Aynen çok iyi olur bende almak istiyorum fiyat bilgisi olursa iyi olurGoogle dan baktım baya pahalı ama eşim eczacı ben bugün bir baktırıcam yazarım buraya aldığım fiyatı,teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen çok iyi olur bende almak istiyorum fiyat bilgisi olursa iyi olurGoogle dan baktım baya pahalı ama eşim eczacı ben bugün bir baktırıcam yazarım buraya aldığım fiyatı,teşekkürler
Sonu güzel olsunda demi gerisi boş beklemedeyimİnşallah inşallah bu yaşayacaklarımı bilsem önceden görebilsem yaptırırmıydım diye kendimi çok sorguluyorum
Öyle acı ağrı çoluk çocuk hep düzenimiz bozuldu
Çoğu gitti azı kaldı diye diye bi hal oldum
Teşekkür ederim inşallah geçer de rahtlariz biran önceBende her gün pansuman yapanlardanım bant yoktu, hissettiğin şey normal. Geçicek onlar.
Kız durdun durdun madem ne mutlu sana ben senin kadar güçlü olsam o kadar vakit beklemişken birdaha yapmam bu illeti. Bulaştığım güne lanet olsun hem nefret edip hem kurtulamıyorumİçmiyorum canım 2 gün öncesi bugün 8. Gün azıma sürmedim ama bu akıntı neden oldu bilmem . 10 gündür içmiyorum bı 10 gün daha sabrederim dahası zor gibi
Kiz yok aklımda korkudan içmiyorum akıntı var ya bide azcik düzeliyim içerim gene çok gerginim ben onun yüzündenKız durdun durdun madem ne mutlu sana ben senin kadar güçlü olsam o kadar vakit beklemişken birdaha yapmam bu illeti. Bulaştığım güne lanet olsun hem nefret edip hem kurtulamıyorum
Evet eşim de 2500 tl dedi bir kaç yere sormuş en uygun bu dedi ama ben almadım henüz kararsızım,iz kremlerinin içindeki silikon miktarı önemliymiş yüksek olması daha iyi oluyormuş
Evet eşim de 2500 tl dedi bir kaç yere sormuş en uygun bu dedi ama ben almadım henüz kararsızım,iz kremlerinin içindeki silikon miktarı önemliymiş yüksek olması daha iyi oluyor
Hem uygun hem silikonu yüksek hangisi peki bende alcam pazartesiye belki pansuman işi biterEvet eşim de 2500 tl dedi bir kaç yere sormuş en uygun bu dedi ama ben almadım henüz kararsızım,iz kremlerinin içindeki silikon miktarı önemliymiş yüksek olması daha iyi oluyormuş
Benim kullandığım siliskar silikon gibi bir yapısı var zaten ona ağırlık vericem,conrtaxtubex silikonlu değil soğan kabuğu extresiymiş ama contraxtubex te kötü değil tabi en eski bilinen iz kremi onada devam edicem sizin doktorunuzda bir şey önerecektir siz de yazarsanız sevinirimHem uygun hem silikonu yüksek hangisi peki bende alcam pazartesiye belki pansuman işi biter
Aynen çoğu doktor contraxtubex yazıyor zatenBenim kullandığım siliskar silikon gibi bir yapısı var zaten ona ağırlık vericem,conrtaxtubex silikonlu değil soğan kabuğu extresiymiş ama contraxtubex te kötü değil tabi en eski bilinen iz kremi onada devam edicem sizin doktorunuzda bir şey önerecektir siz de yazarsanız sevinirim
Senin için erken galiba kuzum 21. Günden sonra başladım benHem uygun hem silikonu yüksek hangisi peki bende alcam pazartesiye belki pansuman işi biter
Benim iki arkadaşım da ameliyat olmuştu hem meme dikleştirme+silikon+j plazma+lipo 2si de günlerce ağladılar yapmayın etmeyin çok kötüyüm yok bilmem ne diye ama şimdi çok memnunlar:) 1hafta ağlarsın ne olacak sonu güzel olsun yeter kiBünyeden bünyeye fark ediyor diyorlar hiç kimseyi korkutmak istemem ama ben gerçekten çok zorlandım halâ da zorlanıyorum. 3 normal doğum yaptım ama bu ameliyat sürecinde çektiğim acılarla belki 5 kez doğururdum öyle söyleyim :) karım germenin çok acısı yok bana göre bana lipo yapılan yerler daha zor geldi . Tek pozisyonda yatmak kalkmak öksürüp hapşurmak işkence gibi hele ödemler onlar da yoruyor bel altım sanki fazladan 100 kilo taşıyor gibi öyle ağır meme dikleştirme de aynı zamanda yapıldı ama o kolay hiç farketmedim bile. Cuma günü ilk kontrol var bakalım ne diyecekler
Bu ameliyata çok çok hevesle girmeme rağmen çıktığımda Allahım ben naptım kendime desim düşünüyosanız lütfen 3 değil 5 kez düşünün öyle karar verin. Doktor bu bir süreç şimdi pişmanlığını sonra iyi ki yaptırdım dediğin günler gelecek dedi umarım öyle olur bekliyorum A ay_ay_ayy
En iyisini yapıyorsunKiz yok aklımda korkudan içmiyorum akıntı var ya bide azcik düzeliyim içerim gene çok gerginim ben onun yüzünden
İnşallah tek dileğim buBenim iki arkadaşım da ameliyat olmuştu hem meme dikleştirme+silikon+j plazma+lipo 2si de günlerce ağladılar yapmayın etmeyin çok kötüyüm yok bilmem ne diye ama şimdi çok memnunlar:) 1hafta ağlarsın ne olacak sonu güzel olsun yeter ki
Ben 2. Ay bitince başladım doktorum öncesinde izin vermediSenin için erken galiba kuzum 21. Günden sonra başladım ben
Tamam pazartesi gittiğimde söylerse yazarım buradanBenim kullandığım siliskar silikon gibi bir yapısı var zaten ona ağırlık vericem,conrtaxtubex silikonlu değil soğan kabuğu extresiymiş ama contraxtubex te kötü değil tabi en eski bilinen iz kremi onada devam edicem sizin doktorunuzda bir şey önerecektir siz de yazarsanız sevinirim
Pazartesi gidip bakcam ne zamana başlarsa artıkSenin için erken galiba kuzum 21. Günden sonra başladım ben