Karın germe yaptırdım Bursa!

Doktorunuzu merak ettim bursadan bir dr la görüştüm cok sevilen biriydi çok tavsiye edildi internetten ön görüşme yaptım acaba aynı kişi m? Bana mesaj atar mısınız rica etsem...
İnternetten ön görüşme yaptıysanız kesin benimki değildir çünkü benimkiyle bir kere bile telefonda görüşmedim asistanı ile kulaktan Kulağa iletişimi tercih ediyor.. 😬

İnternetten ön görüşme yaptıysanız kesin benimki değildir çünkü benimkiyle bir kere bile telefonda görüşmedim asistanı ile kulaktan Kulağa iletişimi tercih ediyor.. 😬
Ben instagramdan yaptım sebep de başka şehirde olmamdı pat diye mesaj atmıstım Mustafa bey idi aynı kişi değil sanırım. Herkesin çok övdügü bir doktor

Evet değil benim doktorum kadın
Şimdi nasılsın moralin düzeldi mi? Tekrar baktım fotograflarına evet kısa kesi. Aynı doktoru düşünüyorsun değil mi? Gerci ilgisizlikten şikayet etmişsin ama çok oara berdim diyorsun o da ayrı konu. Ne düşünüyorsun seni merak ettim umarım moralin iyidir

Aklimizdaki tüm meraklari gidermiş bir paylaşım olmuş.

Ameliyat sonrası ağrı oldu mu kac gun sürdü?

Şimdi nasılsın moralin düzeldi mi? Tekrar baktım fotograflarına evet kısa kesi. Aynı doktoru düşünüyorsun değil mi? Gerci ilgisizlikten şikayet etmişsin ama çok oara berdim diyorsun o da ayrı konu. Ne düşünüyorsun seni merak ettim umarım moralin iyidir
Bu cuma revizyon yani düzeltme ameliyatı olacağım çok korkuyorum yapamazsa diye vazmı geçsem, böyle mi kalsa diyorum bir yandanda düzeltmeli ama yine acı ve hayat kslitem düşecek bir süre korkuyorum sanırım

Aklimizdaki tüm meraklari gidermiş bir paylaşım olmuş.

Ameliyat sonrası ağrı oldu mu kac gun sürdü?
Ameliyatımın olduğu gece sabaha karşı çok ağrım acım oldu ama karnımda değil sırtım ve belimde.
Çok ağrı olmuyor karınla ilgili sadece 2 hafta kadar öksürmek aksırmak sıkıntı işte o zaman acıyor özellikle içten bir acı sanırım o da kasların dikişli oluşundan

Bu cuma revizyon yani düzeltme ameliyatı olacağım çok korkuyorum yapamazsa diye vazmı geçsem, böyle mi kalsa diyorum bir yandanda düzeltmeli ama yine acı ve hayat kslitem düşecek bir süre korkuyorum sanırım
Revizyon ameliyatım gerçekleşti
Yanlarda olan kulakçıklar tamamen düzelmedi
Sol dikişimde iltihaplanma oldu antibiyotikli kremle geçti
Doktor ne arıyor ne soruyor
Naaıl birşey anlamadım

Naaıl birşey anlamadım
Simdi ne durumdasin? Kulakciklar kaybildu mu? Bir de revizyonda ve sonrasinda aci oldu mu merak ediyorum seni

Naaıl birşey anlamadım
İyi geceler aynı durum bende de var kulakçıklardan ameliyat olacağım yüksekte bir ücret istendi çok şaşırdım halbuki düzeltme ameliyatları para ile mi yapılıyordu mesela burun düzeltilen arkadaşlarım var hiç ücret vermediler hastaneye Bir de rica etsem nasıl bir yol izleniyor iyileşme süreci nasıl ayrıca liposuction da yapılıyor mu kulakçık bölgesinde

İyi geceler aynı durum bende de var kulakçıklardan ameliyat olacağım yüksekte bir ücret istendi çok şaşırdım halbuki düzeltme ameliyatları para ile mi yapılıyordu mesela burun düzeltilen arkadaşlarım var hiç ücret vermediler hastaneye Bir de rica etsem nasıl bir yol izleniyor iyileşme süreci nasıl ayrıca liposuction da yapılıyor mu kulakçık bölgesinde
Merhaba benden ücret istenmedi zaten doğru olanda bu çünkü bu durum senden kaynaklanan bir durum değil. İtiraz etmelisin hastane müdürüne dha yetkili kişilere ulaşmaya çalışın. Benim hastanede para konusu etmedi o yüzden tam olarak nasıl bir yol izlemelisin bilmiyorum ama kesinlikle itiraz etmelisin burda sen hem 2.ye bıçak altına yatacaksın hemde üstüne para vereceksin liposaction karın germe ameliyatı sırasında yapılıyor kulakçıklar için nesi sağ ve sol yandan uzatılıyor. Bu operasyon sonrası yürüyerek çıktım karın Germe kadar zo değil ancak kendini korumalısın ne olursa olsun hayat kaliten bir süre düşüyor tabi

Naaıl birşey anlamadım
Bende olacaktım ama olmasam mı. Doktorlar revizyon ameliyatlarını maalesef baştan sağma yapiyir

Kulakçık kalması kesinin kısa olmasıyla ilgili. Bazı doktor garantici izi uzun tutuyormus bazısı kısa bırakıp sonra gerekirse uzatıyormus. Olmadım ama görüştügüm dr ların tercihi hep farklıydı. Baştan uzatmak istemeyenler gereksiz kesi atmak istemiyor olur da gerek kalmaz diye. Kulakcık kalsa da düzeltmek cok basit ve cabuk iyileşiyor diye de ilave etmişlerdi. Bence korkmayın ne pahalı olur ne de sıkıntı yaşarsınız basit bir müdahale sadece doktorların stili farklı anlayacagınız karın güzel görünüyor zamanla deri daha esneyip dikiş izi de rahatlar sanırım. Gerdirenler de keşke fikir bildirseler.
Aradan zaman geçmiş ama yazınızı gördüm ben de mini karın germe yaptırdım aynı sorun ben dede var tam olmadığı için çok fazla deri kulakçık olarak kaldı bana da doktor sonra düzelticez dedi kesi uzun olmasın diye böyle yaptım dedi 3 ay sonra kenarları alıcam dedi şu an 2 ay oldu bende merakla bekliyorum inşallah güzel olur ben de hayal kırıklığı yaşadım bu kadar acı çekmeme rağmen

Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım ekstra bir ücret talep etmez. İyi para verdim çünkü 😅 sonuçta bu onun hatası 👍 umarım iyileşmesi kısa sürer ve düzelir doktoruma hiç güvenim kalmadı. Bu süreçte yani ameliyat öncesinde de sonrasında da hiç yanımda olmadı moral motivasyon sıfır. Telefona bile çıkmıyor asistan yoluyla kulaktan kulağa oynuyoruz sözde özel estetik! Hastanesi
Geçmiş olsun. Ben de bundan 1 yıl önce karın germe liposuction ve meme toparlama küçültme ameliyatı olmuştum benim de yan taraflardan çok fazla almamış doktor yapılacak şey yapmamış ve kulakçık bariz olarak görünüyor sadece hastane ücretini alacağını söyledi kendisi ücret almayacak kış aylarında yaptırmak istiyorum Bu ameliyatı.

Kulakçık kalması kesinin kısa olmasıyla ilgili. Bazı doktor garantici izi uzun tutuyormus bazısı kısa bırakıp sonra gerekirse uzatıyormus. Olmadım ama görüştügüm dr ların tercihi hep farklıydı. Baştan uzatmak istemeyenler gereksiz kesi atmak istemiyor olur da gerek kalmaz diye. Kulakcık kalsa da düzeltmek cok basit ve cabuk iyileşiyor diye de ilave etmişlerdi. Bence korkmayın ne pahalı olur ne de sıkıntı yaşarsınız basit bir müdahale sadece doktorların stili farklı anlayacagınız karın güzel görünüyor zamanla deri daha esneyip dikiş izi de rahatlar sanırım. Gerdirenler de keşke fikir bildirseler.
Kulakçık dediğiniz şey nedir annem de düşünüyor da, dikişin oradaki buruşukluk mu?

Canım çok geçmiş olsun. Bende ekim ayında devlet hastanesinde oldum. Yandaki buruşuk derideki üst üste binme hali bende de var. Ama ilk günlere göre çok daha iyi iz bandı kullanıyorum ben. Aklıma takılan göbek deliğin biçimsiz olmuş. Nedenini anlayamadım. Çok geçmiş olsun canım 💐
Merhaba devlet hastanesinde nasıl oldunuz ücretsiz mi ve hangi bölüme gittiniz

X