• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın ve bel bölgemdeki belirgin tüyler

pembebocek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
167
3
46
Bartın
Benim bi sorunum var, bacaklarımdaki kıllar çok ince ve az çıkmasına rağmen karın ve bel bölgemde tüycükler var ve belirgin.
benim gibi olan var mıı,ya da bi bilen yardım etsin almalı mıyım,dökülür de diyolar dökülmesini mi beklemeliyim :18:

Benim bi sorunum var, bacaklarımdaki kıllar çok ince ve az çıkmasına rağmen karın ve bel bölgemde tüycükler var ve belirgin.
benim gibi olan var mıı,ya da bi bilen yardım etsin almalı mıyım,dökülür de diyolar dökülmesini mi beklemeliyim :18:

Bence alma aldıkça daha siyah ve güçlü hale gelebilir.İstersen tüy sarartıcı krem kullanıp görünmez hale gelmelerini sağlayabilirsin:34:

Her nereden bulaştıysam vakti zamanında aldım..
Almaz olaydım. Artık her ay düzenli olarak ağdama göbüşümü de katıyorum mecbur. Çünkü ilk halinden daha belirgin çıkıyorlar.. Ben ettim sen etme :1:

Her nereden bulaştıysam vakti zamanında aldım..
Almaz olaydım. Artık her ay düzenli olarak ağdama göbüşümü de katıyorum mecbur. Çünkü ilk halinden daha belirgin çıkıyorlar.. Ben ettim sen etme :1:

peki aldıkça tüyler bitmiyo mu ya,tüh. son çare lazer midir yani kökten kurtulmak için ?

Bende birkaç yıl önce bir tanecik vardı ama hani normal sarı değildi biraz uzundu ve cımbızla aldım. Almaz olaydım ardından 2 tane çıktı bu sefer daha büyük oldular. Yine rahatsız oldum sadece 2 tüycüğü aldım ve hala devam ediyorlar çoğalmaya, şu an 8-10 tane tüy var göbeğimde ve çaresi kalmadı çıktıkça alıyorum =( Bi de ben ortalardan aldıkça kenarlardan daha ince ama daha uzunlar çıkıyor. Bu böyle nasıl gidicek bilmem. Göbeğimi sarartmaya da korkuyorum, çünkü kumralım aslında kollarımdaki tüyler de neredeyse sarı ama ben rahat duramadım kollarımı sararttım, uzadılar ve zaman geçtikçe siyahlaştılar

Yok bebeğim nerdeee :)) Sir ağda azaltır derler ama bilmiyorum.. Ben ağdamı hazır ağda bantları ile yaptığım için bilgim yok. Hiç alınmamış haline kıyasla, tüyler daha siyah ve daha uzun çıkıyor.. O yüzden diyorum ya hiç bulaşma..
Aynı şekilde kollarımı da alıyorum ama kol tüyleri daha geç ve daha yumuşak uzadığı için sorunum yok. İnan bana hiç öyle tüylü insanlardan değilim.. Ama kendime ediyorum işte kötülüğü. O yüzden diyorum ya hiç bulaşma göbüşündeki tüylere. Yaşım daha küçükken yazın güneşlenmeden önce oksijenli su sürerdim öyle yatardım güneşin altına. Göbüşümdeki tüylerimi sapsarı yapardı ve hiç belli olmazlardı öyle olduğunda. Keşke hiç ellemeseydim, almasaydım diyorum şuan.

Tüy sarartıcılar besliyor ve uzatıyor. Bende de var sarartıcılar saolsun. Tavsiye etmem. İyi düşünün derim.

ben senelerdir sarartiyorum ne uzadi ne de beslendi ustelik acilan tuyler hic gorunmuyor cok hos bir goruntu oluyor ilk sararttigimda demistim neden bunca zaman beklemisim diye... bana da uzatir besler diyenler olmustu ama iyi ki mantigimi kulaktan dolma bilgilere karsi kullanmisim. bence oyle bir niyetin varsa hic durma gayet de guzel oluyor.

kol bacak karın bel her yerim kıl maşallah erkek olarak mı yaratılacaktım diye düşünmüyor değilim hamileyim ve ultrason çektirmek işkence oluyor bana o karını açmak büyük işkence yani ultrason odaları karanlık oluyor çok şükür:1: bence alma canım sarartıcı nasıldır bilmem canım hiç kullanmadım sarartıcı yapınca uzun süre gidiyor mu süresi ne kadar arkadaşlar?

Ben bir süre sarartıcı kullandım. Kollarıma, yüzüme, karnıma, sırtıma ve şimdi çok pişmanım. Kuaföre söylediğimde acıyarak baktı bana. Onlar besler naptın sen dedi. Bir arkadaşım kollarına yapıyor uzadı kalınlaştı gitti. Şimdi pişman ama almaya cesaret edemiyor. Mecbur hala nefret ederek sarartıyor. Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyordur belki ama ben de ve arkadaşımda öyle etki yaptı. Siz bilirsiniz ben çok pişmanım sadece keşke yapmasaydım.

ozaman bende ufak bi bölgeye deneyim 1 hafta,eğer farklılık olmazsa kullanırım inşallah,
kollara da kullansam garip mi olur ki ya?

Bence alma aldıkça daha siyah ve güçlü hale gelebilir.İstersen tüy sarartıcı krem kullanıp görünmez hale gelmelerini sağlayabilirsin:34:

yoğunluğu çok azda olsa genital bölgemden göbek deliğime kadar ince bir çizgi bendede mevcut. ağdaya gittiğimde kuaför sirle alıyo ama eğer gitmediysem ve uzamışlarsa eşimin traş makinasıyla ufak bi geçiyorum üstünden oldu bitti :)) varya şunu bi duysa yeminle keser beni sen bunu nerelere sürüyosun diye :))

ozaman bende ufak bi bölgeye deneyim 1 hafta,eğer farklılık olmazsa kullanırım inşallah,
kollara da kullansam garip mi olur ki ya?

ben kollarimda kullandim cnm cok tutarsa eger yani cok sari olursa güneste acayip parliyor kolalrinda ki tüyler :) az tut hafif sararsinlar daha güzel görünür

Back