canım aldığın ürün karınca kremi diye satılıyor ama malesef değil onaysız satılan içinde de ne tür maddeler vardır bilinmez sonuç alabilirsin belki ama işallah zararını görmezsin ben incelenmesi için sağlık bakanlığına bu ve buna benzer bi kaç ürün gönderdim ama sonuç malesef içinde karınca yağı yok zaten karınca yağının türkiye ye gelişi bakanlık kontrolünde ve bunu herkes getirtemez ancak izinsiz ve denetimsiz olursa bilemem onunda belli bir oranı vardır ve bunu ciddi firmalardan temin etmenizi öneririm .yani tüyleri bi süre azaltmak veye geciktirmek başka maddelerlede mümkün amaq ne kadar sağlıklı o tartışılır dikkat etmenizi tavsiye ederim tüm bayanlar hatta beyler de kullanıyor beylerde dikkat diyorum sonuçta sağlık tüyden önemli.:enbuyukkk:
siz biliyor muydunuz bu markayı, ben güvenmiştim:çok üzgünüm:. bari bırakayım. sağlık bakanlığına gönderebiliyormuyuz acaba, sizin bir tanıdığınız mı var. gutto hakkında ne düşünüyorsunuz.:uhm:
canım aldığın ürün karınca kremi diye satılıyor ama malesef değil onaysız satılan içinde de ne tür maddeler vardır bilinmez sonuç alabilirsin belki ama işallah zararını görmezsin ben incelenmesi için sağlık bakanlığına bu ve buna benzer bi kaç ürün gönderdim ama sonuç malesef içinde karınca yağı yok zaten karınca yağının türkiye ye gelişi bakanlık kontrolünde ve bunu herkes getirtemez ancak izinsiz ve denetimsiz olursa bilemem onunda belli bir oranı vardır ve bunu ciddi firmalardan temin etmenizi öneririm .yani tüyleri bi süre azaltmak veye geciktirmek başka maddelerlede mümkün amaq ne kadar sağlıklı o tartışılır dikkat etmenizi tavsiye ederim tüm bayanlar hatta beyler de kullanıyor beylerde dikkat diyorum sonuçta sağlık tüyden önemli.:enbuyukkk:
gece yatmadan önce sürersen daha etkili olur diyolardı. bende aldım gutto ama daha yüzümdeki tüyler çıkmadı aldırınca kullanacam bakalım gerçekten işe yarayacakmı.ben bu gün aktardan tam 20 TL ye aldim valla deminde agdaya gittim
sir agda ile aldirdim kuaförümde dedi bes gün her aksam kullan
cok faydasi olacak dedi.simdi sürdüm oturdum.
bodrumdayaz senin diğer mesajlarını okudum bir tek dermoday ürünlerini öneriyosun.diğerlerini kötülüyosun.neden acaba?Sonrada bir markayı övüp ötekini kötülemek derdinde değillim diyosun..
ben 3.sınıf ürüne 3.sınıf derim..iyi ürüne de iyi derim..fikrimi söylerim..ama şunu almayında şunu alın diye fikir beyan etmem..ben heryerde bu saçma sapan karınca yumurtası yağı deden hepatid yayıcısı irandan gelen sıvıya karşı çıktım hala da çıkıyorum..gutto 3. sınıf bir kremdir hatta 3. sınıf yakıştırması gutto için şeref sayılır.. ama karınca yumurtası yağı denen uyduruk yağa ait güvenlik sertifikası -msds ellerinde varsa ve yayınlayacak cesaretleri , bilgileri,erkeklikleri de varsa özür dilerim.. ama yoookkkkkkk işte mesele bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?