Merhabalar bende 14 martta oldum
Amelyat benim de dogumlardN dolayi maglum sebepler doktorum karnim icin mucize yaratti diye bilirim bi kacgun sonra dikislerimin uzerindeki bantlar cikartilicak cok korkuyorum tam koseleri aciyor sanirim disikisin basladigi ve bittigi yerler normal olarak ama onun disinda katlanamiycak agrilarim evde olmadi hastanede 2 gun kaldim ordada agri kesiciler den dolayi :) cok sukur hafit gecti ben suanda yatakda v yatiyorum dikelemiyorum haliyle simdi resim yukliycem anliycaksonoznmuciz
Oldugunu ikiz dogum yaptim bu arada ve doktorummfit bir gorunum olmuycaginida demisti benim amacim
Bu kotu goruntu gitsindi sonuctan cok memnunum sureclerimi yazarim detayli kizlar sadece bunu merak ediyorum ne zaman dik yurumeye basladiniz mesela 1 ay sonra disari cikip bir kahve icebildinizmi :) diyeyim bunlari dermisiniz

yada cinsel hayatiniza nasil donus yaptiniz mesela ben 2 kez banyo yaptim ilk banyom hastaneden cikinca 5 gundu ahhh tam bir kabus bi kac gun once yaptim odaha iidi ama korseyi karnimdan cikartinca sanki balon gibi sisicekmisim geliyor (piskolojik inanamiyorum hala) :) tuvalet olayi bi kacgun zordu ve en kotusu oksuruk tutmustu ve bu kesinlikle yasak olan bisey o cok zordu