• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın Germe -Tummytuck Alper Tuncel Hastaları

tatsizkek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
10
9
86
38
Kızlar meraba, doğumdan sonra karın bölgemde çok sıkıntı oluştu, bu durum beni depresyona soktu. Kim ne dediyse yaptım saçma sapan zımbırtılara para döktüm çok büyük bunalım geçirdim sonunda eşimle konuşup kalıcı gerçek bir çözüm aramaya başladık. Bu süreçte yakın çevrem ve burdan Alper Tuncel'i çok tavsiye eden oldu. Daha önce ameliyat olan varsa süreci anlatabilir mi? Biz randevumuzu aldık görüşme gününü bekliyoruz haftaya kısmetse İstanbul'da olacağız. Yorum yapan destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Selamlar canım, hemen hemen 1 yıl kadar filan önce karın germe ameliyatı için çok araştırma yaptım, o çok çok iyi diye anılan pek çok doktora göründüm ama hiçbiri Alper Hoca kadar tecrübeli, bilgili değildi. Herşeyi açıkça anlatması, paylaşması bana ve ablama çok daha mantıklı geldi ve zaten ablamın çevresinden biri daha önce burun ameliyatı olmuştu kendisine ama baya baya 9 yıl önce filan... Görüşmeden sonra içim çok rahat ayrıldım ve gerekten de süreci yüksek motivasyonla başlayınca kolayca atlattım. Evet elbette bir miktar ağrım oldu ama hep sonuca odaklandım, bu süreçte gerçekten kendimin en iyi arkadaşıydım.. ablam da benzer tarihlerde ameliyat oldu (lazerlipo) ve bu da bizim için iyi oldu 2 kardeş bu süreci beraber deneyimledik ve doktor seçimimiz, hastane seçimimiz yani kısacası herşeyden çok memnun kaldık. İyiki Alper Hoca'yı tanımışız

Back