Karın germe sonrası seroma sorunu

eustacia0809

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
11
5
Merhaba arkadaşlar 8 hafta önce liposuction ve karın germe oldum, 1 hafta sonrası üst karında seroma ( sıvı birikmesi- elinle dokununca su yatağı gibi oynuyor) oldu, 3 hafta boyunca Dr. bı kaç güne bir enjeksiyonla sıvıyı çekti, Dr. bundan sonra kendisi zamanla dağılır dedi fakat bunu öyle olduğu için mi çok yoğunluktan biran önce tedaviyi bitirmek için mi dedi bilemiyorum tedirginim ,Artık su yatağı gibi değil fakat hala şiş ve gergin, seroma tedavi edilmezse kapsulleşiyor alınması da ancak tekrar aynı ameliyatın tekarlamasiyla oluyor o yüzden üzgün ve tedirginim. Başınıza benzer bı durum geldi mi? Seroma sonrası neler yaşadınız?

Geçmiş olsun. Benim su yatağı gibi değilde oldukça sert bir kitle gibiydi. şu son haftalar biraz daha yumuşadı.
Bende çok endişeliydim ama geçen hafta başka bir doktora gittim. Normal olduğunu bazen ödemlerin tamamen gitmesinin 1 seneyi geçtiğini söyledi. Zaten operasyon çok yeni şuan başarılı yada başarısız demek için erken olduğunu söyledi. Biraz olsun içim rahatladı.
Pazartesi kontrolüm var. Doktora seromayı sorucam. Umarım bir an önce istediğimiz görüntüye kavuşup normale döneriz zira zor bir süreç

Benim de yarın kontrolüm var, dr.a msjla tedirginliği mi dile getirdim, gerek görurse ultrasonla bakacağını söyledi, umarım hepimiz dümdüz karnımiza biran önce kavuşuruz, Dr. randevunuzdan sonra mutlaka yazın bekliyorum

Merhaba 5 hafta önce karın germe ve lipusaction oldum. Ve karnımda çok su toplanmış 2 kere sıvıyı çekti doktorum. Yanlız halen şiş ve özellikle akşamları çok şişiyor. Bu normalmi aceba? Ve hala ağrılarım var.bu konudaki tecrübelerinizi paylasirsaniz

Ben 7 ay önce karın germe ve lipo yaptırdım, aynı şekilde seroma oluştu ve iki kez çekti Dr.um yanlız 7aydır inip inip tekrar şişiyor. Sertlik ve hissizlikte karnımı olduğundan şişko hissettiriyor. Anlıycağınız biraz deri gitti ama çok fazla değişim göremiyorum kendimde. Kadınların kilolarla başı belada.. herkese sevgiler

Benim 4 ayım bitti, üst karın kasının olduğu yerde seroma 5-6 kez çekildi sonrasında Dr çok az kendi dağılır dedi , artık seroma gibi değil fakat orası şiş ve rahatsız ediyor verdiği his, karnimin heryeri yapıştı, fakat orası yapışmadi, şişliğin kalıcı olmasından, zamanla inmemesinden korkuyorum, seroma sonrası böyle bir şişlik olup zamanla geçen varsa lütfen cvp verin ne kadar sürede geçti ya da gecmediyse ne yaptınız?

Karın germe ve liposuction da yapıldı mı? Kaç kiloydunuz? Kaç kilo oldunuz? Bel cavresi kaç cm inceldi? Ben 61 kiloyum bel çevrem 100 cm bu nedenle olucam. Biraz bilgi alabilir miyim

Geçmiş olsun Ben de ol ak istiyorum hastahane doktor ve fiyat bilgisi verir mısınız şu an memnun musunuz halinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…