• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca yumurtası yağını kullananlar var mı ?

sekerl

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
619
26
318
arkadaşlar bende ark. tavsiyesi üzerine aldım,1 seans bitti 4 gün sürdüm aynı saatte,sizler faydasını gördünüz mü devam ediyim mi etmeyeyim mı :S

devam et bence. ben faydasını gördüm, ama bi türlü düzenli kullanamadım. faydasını görmedim diyenler de var gerçi.

Ben kesinlikle faydasını gördüm. İlgili başka bir konuya da yazmıştım. Geçen yaz başladım ve bu yaz geldi, bacaklarımda sarı sarı küçük tüyler kaldı sadece çoğu yerde tüy çıkmıyor bile. Rahatlık varmış. Bu aralar yeni almam gerekiyor, her yerime kullandım ben 1 yılda 2 küçük şişe bitirdim ve sonuç inanılmaz. Arkadaşım kesinlikle kullanmaya devam et oh bee diyeceksin :) :32:

Son düzenleme:
ayy gerçekten mi peki şeyy sorcam nasıl kullanıyosunuz benim aklımda şöyle bi fikir var ben o gün epilasyonumu yaptım diyeyim epilosyan sonucunda tabi banyo gerekiyor ondan sonra yatmadan önce sürüyüm sabaha kadar beklesin diyorum olur mu sizce faydası? ve bişe daha ne kullanıyosunuz ağda,jilet,emmak :))

ayy gerçekten mi peki şeyy sorcam nasıl kullanıyosunuz benim aklımda şöyle bi fikir var ben o gün epilasyonumu yaptım diyeyim epilosyan sonucunda tabi banyo gerekiyor ondan sonra yatmadan önce sürüyüm sabaha kadar beklesin diyorum olur mu sizce faydası? ve bişe daha ne kullanıyosunuz ağda,jilet,emmak :))

Canım ben ağda kullanıyorum :) Epilasyon sonrası güzel bir duş ondan sonra da eline birazcık dökerek yedir, yağlı hissi kalmıyor merak etme, cilt emiyor hemen :) Bir de bunun etkili olabilmesi için 1) Epilasyon sonrası olması gerek, 2) Tüylerin de kökünden halledilmesi gerek ki tüy kökleri kolayca emsin ve daha ince zayıf çıksın. Burada bir konuya daha yazmıştım geçen yaz ilk başladığımda bir bacağıma sürmüştüm, diğer bacağıma da erindim elimdeki yağı yedireyim dedim masaj yaptım yarım yamalak :D Tüylerim çıktığında ise çok komik bir görüntü oluştu , bir bacağım siyah tüyle kaplı diğeri sarı ve kısa, bayağı komik oldu annemle bayağı gülmüştük :1: Daha ilk kullanışta etki etti bende.
Tabi buradan ders çıkardım, her epilasyon sonrası cildime güzeeeellce yedirdim masajla ve sonuç müthiş :)

Son düzenleme:
Bende karinca yumurtasi yagi kremini kullandim ama hicbi faydasini goremedim yagini bilmiyorum etkisi varmi yokmu.. :44:

Ben hiç krem kullanmadım, yağından oldukça memnunum. Kızlar size tavsiyem şunun bunun yağının kremi vs vs kullanacağınıza direk yağını kullanın, kimyasalları azaltın etkisini daha fazla görürsünüz.Yağları, otları vs seviyorum doğanın çok faydasını gördüm bu konuda. Evimde yakında aktar dükkanı açıcam :)

evet yağı daha etkiliymiş. markası 'tala' olsun ama. bir de piyasada sahteleri varmış,işe yaramıyor diyenler muhtemelen sahtesini kullanıyor. bir diğer nokta da sadece kökünden alındığı zaman etkisi olur. yani jilet,tüy dökücü krem falan değil de,ağda ya da epilatör kullanılacak.

Canım ben ağda kullanıyorum :) Epilasyon sonrası güzel bir duş ondan sonra da eline birazcık dökerek yedir, yağlı hissi kalmıyor merak etme, cilt emiyor hemen :) Bir de bunun etkili olabilmesi için 1) Epilasyon sonrası olması gerek, 2) Tüylerin de kökünden halledilmesi gerek ki tüy kökleri kolayca emsin ve daha ince zayıf çıksın. Burada bir konuya daha yazmıştım geçen yaz ilk başladığımda bir bacağıma sürmüştüm, diğer bacağıma da erindim elimdeki yağı yedireyim dedim masaj yaptım yarım yamalak :D Tüylerim çıktığında ise çok komik bir görüntü oluştu , bir bacağım siyah tüyle kaplı diğeri sarı ve kısa, bayağı komik oldu annemle bayağı gülmüştük :1: Daha ilk kullanışta etki etti bende.
Tabi buradan ders çıkardım, her epilasyon sonrası cildime güzeeeellce yedirdim masajla ve sonuç müthiş :)

benim koltukaltım makineyle ala ala mahvoldu bide makine azaltıyo diyolar cildim çok hassas bide ama bundan sonra sırağda kullancam dediğğn gibi canım ağda sonrası bi duş daha sonra yağlama :))) teşekkür ederimmm muck :34:

Canım ben ağda kullanıyorum :) Epilasyon sonrası güzel bir duş ondan sonra da eline birazcık dökerek yedir, yağlı hissi kalmıyor merak etme, cilt emiyor hemen :) Bir de bunun etkili olabilmesi için 1) Epilasyon sonrası olması gerek, 2) Tüylerin de kökünden halledilmesi gerek ki tüy kökleri kolayca emsin ve daha ince zayıf çıksın. Burada bir konuya daha yazmıştım geçen yaz ilk başladığımda bir bacağıma sürmüştüm, diğer bacağıma da erindim elimdeki yağı yedireyim dedim masaj yaptım yarım yamalak :KK70: Tüylerim çıktığında ise çok komik bir görüntü oluştu , bir bacağım siyah tüyle kaplı diğeri sarı ve kısa, bayağı komik oldu annemle bayağı gülmüştük :KK1: Daha ilk kullanışta etki etti bende.
Merhaba bişey sormak istiyorum size bende karınca yumurtası yağına başlamak istiyorum bugün ağda yapmıştım malum yasak olduğuniçin alamadım yarın gidip alıcam birgün sonra sürülmüş olsa yinede etkisini gösterir mi ?

Back