• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın ve bel bölgemdeki belirgin tüyler

sarartıcıyı kollarımda denemiştim ama bi 10 dakika falan durması lazım. ben duramıyorum ki! çok kaşınıyo,çok yanıyo. hemen yıkamıştım o yüzden.
göbeğimde var bi sürü,sırtıma kadar. annem dökülücek diyo ama ben bikini giyemiyorum bu halde :(

Kızlar bir çok kişi iğneli epilasyon ile kurtuluyor bu tüylerden. bir tane tüy cıkmıs iki tane cıkmıs aman alayım demeyin çoğalıyor. İğneli epilasyon kesin çözüm ama işini iyi yapan bir uzman lazım yoksa o da boşuna olabiliyor ne yazık ki

dışarıya çıktığımda ilk işim tüy sarartıcı almak olucak, teşekkür ederiiiiiim :79:

Hayrr sakın sarartıcıya bulaşma sarartıcı kılları besliyor uzatıyor kılları benden demesii bnde yaptım zamanında bunların hepsini uzun ,siyahh daha sık kıllara sahip olmuştum...tabii şuan çözüm olarak iğneli yaptırdım kurtuldum...

sarartıcıyı kollarımda denemiştim ama bi 10 dakika falan durması lazım. ben duramıyorum ki! çok kaşınıyo,çok yanıyo. hemen yıkamıştım o yüzden.
göbeğimde var bi sürü,sırtıma kadar. annem dökülücek diyo ama ben bikini giyemiyorum bu halde :(

bende dökülür diye duydum da ne zaman dökülcek ki :18:

tüy sarartıcı kullanmanızı hiç tavsiye etmem.. zamanla tüyleri uzatıyor ve sarartıcı etkisini yitirmeye başladığında eskisinden daha da siyah hale geliyor. uzun süreçte, tüy olmaktan çıkıp, kıl halini alabiliyor.

tatlım sarartıcı benimkileri arttırdı yani bünyeye göre değişir mi bilmiyorum ama arttırmak belki doğru kelime olmaz diye şöyle diyeyim daha belirgin hale geldi ben tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi, lazer düşünüyorsan da iyi araştır forumlarda çok şikayet var

Kızlar bir çok kişi iğneli epilasyon ile kurtuluyor bu tüylerden. bir tane tüy cıkmıs iki tane cıkmıs aman alayım demeyin çoğalıyor. İğneli epilasyon kesin çözüm ama işini iyi yapan bir uzman lazım yoksa o da boşuna olabiliyor ne yazık ki

sevgili lady.mesaj atma hakkım olmadığı için mesajına cevap yazamadım.bende aysel hanımı düşünüyorum.lütfen süreç hakkında beni bilgilendirirmisin?ne kadar sürede yüzün düzeldi.ne kadar süre sonra tüylerin çıkmaya başladı?bunları merak ediyorum.mesaj için teşekkür ederim.

Back