• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karınca yumurtası bir mucize

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar bacaklarımdaki tüylerden karınca yağı sayesinde kurtuldum. hem uzun sürede anca çıkıyolar ve ciddi anlamda tüylerim azaldı. 3 ayda bir epilasyon yapmaya başladım :))) herkese tavsiye ediorum.

ben de çok uzun zamandır kullanıyorum. bi etkisini de göremedim hala

sir ağda ondan daha etkili oldu

kızlar bacaklarımdaki tüylerden karınca yağı sayesinde kurtuldum. hem uzun sürede anca çıkıyolar ve ciddi anlamda tüylerim azaldı. 3 ayda bir epilasyon yapmaya başladım :))) herkese tavsiye ediorum.

ben de kullandım ama aynı etkiyi göstermedi bende sen nerden aldın bu yağı. gerçeği işe yarıyormuş ama iş gerçeğini bulmakta yatıyor.

arkadaşlar bende 4-5 kere kullandım karınca yumurtası yağı.gerçekten seyrelme oldu ve daha geç çıkıyo.ama tüyleri tamamen yok etmiş değil malesef

kızlar türkiyedekilerin çoğu sahteymiş. gaz yağını şişeleyip karınca yağı diye satıyolarmış. ben suriyeden arkadaşıma getirttim. bi şişeyi 3 ayda hala bitiremedim baya uzun ömürlü :)) elimde kendi kullandığımın haricinde 2 şişe daha kaldı. isteyene gönderebilirim.

cnm gerçekten işe yarıyor. ben normalde 3 haftada bir ağda yapardım bacaklarıma. şimdi 3.5 ay oldu nerdeyse tüylerim çıkmadığı için hala ağdaya gitmedim :)))

cnm gerçekten işe yarıyor. ben normalde 3 haftada bir ağda yapardım bacaklarıma. şimdi 3.5 ay oldu nerdeyse tüylerim çıkmadığı için hala ağdaya gitmedim :)))

inan okadar çok yöntem denedimki.. hepsine ümit bağlamıştım. ayrıca kılca bolcanağım ben. iki şie yetermi devamlı kullanmak için. bir şişesi kaç ml

sophronie bu arada benim 3 aylık bir bebeğim var yeni doğum yaptım arada ona koşuyorum. bebek emziriyorum acaba bir yan etkisi olur mu? bir bilgin var mı? bu arda az msjm kaldı. özel msj yazmama be de bunu değerlendirip doldurayım.

allah analı babalı büyütsün inşallah :)) sütüne bi yan etkisi olurmu hiç bilmiyorum valla. şimdi ne desem yalan olur.

Back