Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben göbek deliğinizi gerçekten beğendim. Keza bende 21 gün önce operasyon oldum ve göbek deliğim bana göre hiç güzel olmadı ama inanın takılmıyorum. Zamanla oturacaktkr. Yapılan operasyon gerçekten büyük bir operasyon. Karnınızda çok güzel görünüyor dikiş ile İlgili çözüm üretmişler sakın sakın endişe etmeyin. Büyük bir cesaret yaptığımız bundan sonrası daha güzel olur. Bende kendimde basite almışım diyorum zor bir süreçti ve kolay kolayda normal süreçe geçmiyoruz. Birde ben kendi göbek deliğimi aradım :)) üzüldüm açıkcası ama zamanla daha iyi olacağız.1.ayda her iki yanlarda düzensiz girintili çıkıntılı bir görüntü oldu
Merhabalar çok geçmiş olsun. Ben göbek deliğinizi gerçekten beğendim. Keza bende 21 gün önce operasyon oldum ve göbek deliğim bana göre hiç güzel olmadı ama inanın takılmıyorum. Zamanla oturacaktkr. Yapılan operasyon gerçekten büyük bir operasyon. Karnınızda çok güzel görünüyor dikiş ile İlgili çözüm üretmişler sakın sakın endişe etmeyin. Büyük bir cesaret yaptığımız bundan sonrası daha güzel olur. Bende kendimde basite almışım diyorum zor bir süreçti ve kolay kolayda normal süreçe geçmiyoruz. Birde ben kendi göbek deliğimi aradım :)) üzüldüm açıkcası ama zamanla daha iyi olacağız1.ayda her iki yanlarda düzensiz girintili çıkıntılı bir görüntü oldu
hocayı tanıyorum ve size katılıyorumSon durumu yazıyorum arkadaşlar bu zamana kadar iyi niyetli davrandım ancak karşı taraf iyi niyetli olmadığı ve beni mağdur ettiği kendi yaptığı sözde estetiğe sahip çıkmadığı için herşeyi yazıyorum
2020 ağustos ayında #bursa #estetikinternational da Dr #medinekantürk e karın germe ve liposaction yaptırdım. Doktor telefonunu paylaşmıyor asistanı ile kulaktan kulağa oynuyorsunuz
Amliyat öncesindede çok içime sinmemişti ama hazır eşim kabul etmişken, kadın bir doktor beni daha iyi anlar dedim ve öylece karar verdim. Süreçte yaşadığım sıkıntıları burada hep yazdım. Ameliyat öncesi simit bölgesindeki yağlarda alınacak denmişti ancak alınmamıştır doktora söylediğimde ameliyat esnasında ben seni nasıl çevirebilirim gibi saçma bir yanıt aldım. Kesi yapmadan önce yap alması gerektiğini ben söylemeyecektim herhalde...
Ameliyat sonrası ilgi sıfırdı devlet hastanesinde olsam belki daha fazla ilgi görürdüm doktordan kendisi hastasını merak etmez, şikayetlerini duymazdan gelir. Karın vermeden sonra yanlardaki kulakçık yani fazla derinin üstüste binmesi sonucu oluşan o kötü görüntünğn giderilmesi amacıyla revizyon ameliyatı oldum.
Şu an 1.5 - 2 yıla yakın zaman geçti göbek deliği elmas şeklinde kesilmiş ve dikilmiş dikiş izlerim parıl parıl parlıyor kulakçıklar duruyor göbek deliği de fıstığım vardı o aynen duruyor göbekte delik yok. 10 gün kadar önce şikayetlerimi asistanı na dile getirdim Dr hanıma söyleyeceğini söyledi o günden sonra dönüş olmadı şaka gibi sakın aldanmayın kimseye tavsiye etmiyorum yPtğı işin arkasında olmayan bir doktor ben hakkımı helal etmiyorum bu ameliyat için yıllarca bekledim kredisi yeni bitti bu zamana kadar adını vermemiştim ne hastanenin ne doktorun artık herkes duysun bilsin aklı olan gitmesin
1.ayda her iki yanlarda düzensiz girintili çıkıntılı bir görüntü oldu
Merhaba, bende kombine karın germe, Liposuction, silikonlu meme küçülme yaptıracağım, çok mu uzun sürüyor acaba, ben uzun süre uyumaktan korkuyorum ameliyattan çokGeçmiş olsun. Ben de bundan 1 yıl önce karın germe liposuction ve meme toparlama küçültme ameliyatı olmuştum benim de yan taraflardan çok fazla almamış doktor yapılacak şey yapmamış ve kulakçık bariz olarak görünüyor sadece hastane ücretini alacağını söyledi kendisi ücret almayacak kış aylarında yaptırmak istiyorum Bu ameliyatı.
Merhaba o yönden korkmayın ne zaman girip çıktığımızı hatırlamıyorsunuz bileMerhaba, bende kombine karın germe, Liposuction, silikonlu meme küçülme yaptıracağım, çok mu uzun sürüyor acaba, ben uzun süre uyumaktan korkuyorum ameliyattan çok
Dr mete Aksu var instagram dan onu takip ediyordum ve adam bilmiyorum belki de o da #medinekanturk gibi sadece iyi işlerini koyuyor ama şahane karılnar yapıyordu minnacık kibar ve deliği olan dikiş izi olmayan göbekler.. İstanbulda olsaydım kesin ona giderdim. yanlarım var simit bölgeleri hala duruyor belki sizinkini göre daha iyi görünüyor olabilir ama estetik ameliyat bu değil onu çok iyi biliyorumvallahı resimlerinize baktım özendim yemin ederim.. benim sizin kadar bile göbeğim yoktu ameliyat olduğumda ama suan ki halim sizin halinizden bin beter.. 5 aylık hamile gibi alt göbeğim var.. hiçbir şekilde lipo uygulanmamış ve yanlarım aynen duruyor şiş vaziyette ve aşırı yamuk dikişlerim var!.. benim sahtekar doktorum da yaptığı işi kabul etmemişti..
yani demek istediğim doktorunuza haksızlık etmeyin. bence gobegınız gayet iyi olmuş. ustelık yanlarınız yok
21 gün çok yeni ama siz benim 21 günlük göbek resimlerimi görseniz göbekte deliği yok, göbek fıtığım ameliyat öncesi sö ylmeme rağmen onarılmamış, göbek deliği çevresi dikiş izleriyle doluMerhabalar çok geçmiş olsun. Ben göbek deliğinizi gerçekten beğendim. Keza bende 21 gün önce operasyon oldum ve göbek deliğim bana göre hiç güzel olmadı ama inanın takılmıyorum. Zamanla oturacaktkr. Yapılan operasyon gerçekten büyük bir operasyon. Karnınızda çok güzel görünüyor dikiş ile İlgili çözüm üretmişler sakın sakın endişe etmeyin. Büyük bir cesaret yaptığımız bundan sonrası daha güzel olur. Bende kendimde basite almışım diyorum zor bir süreçti ve kolay kolayda normal süreçe geçmiyoruz. Birde ben kendi göbek deliğimi aradım :)) üzüldüm açıkcası ama zamanla daha iyi olacağız.
Nerde ve kaca yaptırdınız1 5 aylık görüntü
Bursa estetik international Dr. Medine kantürk 19.400 2020 deNerde ve kaca yaptırdınız
Bu mu güzel göbek deliği