Karın germe ve lipo

Bende öyle bişey olmuyor ama çok büyük boşluk var gibi hissediyorum ve güvende değilmişim gibi geliyor. Galiba bu biraz psikolojik. Benim kedim var ve sürekli yanımda sevilmeyi çok seviyor kucağıma falan atlıyor ki ondan çok korkuyorum ama ben her duşa girdiğimde yıkıyıp kurutup öyle giyiyorum. Çok sıkıyor rahat hareket edemiyorum özellikle gece yatarken nefes alamadığımı hissediyorum. 2 hafta daha böyle idare edicem. Sizinde benim gibi çok yeni umarım biran önce atlatırız.
Aa benimde kedim var oda öle yanima atliyo sevdirmeye calisiyo kendini ama eskisi gibi oynayamiyoruz diye oda sıkıntida🤦‍♀️🫠 insallah biran once toparlariz🤲🤲yoksa agri sanciyi unuttum bu şişkinlikten nefes aldirmiyo

Onlarda sıkılıyor ki benim kedim çok hareketli sürekli oynamak istiyor. Karnıma bi kaç kere zıpladı kızamıyorum da 😌 Yarından itibaren bromelain şurubu içmeye başlıcam çok iyi ödem attıyormuş. Bende işe yararsa sizinle de paylaşırım 🤗

Onlarda sıkılıyor ki benim kedim çok hareketli sürekli oynamak istiyor. Karnıma bi kaç kere zıpladı kızamıyorum da 😌 Yarından itibaren bromelain şurubu içmeye başlıcam çok iyi ödem attıyormuş. Bende işe yararsa sizinle de paylaşırım 🤗
Ah kizilirmi onlara canini sevdiklerim❤️❤️tamam benide haberdar edin mutlaka banada enfla-c sanirim adi verdiler yarin gelicek bakalim bikac gun sonra basla demislerdi fayda gorurusem bende yazarim mutlaka🥰🥰

Merhabalar bende 14 martta oldum
Amelyat benim de dogumlardN dolayi maglum sebepler doktorum karnim icin mucize yaratti diye bilirim bi kacgun sonra dikislerimin uzerindeki bantlar cikartilicak cok korkuyorum tam koseleri aciyor sanirim disikisin basladigi ve bittigi yerler normal olarak ama onun disinda katlanamiycak agrilarim evde olmadi hastanede 2 gun kaldim ordada agri kesiciler den dolayi :) cok sukur hafit gecti ben suanda yatakda v yatiyorum dikelemiyorum haliyle simdi resim yukliycem anliycaksonoznmuciz
Oldugunu ikiz dogum yaptim bu arada ve doktorummfit bir gorunum olmuycaginida demisti benim amacim
Bu kotu goruntu gitsindi sonuctan cok memnunum sureclerimi yazarim detayli kizlar sadece bunu merak ediyorum ne zaman dik yurumeye basladiniz mesela 1 ay sonra disari cikip bir kahve icebildinizmi :) diyeyim bunlari dermisiniz🥰 yada cinsel hayatiniza nasil donus yaptiniz mesela ben 2 kez banyo yaptim ilk banyom hastaneden cikinca 5 gundu ahhh tam bir kabus bi kac gun once yaptim odaha iidi ama korseyi karnimdan cikartinca sanki balon gibi sisicekmisim geliyor (piskolojik inanamiyorum hala) :) tuvalet olayi bi kacgun zordu ve en kotusu oksuruk tutmustu ve bu kesinlikle yasak olan bisey o cok zordu

Eklentiler

• 25b4c5d4-a89b-462e-889c-459a9d3fac42.webp
    25b4c5d4-a89b-462e-889c-459a9d3fac42.webp
    27 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_3858.webp
    IMG_3858.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4252.webp
    IMG_4252.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 33
  • 301763c1-fdd5-4b34-b962-d463007476f3.webp
    301763c1-fdd5-4b34-b962-d463007476f3.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4631.webp
    IMG_4631.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhabalar bende 14 martta oldum
Amelyat benim de dogumlardN dolayi maglum sebepler doktorum karnim icin mucize yaratti diye bilirim bi kacgun sonra dikislerimin uzerindeki bantlar cikartilicak cok korkuyorum tam koseleri aciyor sanirim disikisin basladigi ve bittigi yerler normal olarak ama onun disinda katlanamiycak agrilarim evde olmadi hastanede 2 gun kaldim ordada agri kesiciler den dolayi :) cok sukur hafit gecti ben suanda yatakda v yatiyorum dikelemiyorum haliyle simdi resim yukliycem anliycaksonoznmuciz
Oldugunu ikiz dogum yaptim bu arada ve doktorummfit bir gorunum olmuycaginida demisti benim amacim
Bu kotu goruntu gitsindi sonuctan cok memnunum sureclerimi yazarim detayli kizlar sadece bunu merak ediyorum ne zaman dik yurumeye basladiniz mesela 1 ay sonra disari cikip bir kahve icebildinizmi :) diyeyim bunlari dermisiniz🥰 yada cinsel hayatiniza nasil donus yaptiniz mesela ben 2 kez banyo yaptim ilk banyom hastaneden cikinca 5 gundu ahhh tam bir kabus bi kac gun once yaptim odaha iidi ama korseyi karnimdan cikartinca sanki balon gibi sisicekmisim geliyor (piskolojik inanamiyorum hala) :) tuvalet olayi bi kacgun zordu ve en kotusu oksuruk tutmustu ve bu kesinlikle yasak olan bisey o cok zordu
Çok geçmiş olsun gayet güzel görünüyor karnınız, doktorunuz kimdi acaba?

dr.ayaz aslan istanbulda oldum cok tesekkurederim 🥰bakalim surecler nasil olucak

Evet en fazla Nisan sonuna kadar olmam gerekiyor ama yanlış doktor seçimide yapmak istemiyorum.inşallah doğru doktor seçimi ile doğru sonuca ulaşırım
Ben kendi doktorumu gozu kapali onere bilirim zaten resimlerde gordugunuz kaniti:) bugun dikislerim oldugu yer ustundeki pansuman acilcakcak dikisimin atildigi yer yer sey cok muaazam gobrk degilime bakiyorummeskisi daha kotuymus😂gobek degili yapmak cok zordur bu arada bilim kafanizi cok karistirmadan olun 🥰nisana sonuna kadar benim gibi birdr iyi bir doktorsa zaten full amelyatlari oluyor simdi siz nisan sonu diyorsunuz ama eminimki yogunluktab nisan sonuna vermeeye bilir onlarida hesap edip ric edin mesela ben martta olmasayfim mayisina vermislerlerdi bide aylar oncesinden aldim randevumu onuda iyi ayarlayin🥰

Ben kendi doktorumu gozu kapali onere bilirim zaten resimlerde gordugunuz kaniti:) bugun dikislerim oldugu yer ustundeki pansuman acilcakcak dikisimin atildigi yer yer sey cok muaazam gobrk degilime bakiyorummeskisi daha kotuymus😂gobek degili yapmak cok zordur bu arada bilim kafanizi cok karistirmadan olun 🥰nisana sonuna kadar benim gibi birdr iyi bir doktorsa zaten full amelyatlari oluyor simdi siz nisan sonu diyorsunuz ama eminimki yogunluktab nisan sonuna vermeeye bilir onlarida hesap edip ric edin mesela ben martta olmasayfim mayisina vermislerlerdi bide aylar oncesinden aldim randevumu onuda iyi ayarlayin🥰
Önerileriniz için çok teşekkür ederim🤗Sizin doktorunuzuda araştırdım internette tek bir kötü yorum dahi görsem eliyorum😊doktorunuzla alakalı özellikle burun konusunda çok fazla memnuniyetsizlik okudum bu nedenle şimdilik aklımda Hakan Öçsel ve Baver Acaban var ama Hakan Öçsel’e daha yakınım tabiki alternatifleride değerlendirmek istiyorum.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim🤗Sizin doktorunuzuda araştırdım internette tek bir kötü yorum dahi görsem eliyorum😊doktorunuzla alakalı özellikle burun konusunda çok fazla memnuniyetsizlik okudum bu nedenle şimdilik aklımda Hakan Öçsel ve Baver Acaban var ama Hakan Öçsel’e daha yakınım tabiki alternatifleride değerlendirmek istiyorum.
burnumuda kendi ayaz hocaya yaptirdim hatta sayfasibda ben varim :) 😊

Gonlunuz nasil uygun goruyorsa 🥰bu cok onemli bisey acikcasi heycanla sizi bekliyoruz🥰

Arkadaslar biri yazimi gorup umarim yazar🥰 benim 16 gunum dik yurumeye calisiyorum ama nasil diyim size gogsumun altindan sanki yirtilcakmisim gibi :) kremde suruyorum tam oraya valla ise yaramiyor :) sizinde ilk zamanlar boyle oldumu? Birde simdi dikislerimin oldugu yerler boyle sizliiyir gibi garip garip sizilar zaten sagli dikisledin basladigi bittigi yerlerde bi degisik sizi ben yan yatiyorum😂acisada popom uyustu kuyruk sokumum mahvoldu sizinde boylemiydi arkadaslar sureciniz? Bu tam ne zaman dik durdunuz??? Bantlarim daha acilmadi haftaya acilcak bende kreme gecis yapicam bana oneride bulunurmusunuz 🥰yasadiklarinizi yada sunu cok merak ediyorum acikcasi :) robot gibi yurume olayi ne zaman bitti dik yurume ?ve cinsel hayatiniza ne zaman sondunuz???

Merhaba arkadaşlar bende 5 Martta 360 karın germe ve lipo oldum. Hastanede 2 gün kaldım 3. Gün taburcu olup evime geldim. İlk gün yok denilecek kadar ağrım vardı ama ikinci gün yoğun ağrılarım oldu oda ağrı kesicilerle kontrol altına alındı. Taburcu olduğum gün direnlerim çekildi hiç ağrı yaşamadım. Eve döndüğüm gün grip oldum ve öksürükten ki bu sadece anlık ağrılar oluyordu. Evde olduğum sürede yanımda refakatçi kalmadı ve her işimi kendim yaptım. Şuan 9. Gün olmasına rağmen kendimi çok iyi hissediyorum hatta yakınlarım dahi bu kadar hızlı iyileşmen normal değil diyip duruyorlar. Ameliyatın 5. Günü nevresim takımlarımı değiştirdim çamaşır yıkadım ve rutin ev işlerimi yapmaya devam ettim. Ben dik yürümeye çalıştıkça doktor kızdı ve eğilerek yürümemi söyledi. Karnımdaki dikiş şuan bantlı ama görüntü süper. Benimde size sorum korse konusu. Sünger gibi bişey üstüne korse onun üstüne de başka bi korse gibi bandana var. Sizin sür

Back
X