• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca Yumurtası Yağı

enhar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
15
0
16
Ankara
Arkadaşlar ben karınca yumurtası yağını iki farklı yerden aldım ve ikisi de sahtesi çıktı. bir işe yaramadı ama gerçeğini bulup kullanırsak çok etkili oluyormuş. nerden bulabilirm. Lütfen kullanan varsa yardımcı olur mu........

çok teşekkür ederim canım. bir de öyle deneyim.umarım bu sefer başarırım:))yardımın için sağol ...

çok teşekkür ederim canım. bir de öyle deneyim.umarım bu sefer başarırım:))yardımın için sağol ...

rica ederim. cidden işe yarıyor bu yağ. bir de bu forumda gördüğüm yeşil bakla olayı var o da çok etkili bi araştır derim :34:

normal tarif şu, bikaç yeşil baklayı alıyosun tanelerini atıyosun,o yeşil kabuğunu rondodan geçiriyosun. istenmeyen tüyleri kökünden aldıktan sonra o püreyi sürüyosun. (ağda ya da makine) ama ona gerek yok, tanelerini attıktan sonra o yeşil kabuğu biraz sıkarsan suyu çıkıyo zaten, onu hafif sıkıp ,sulanınca aldığın yerlerine sürüyosun. tüyleri bi şekilde azaltıyo, bariz olarak. :34:

normal tarif şu, bikaç yeşil baklayı alıyosun tanelerini atıyosun,o yeşil kabuğunu rondodan geçiriyosun. istenmeyen tüyleri kökünden aldıktan sonra o püreyi sürüyosun. (ağda ya da makine) ama ona gerek yok, tanelerini attıktan sonra o yeşil kabuğu biraz sıkarsan suyu çıkıyo zaten, onu hafif sıkıp ,sulanınca aldığın yerlerine sürüyosun. tüyleri bi şekilde azaltıyo, bariz olarak. :34:
Çok sağol canım :21:

karınca yağını bende bi kaç kere kullanabildim faydasını gerçekten gördüm gözle görülür bi şekilde azaltıyo ve inceltiyo tüyleri ama fazla kullanamadım bırakmak zorunda kaldım :((

Arkadaşlar ben karınca yumurtası yağını iki farklı yerden aldım ve ikisi de sahtesi çıktı. bir işe yaramadı ama gerçeğini bulup kullanırsak çok etkili oluyormuş. nerden bulabilirm. Lütfen kullanan varsa yardımcı olur mu........

slm canım tala adlı ürünü ben de kolum için kullandım şu anda tüylerimin yarısı yok.ve ben sadece bir seans sürdüm hani aldıktan sonra 5 gündü ya öyle işte.sonra bir daha kullanmadım bir daha almayı düşünüyorum canım.güvenilir bir aktardan almak lazım

kızlar bacaklarımda ve bikini bölgesinde kullandım pişmanım batıklarımdan kurtulamıyorum özellikle bikini bölgesinde vatık ve sivilce çıkarıyo bacaklarda batıklar oluyo onları çıkarmaya çalışırken yara yaptım daha kötü oldu bilmiyorum sizde etkisi ne olur ama beni batırdı bu karınca yumurtası yağı..

namını bende çok duydum düzenli kullanıp fayda gören var mı acaba?

Bu akşam kullanmaya başlıycam bende aldım çünkü :) Bende namını çok duydum ve inanıyorum tüy sorunu kalmayacak yani inşallah :(
Erkek olmak vardı :D

Kızlar çok merak ediyorum şu karınca yağını. Denemek istiyorum. Yeni konu açmak yeri buraya yazayım dedim. Var mı kullanan?

Eee ne durumdasınız ben de denemek istiyorum ama kimse geri bildirim yapmamış

Back