Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lipodan ölen hiç duymadımKizlar kimsenin sesi cikmiyo nasilsiniz benim ameliyat ve lipoya 5gun kaldi cok heyecanliyim bazi arkadaslarim korkuttu benilipo cok tehlikeli ölenler var falan yillardir istedigim ameliyatti bunlar ama acayip korku sardi beni
![]()
Şöyle eğer çok fazla yağ alınırsa o zaman tehlikeli. Şimdi hatırladım. En fazla 6 lt alınmalı diye biliyorumKizlar kimsenin sesi cikmiyo nasilsiniz benim ameliyat ve lipoya 5gun kaldi cok heyecanliyim bazi arkadaslarim korkuttu benilipo cok tehlikeli ölenler var falan yillardir istedigim ameliyatti bunlar ama acayip korku sardi beni
![]()
6 saat sürdü bende karin germe 360 lipo kol germe ve meme diklestirme vardi. Ameliyatdan ciktigim ilk 5 saat frlan agridan nefes alamiyordum sonra sonra biraz indi agrim.. 2. günü eve ciktim tabi heryerim cok ödemliydi 2. haftaya dogru tam toparlaniyorum dedimki pubis bölgemde seroma olusmaya basladi buda dikisleri acti enfeksiona bagli olarak.. suan okadar ogras ve sabrin sonunda kapanmayacagina karar verdiler zemizleyip yeniden dikti doktorum 1 bucuk hafta gecti üzerinden daha iyiyim simdilik acilma olusmadi ama yine asiri ödemim var sertlikte cabasi.. sanirim daha aylarca bu sis inip cikicakmis sekil degistirecekmis bakalim umarim sonucu iyi olur. Sizede gec mis olsun simdiden. Nasilsiniz ameliyat oldumu?Ya cok gecmis olsun surec hakkindada bilgi verirmisiniz kac saat surdu agrisi nasildi benimde carsamba gunu nasip olursa cok korkuyorum stresten sigaraya sardim iyice![]()
Doktorunuz kimdi acaba memnun musunuzLipodan ölen hiç duymadım6 gün önce oldum tüm bacak, turp gibiyim. Ameliyatan 3 gün sonra kendim araba kıllanarak muayeneye gittim karşıya. Bana kalırsa en rahat ameliyat meme dikleştirme ve lipo. Sadece giydiğiniz çorap evet zorluyor çünkü baskı uygulanıyor, ödem var çok fazla ama bu dayanılır acı. Benim için korkunç ameliyat burun ameliyatı.
Allah bir daha yaşatmasın, bir de eğer benim gibi fobiniz varsa ve kıkırdak sorunu varsa, korkunç
![]()
Benimde ayni sekilde sortlu onden kancali korse var ustundede bel korsesi var bugun benim 4.gunum ama korseyle tuvalet isi cok zor yeri var afedersiniz bisi olmaz dedi doktorun asistani bipmiyorum napicamMerhaba arkadaşlar bende 5 Martta 360 karın germe ve lipo oldum. Hastanede 2 gün kaldım 3. Gün taburcu olup evime geldim. İlk gün yok denilecek kadar ağrım vardı ama ikinci gün yoğun ağrılarım oldu oda ağrı kesicilerle kontrol altına alındı. Taburcu olduğum gün direnlerim çekildi hiç ağrı yaşamadım. Eve döndüğüm gün grip oldum ve öksürükten ki bu sadece anlık ağrılar oluyordu. Evde olduğum sürede yanımda refakatçi kalmadı ve her işimi kendim yaptım. Şuan 9. Gün olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum hatta yakınlarım dahi bu kadar hızlı iyileşmen normal değil diyip duruyorlar. Ameliyatın 5. Günü nevresim takımlarımı değiştirdim çamaşır yıkadım ve rutin ev işlerimi yapmaya devam ettim. Ben dik yürümeye çalıştıkça doktor kızdı ve eğilerek yürümemi söyledi. Karnımdaki dikiş şuan bantlı ama görüntü süper. Benimde size sorum korse konusu. Sünger gibi bişey üstüne korse onun üstüne de başka bi korse gibi bandana var. Sizin süreçleriniz nasıl ilerledi acaba bilgi verirmisiniz?
Bi kaç gün içerisinde alışıyorsunuz tuvalet işini yapmaya. Ama çok sıkıcı nefes alamıyorum uyurken. Sizin nasıl peki ağrınız falan varmı yara iziniz bantla kapalı mı ?Benimde ayni sekilde sortlu onden kancali korse var ustundede bel korsesi var bugun benim 4.gunum ama korseyle tuvalet isi cok zor yeri var afedersiniz bisi olmaz dedi doktorun asistani bipmiyorum napicam
İnsallah yoksa korse işi kotuBi kaç gün içerisinde alışıyorsunuz tuvalet işini yapmaya. Ama çok sıkıcı nefes alamıyorum uyurken. Sizin nasıl peki ağrınız falan varmı yara iziniz bantla kapalı mı ?
Ay evet o oksuruk benide cok kotu yapti malesef sigaranin yuzundenBenim izlerim böyle kapalı 2 hafta sonra çıkarabilirsin dedi doktor.sırt bölgemde lipo var ilk başlangıçta morluklar çok yogundu ama geçti. Bu çarşamba 2 haftam doluyor bakıcam izlerime. Ben ameliyattan sonra grip oldum öksürürken hapşırırken canım çok fazla acıyor ama anlık sonra geçiyor.
Bende pansuman yapmadım. Bandı çıkardıktan sonra contractubex sür sabah akşam dedi o kadar. Göbek deliğini de duştan sonra batikonla temizle gazlı bezle kapat dedi sadece.Ay evet o oksuruk benide cok kotu yapti malesef sigaranin yuzundenbende bugun banyo yapicam 5.gunum pansuman yapmana gerek yok dediler bantla birlikte dus alabilirsin dediler yarin kontrole gidicem bakalim ne dicekler. Siz nasil yaptiniz pansuman isini
Merhaba doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba?Benim izlerim böyle kapalı 2 hafta sonra çıkarabilirsin dedi doktor.sırt bölgemde lipo var ilk başlangıçta morluklar çok yogundu ama geçti. Bu çarşamba 2 haftam doluyor bakıcam izlerime. Ben ameliyattan sonra grip oldum öksürürken hapşırırken canım çok fazla acıyor ama anlık sonra geçiyor.
Merhaba Ali Yeniocak doktorum. İstanbul Avrupa yakasında bu arada.Merhaba doktorunuzu öğrenebilir miyim acaba?
Çok teşekkür ederim karnınız şimdiden çok güzel görünüyor darısı bizim başımızaMerhaba Ali Yeniocak doktorum. İstanbul Avrupa yakasında bu arada.
Çok teşekkür ederim bende karnımı gördükçe mutlu oluyorum. Umarım sizinde çok çok güzel olurÇok teşekkür ederim karnınız şimdiden çok güzel görünüyor darısı bizim başımıza![]()
Evet masallah bende cok begendim. Benim bugun 6.gun kontrole gittim ama bakamadim kendine korseyi cikarip giyene kadar sanki acayip bi agirlik var kanrnim dusucek gibi birde 10dkk bile odemleniyorum sizin nasildi acabaÇok teşekkür ederim bende karnımı gördükçe mutlu oluyorum. Umarım sizinde çok çok güzel olur![]()
Bende öyle bişey olmuyor ama çok büyük boşluk var gibi hissediyorum ve güvende değilmişim gibi geliyor. Galiba bu biraz psikolojik. Benim kedim var ve sürekli yanımda sevilmeyi çok seviyor kucağıma falan atlıyor ki ondan çok korkuyorum ama ben her duşa girdiğimde yıkıyıp kurutup öyle giyiyorum. Çok sıkıyor rahat hareket edemiyorum özellikle gece yatarken nefes alamadığımı hissediyorum. 2 hafta daha böyle idare edicem. Sizinde benim gibi çok yeni umarım biran önce atlatırız.Evet masallah bende cok begendim. Benim bugun 6.gun kontrole gittim ama bakamadim kendine korseyi cikarip giyene kadar sanki acayip bi agirlik var kanrnim dusucek gibi birde 10dkk bile odemleniyorum sizin nasildi acaba