduk diye sevindik ama işin ilginci bu yeni binayı da sardılar. Peşimizi bırakmıyorlar. 😒
Bereket bereket 😂

Back
X