Karın germe yaptırdım Bursa!

Bence bu olayı büyütmeyin basit bir müdahale ile daha da güzel olacak öyle düşünün

Kulakçık dediğiniz şey nedir annem de düşünüyor da, dikişin oradaki buruşukluk mu?
Ben de olmadı cünkü karnım genişlememişti şöyle düşünün alt beden üst beden arasında genişlik farkı var ve kesilip birbirine ekleniyor dogal olarak bir noktada pot oluyor. Zamanla bu potu deri esneyerek toparlayadabilir ama cogunlukla bir müdahale istiyor. Potu yatay pile gibi de düşünebilirsiniz bir nevi köpek kulagındaki kıvrım gibi işte

Nasıl güzel örnekler veriyorsun anlatırken bana sorsalar habalebelebe olurum

En son 1 ay öncesi gittim kontrole benim kalça kemiklerim çok çıkıkmışşş derim kendini toplamamışşş kaliteli değilmiiişş falan filan suç benim oldu yani her duştan sonra dikişin oradaki kemiklere masaj yap 6 ay sonra yine göreyim dedi.

O çıkıntılar hariç muhteşem olmuş harika duruyor.
Bir de yan konturlerden memnun değilim demiştin canım, yani bel kıvrımindan mi memnun deilsin?

Te Allahım yaa girmeden önce vaatler havada ucusuyor ameliyattan sonra hep suc bizim oluyor. Helal olsun ne güzel bahaneler

O çıkıntılar hariç muhteşem olmuş harika duruyor.
Bir de yan konturlerden memnun değilim demiştin canım, yani bel kıvrımindan mi memnun deilsin?
Bel kıvrımın kendi orjinal kıvrımın neyse o olacaktır. Beli inceltmek icin doktor standart işlem olarak kası dikip eski yerine getirmekten başka artı ne yapar hala çözemedim. Ben şahsen ince bel olacak iddiasına inanmıyorum. Karnın deforme olmadan once nasılsa ondan başka bir görüntü çıkmaz. Tekrar söylüyorum aksine de ben inanmıyorum. Yapacagı prosedürü sorun ama detaylı sorun. Kası dikecegim demişse sonuc orjinal neyse odur. Ha yok ben orayı yag alıp oyacagim diyorsa bilemem ama hic görmedim öyle örnek

Anladım tşk ederim cvp için. Bir tane arkadaş var onun bel kıvrımı yaptırdığı liposaction yüzünden yok olmuş. O yüzden sordum. Son halinden memnunmusun peki

3.ay son halim her iki yanda büzüşüklük var
Canim keinlikle boyle olmamasi lazim. Git doktorla konus. Gerekirse internette kotu reklaminizi yaparim heryerde de. Ucretsiz olarak duEltsinler. Hic dikislerin gorunusu guzel olmamis. Hele ki kenarlardaki burusukluk kesinlikle olmamali.

Merhabalar
Bence başarılı görünüyor ameliyat. Ama tabi ki siz daha iyi bilirsiniz. Tekrar ameliyat olursanız ücreti konusunda kolaylık sağlar sanırım hastane.. Güle güle kullanın..

Tam karın germenin üstünden Hemen hemen 1.5 yıl geçti

Revizyon yapıldığı halde

Malesef sonuçlar istediğim gibi olmadı

Çatlaklarının hepsinin gitmeyeceği söylenmişti orda takılmıyorum ancak dikiş bitimlerindeki gevşeklik katlanma göbek deliğinin biçimsizliği ve göbeğim dışarı fırlamış gibi görünüyor

İzler geçecek dendi geçmedi nasıl bir estetik dikiş anlamadım üzgünüm ama hakkını arayacağım ocakta gideceğim görüşmeye

Eklentiler

• IMG_20211213_154124.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 795
  • IMG_20211213_153659.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 770
  • IMG_20211213_153459.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 759
Siz devlet hastanesi nde ışıl Akgün e ameliyat oldunuz?

Acaba hangi şehirde devlet Hastanesi'nde oldunuz ne kadar zaman önce süreç nasıldı tam istediğiniz görüntü ne zaman oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…