Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy gerçekten mi peki şeyy sorcam nasıl kullanıyosunuz benim aklımda şöyle bi fikir var ben o gün epilasyonumu yaptım diyeyim epilosyan sonucunda tabi banyo gerekiyor ondan sonra yatmadan önce sürüyüm sabaha kadar beklesin diyorum olur mu sizce faydası? ve bişe daha ne kullanıyosunuz ağda,jilet,emmak :))
bende almıştım bir ara ama düzenli kullanamadım bir türlü
bir an önce başlaaaaaa
Canım ben ağda kullanıyorum :) Epilasyon sonrası güzel bir duş ondan sonra da eline birazcık dökerek yedir, yağlı hissi kalmıyor merak etme, cilt emiyor hemen :) Bir de bunun etkili olabilmesi için 1) Epilasyon sonrası olması gerek, 2) Tüylerin de kökünden halledilmesi gerek ki tüy kökleri kolayca emsin ve daha ince zayıf çıksın. Burada bir konuya daha yazmıştım geçen yaz ilk başladığımda bir bacağıma sürmüştüm, diğer bacağıma da erindim elimdeki yağı yedireyim dedim masaj yaptım yarım yamalak Tüylerim çıktığında ise çok komik bir görüntü oluştu , bir bacağım siyah tüyle kaplı diğeri sarı ve kısa, bayağı komik oldu annemle bayağı gülmüştük Daha ilk kullanışta etki etti bende.
Tabi buradan ders çıkardım, her epilasyon sonrası cildime güzeeeellce yedirdim masajla ve sonuç müthiş :)
Merhaba bişey sormak istiyorum size bende karınca yumurtası yağına başlamak istiyorum bugün ağda yapmıştım malum yasak olduğuniçin alamadım yarın gidip alıcam birgün sonra sürülmüş olsa yinede etkisini gösterir mi ?Canım ben ağda kullanıyorum :) Epilasyon sonrası güzel bir duş ondan sonra da eline birazcık dökerek yedir, yağlı hissi kalmıyor merak etme, cilt emiyor hemen :) Bir de bunun etkili olabilmesi için 1) Epilasyon sonrası olması gerek, 2) Tüylerin de kökünden halledilmesi gerek ki tüy kökleri kolayca emsin ve daha ince zayıf çıksın. Burada bir konuya daha yazmıştım geçen yaz ilk başladığımda bir bacağıma sürmüştüm, diğer bacağıma da erindim elimdeki yağı yedireyim dedim masaj yaptım yarım yamalak Tüylerim çıktığında ise çok komik bir görüntü oluştu , bir bacağım siyah tüyle kaplı diğeri sarı ve kısa, bayağı komik oldu annemle bayağı gülmüştük Daha ilk kullanışta etki etti bende.
Tabi buradan ders çıkardım, her epilasyon sonrası cildime güzeeeellce yedirdim masajla ve sonuç müthiş :)