• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karın ve kasık ağrım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
arkadaşlar 10 gundur şiddetli karın ağrım ve kasık ağrım var şu an , bu yuzden değilde çok akıntıdan ve az kasık ağrısından 15 gün önce kadın doğum dr u ORNıSıD fitille aynı markanın hapını yazdı kullanmadım çünkü ertesi gün adet oldum fitili 1 kez koydum anca sonra boşverdim bu arada ağrılar arttı mide ağrısı ve bulantıda eklendi çokmu üşüttüm ne en sonunda özel hastaneye gittim tahlillerde eritrosit çok löokosit bakteriler çıktı doktor nefrite doğru gidiyor böbrekler iltihaplanıyor dedi 7 günlük antibiyotık başladım bugün adı FACTıVE , 2 gaz hapı yazdı gazın çok diye başka bişey vermedi bende akıntım vardı demedim sizce bu akıntı hastalık olup yayılıpta böbreğemi geçti acaba yoksa böbreğim hasta akıntıyla alakası yokmu bu akşam bende var olan bir fitil var hem mantar hem vajinit için onu koyucam neo penotran adı bakalım ağrım geçicekmi sabaha geçerse kadın hastalığı geçmezse böbrek ve gaz deniycem karın ağrısı çekilmiyor çünkü kum taş çıkmadı acaba ne bu pislik gaz olsa bu kadar sürmez sanırım bakteriler yayılıyormu acaba yukarı kim yardımcı olabilir bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Back