• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karınca sorunu

günaydın kızlar ❤ bizim mutfakta da hem karınca hem de pire vardı, karantinadan beri dadandılar eve. hadi karıncayı anlarım da pire ne alaka? ev 5. katta, üstümde daire yok, evde hayvan yok... her neyse ben de tabii türlü türlü şeyler denedim: her gün süpürmek, sirke sıkmak, vileda yapmak, limon koymak... bir türlü azaltamadım. geçenlerde zirai ilaç satan bir dükkana gittik. dedik böyle böyle. adam bize bir ilaç verdi, "suya karıştırıp her yere sıkın, 3-4 saat camlar kapalı kalsın siz de evden çıkın, geldiğinizde açın camları tüm ev havalansın" dedi. cam sil şişesini boşalttık, eşim sıktı kapalı balkon ve mutfağa. Çok şükür o gün bugündür tek bir tane görmedim. "daha sıktığım saniye öldü hepsi" dedi eşim. bence sen de öyle bir ilaç al. benim artık sinirlerim bozulmuştu yerleri gözetlemekten yine çıktılar mı acaba diye. 😁

günaydın kızlar ❤ bizim mutfakta da hem karınca hem de pire vardı, karantinadan beri dadandılar eve. hadi karıncayı anlarım da pire ne alaka? ev 5. katta, üstümde daire yok, evde hayvan yok... her neyse ben de tabii türlü türlü şeyler denedim: her gün süpürmek, sirke sıkmak, vileda yapmak, limon koymak... bir türlü azaltamadım. geçenlerde zirai ilaç satan bir dükkana gittik. dedik böyle böyle. adam bize bir ilaç verdi, "suya karıştırıp her yere sıkın, 3-4 saat camlar kapalı kalsın siz de evden çıkın, geldiğinizde açın camları tüm ev havalansın" dedi. cam sil şişesini boşalttık, eşim sıktı kapalı balkon ve mutfağa. Çok şükür o gün bugündür tek bir tane görmedim. "daha sıktığım saniye öldü hepsi" dedi eşim. bence sen de öyle bir ilaç al. benim artık sinirlerim bozulmuştu yerleri gözetlemekten yine çıktılar mı acaba diye. 😁

Denedik bunu da aynı ilaç mıdır bilemem ama zirai ilaçlar aynıdır diye düşünüyorum. Prizlerden çıkıyor kapı altlarından kenarlarından, camdan kombi aspiratör havalandırmalarından... Evdekiler azalıyor ilaçla ama geri geliyorlar yol değiştiriyorlar

Denedik bunu da aynı ilaç mıdır bilemem ama zirai ilaçlar aynıdır diye düşünüyorum. Prizlerden çıkıyor kapı altlarından kenarlarından, camdan kombi aspiratör havalandırmalarından... Evdekiler azalıyor ilaçla ama geri geliyorlar yol değiştiriyorlar
valla ilacın adını hatırlamıyorum şimdi ama suyla karıştırınca bembeyaz bir şey oldu sanki krem şanti gibi. seninki farklı bir durum ama aspiratör filan... komşularında da durum aynıysa tüm binayı ilaçlatın bence.

Merhaba yaklaşık 2 yıldır evdeki karıncalarfan kurtulamıyoruz bina eski değil. Farklı bir sürü ilaç denedik gitmiyorlar. Camdan, tuvalet banyonun kapı altından, prizlerin içinden kısaca heryerden çıkıyorlar. Sıkıntı tek bizde degil. Yan taraftaki bina yıkılınca ortaya çıktılar. Küçük hafif kahve rengi karıncalar. Ekmek, tatlı, özellikle et yemeği veya çöpteki kemik kılçıklar herşeye hemen geliyorlar baş edemiyoruz. Binanın altindan çıkıyorlar bu durumu yaşayanlar var mı?
Naftalin koysan. Ben hamamböceğini naftalinle yendim belki faydası olur

olmadık yerlerden bile çıkıyorlar su içmeden bardağı kontrol ediyorum alışkanlık oldu gittiğim yerlerde de farketmeden yapıyorum ama elimde değil. Psikolojik olarak çok kötü bir şey çamaşır suyu bile etki etmiyor evi temizliyorum ama onları görünce morali bozuluyor insanın
Bu urunu kesinlikle deneyin derim.%100 memnun kalacaksin eminim.

Genel olarak heryerden çıkıyorlar ilaçtan başka seçeneğimiz yok dün yeni bir ilaç aldık bakalım onu deniyoruz

Back
X