Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla benimkilerde epeyca fazlaydı. lazer epilasyona o kadar para döktüm bi faydası olmadı malesef epilasyondan hemen sonra pamuğa döküp pamuğu bacağıma sürdüm. epilasyondan sonraki 2 hafta boyunca her gün sürdüm. sonra aklıma estiği zman sürmeye başladım..
sonuç: bacaklarım kaymak gibi valla =D maşallah diyin nazar değmesin.
valla ben uzun zamandır kullanıyorum kutusunuda 30-40 tl para verdim ama hiç bi faydasını görmedim. Sir ağdayla aldıktan sonra uyguladım. Şimdi sırf kutu bitsin diye nemlendirici niyetine sürüyorum boşu boşuna almayın gereksiz bir ürün.lmaz:
karınca yumurtası yağını 4 aydır kullanıyorum koltuk altı bölgemde ve gerçekten h,çbir faydasını da göremedim kokusu bi kere aşırı derecede iğrenç masaj yapa yapa bi hoş oldum ben artık yağlarım bitince bırakıcam bu işleri lazer yaptırıcam ondan başka çözüm yolu yok gibime geliyo...
karınca yumurtası yağını 4 aydır kullanıyorum koltuk altı bölgemde ve gerçekten h,çbir faydasını da göremedim kokusu bi kere aşırı derecede iğrenç masaj yapa yapa bi hoş oldum ben artık yağlarım bitince bırakıcam bu işleri lazer yaptırıcam ondan başka çözüm yolu yok gibime geliyo...