Karın germe ve lipo

bende Şubat 26 karingerme lipo oldum ilk üç hafta dik duramadim zaten ilk günler göğüslerim aşağı çekilmiş gibi duruyordu gerginlikten ama şimdi dik yürüyebiliyorum ağrı hiç yok gerginlikve şişlik var.Birde anlamadım Dr beş kilo toplamda aldım dedi ama ben hala önceki kilomdayim ama pantolonlarım kalçamda kalıyor anlamış değilim bu arada doktor bana krem olarak silistar jel yazdı üç hafta sonra bantları çıkardıktan sonra sürmeye başladim ve e vitamini yağı aldım iki gündür kullanıyorum

Benimde yarin 3 haftam olucak ayni sekilde goguslerimin altindan yirtiliyormua gibi oluyor dun cok gobegimde boyle igne batmasimi desem bi garip garip tarifsiz sizilar oldu doktoruma yazdim dediki olur dokular kayniyor onlar onariyor kendini korkmayin 🥰 dik yurume derken valla bende dik durmaya calisiyorum ama yurusum asla ben degil robot gibi :) eliyemiyorum her yerim aciyor lipo yapilan boyle :)

Cok gecmis olsun sizede evet bende ole 3.haftaya girdim tam dik olmasada bira daha rahat yuruyorum şişlikler cok normal hala ödemliyiz ben eşofmanimi bile giyerken zorlaniyorum beli rahatsiz ediyo onceden daha iyidi:)bana hala iz kremi kullan demedi antibiyotik kremle damlaya devam ediyorum bu aksam kantaron yagiyla masaj yapiyim dedim lipo yerine yumru gibi sis ve agriyo baya zor

Cok sanslisiniz sigara icmediginiz icin iyilesmeniz dikisleriniz daha cabuk toparlar. Ben bugun banyo sanrasi cikarttim bantlarimi goz ucuyla baktim🫠icim bi tuhaf oldu antibiyotik krem surdum korsemi giydim ama lipo olan yerlerim tas gibi agri yapiyo onun icinde kantaron yagiyla masaj yapmam gerekiyomus bakalim nasi yapicam hic bilmiyorum🤢

ne guzel sureclerimizi bu sekilde samimi birbirimize aktarmamiz🥰 birbirimize destek vermemiz acikcasi bende karnima bakamiyorum gobek deligime dikis bantlarimmcikinca nasil olcak bilmyorum ben korsesiz nasil yapicam☺️desem yeridir aslinda o olunca ne bilim daha bi guvende oluyorum gibi ciplak degilmisim gibi geliyor birde bi sorum var herkese bizden ilerde olan arkadaslarimiza benim dikislerimin ustunde sislik var nasil desem bi degisik sivi birikmesi demisti doktor o dagilir dailmazsa cekeriz dedi bunu yasiyan varmi?? Birde boyle karnim hamile sis gibi ilk zamanlar bebek cikmaya baslarya bi degisik gergin :) sizinde oylemi

Benimde yarin 3 haftam olucak ayni sekilde goguslerimin altindan yirtiliyormua gibi oluyor dun cok gobegimde boyle igne batmasimi desem bi garip garip tarifsiz sizilar oldu doktoruma yazdim dediki olur dokular kayniyor onlar onariyor kendini korkmayin 🥰 dik yurume derken valla bende dik durmaya calisiyorum ama yurusum asla ben degil robot gibi :) eliyemiyorum her yerim aciyor lipo yapilan boyle :)
bir hafta sonra gecer
Cok gecmis olsun sizede evet bende ole 3.haftaya girdim tam dik olmasada bira daha rahat yuruyorum şişlikler cok normal hala ödemliyiz ben eşofmanimi bile giyerken zorlaniyorum beli rahatsiz ediyo onceden daha iyidi:)bana hala iz kremi kullan demedi antibiyotik kremle damlaya devam ediyorum bu aksam kantaron yagiyla masaj yapiyim dedim lipo yerine yumru gibi sis ve agriyo baya zorlandim

Heycanla 🥰bekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn 🥰 kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Gunduzden net gozuksun diye 🥰

Heycanla 🥰bekliyorummmmm ozamannnnnn hergun degisik garip acimi desem kalktigimda karnimin gerilmesin gogsumun cekmesi tam ortadan cart diye yirtilcam hissi gitsinnn 🥰 kizlar karniniz bi garip sertmi ? Acaba benimmi boyle ?yarin resim cekicem
Gunduzden net gozuksun diye
Benimde ole helede oturup kalktigim zaman zor dogruluyorum asagi cekiyo goguslerimin altindan bisey agrimi acimi degisik bi his. Karnimda taş gibi his yok sert degisik bisi🤣🤣Allah yardimcimiz olsun biran once toparlanalim yoksa az kaldi kafayi cizicem

Benimde ole helede oturup kalktigim zaman zor dogruluyorum asagi cekiyo goguslerimin altindan bisey agrimi acimi degisik bi his. Karnimda taş gibi his yok sert degisik bisi🤣🤣Allah yardimcimiz olsun biran once toparlanalim yoksa az kaldi kafayi cizicem
😂😂😂 al bendende okadar 😂

Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))şimdi

Ben de baver acaban düşünüyorum. İletişimde kalalım :))
Şimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorum

Şimdilik Hakan öçsele daha yakınım birincisi daha tecrübeli ikincisi de dikiş izleri sanki daha iyi gibi ama hala tam kararımı veremedim çok zor bir süreçmiş,ertelemek istemiyorum ama aceleye de getirmek istemiyorum
Hakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyo

Sizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyo🤦‍♀️🤦‍♀️
Bugun kontrole gidicem bakalim ne dicem 24gun oldu benim
Evet yanlara yapildi 🥰simdi foto yukluyorum benim karnim cok kotuydu ikizlerden dolayi ikizlerim var yani doktorum ilerde biraz gobegimin olabilixegini dedi ve ben onada raziydim yeterki sarkiklik gitsin muhtesemler yarattti bugun 3 haftam yarin bantlarim acilcak 🥰doktorumdan cok memnunum benim
Merak ettigim
Tam dikisimin ustundeki sis yumru gibi sizinde oyle nasil desem yanlardan asagiya dogru gelindiginde tam ordatada sis sizinde oyle olan varmi?? Bide lip yapilarn yerlerim dokunamiyorum bile 🥰dediginjz gibi amelyat olmadan bir gun once cekilen resmimi yukledim 72 kiloyla girdim dumduz karin olmasini isteseydim 15 kilo vermem gerekicekti😂onuda yapmam imkansizdi dikilerimin yerindende mennunum doktorumdanda sadexe bennim gibi olan varmi? Gobek kisminda

Eklentiler

• IMG_3858.webp
    IMG_3858.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 24
  • EC5E7C42-C5A3-4562-9994-8A12D0EABBC7.webp
    EC5E7C42-C5A3-4562-9994-8A12D0EABBC7.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 24
  • 19F52129-C3D2-4590-AE5E-893B409E02B7.webp
    19F52129-C3D2-4590-AE5E-893B409E02B7.webp
    9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_5157.webp
    IMG_5157.webp
    4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_5153.webp
    IMG_5153.webp
    6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5155.webp
    IMG_5155.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 24
Hakkinizda hayirlisi olsun ama dusunuyosaniz cok ertelemeyin cunki yaklasik 3aylik korse suresi oldugu icin yaza denk geliyo havalar isindikca korse cok sıkıntı veriyo
Çok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymı 🥺.Nisan sonuna kadar ameliyat olamazsam sonbahara ertelerim ama ertelemekte istemiyorum,kafam çok karışık

Resimlerde paylasiyorum ki birbirimizw motive olalim diye 🥰dogrusuyla yanlisiyla artik ne bilim cok samimi geliyor burasi bana buraya yukledigim resimleri akrabalarima gondermem :) ama burda hepimiz birbirimizden destek fikir alisverisi aldigimiz icin enerjisine cok hosuma gidiyor motive oluyorum acikcasi surexi birlikte takip etmek deneyimli bizden once olanlarin fikrini almak yanlis bir durum varsa erken anlamak kremler vs..🥰

Çok teşekkür ederim korse sürecini 6 hafta diye biliyordum 3 aymı 🥺.Nisan sonuna kadar ameliyat olamazsam sonbahara ertelerim ama ertelemekte istemiyorum,kafam çok karışık
Kesinlikle bende katiliyorum yaz gelmeden hemen olun ciksin bitsin gitsin cok arastirip kafada karisiyor 🥰 simdiden guzelll amelyatlar dilerim 🥰🥰

Sizede lipo yapildimi yapildiysa hangi bolgeye benim yanlara yapildi ve cok agriyor yumru gibi sisler ve gogsumun altlatina kadar agri yapiyo🤦‍♀️🤦‍♀️
Bugun kontrole gidicem bakalim ne dicem 24gun oldu benim
Doktorunuz ne dedi🥰son durum

Nerede gördünüz dikişleri? Nasıl, nereden araştırıyorsunuz? Şimdi instagramdan baktım da sayfalarında hasta paylaşımı yok ya da çok az.

Back
X