• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe sonrası ödem ve şişlik

bettykitty

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2022
39
7
16
54
Arkadaslar merhaba tam 2 ay önce karın germe ve lıposuctıon amelıyatı oldum . Amelıyat kısmı kolayda 2 ay sonra ınsan dumduz bır karın beklıyor ama karnım cok odemlı kendım bı masaj yapmaya calısıyorum ınanın faydası olmuyor . Akşama dgru 6 aylık hamıme ama sagdan soldan srkmayan ;) ne olur bu amelıyatı gecırenler cvplasın hep amelıyat kısmı yazılmıs fıyat sorulmus … asıl sonrası onemlı ne olur Ödem nasıl gecer İstanbul da bu lenf drenaj masajı nerede yaptırılır. Levent te oturuyorum. Yanı ltf basından bu amelıyat gecenler sonrası deneyımlerını anlatsın 2 ayım bıttı daha kac ay boyle olacak

Arkadaslar merhaba tam 2 ay önce karın germe ve lıposuctıon amelıyatı oldum . Amelıyat kısmı kolayda 2 ay sonra ınsan dumduz bır karın beklıyor ama karnım cok odemlı kendım bı masaj yapmaya calısıyorum ınanın faydası olmuyor . Akşama dgru 6 aylık hamıme ama sagdan soldan srkmayan :KK66: ne olur bu amelıyatı gecırenler cvplasın hep amelıyat kısmı yazılmıs fıyat sorulmus … asıl sonrası onemlı ne olur Ödem nasıl gecer İstanbul da bu lenf drenaj masajı nerede yaptırılır. Levent te oturuyorum. Yanı ltf basından bu amelıyat gecenler sonrası deneyımlerını anlatsın 2 ayım bıttı daha kac ay boyle olacak
Korse kullaniyormusunuz?

Arkadaslar merhaba tam 2 ay önce karın germe ve lıposuctıon amelıyatı oldum . Amelıyat kısmı kolayda 2 ay sonra ınsan dumduz bır karın beklıyor ama karnım cok odemlı kendım bı masaj yapmaya calısıyorum ınanın faydası olmuyor . Akşama dgru 6 aylık hamıme ama sagdan soldan srkmayan :KK66: ne olur bu amelıyatı gecırenler cvplasın hep amelıyat kısmı yazılmıs fıyat sorulmus … asıl sonrası onemlı ne olur Ödem nasıl gecer İstanbul da bu lenf drenaj masajı nerede yaptırılır. Levent te oturuyorum. Yanı ltf basından bu amelıyat gecenler sonrası deneyımlerını anlatsın 2 ayım bıttı daha kac ay boyle olacak
Lenf drenajı yaptırdım 3 aydan sonra ve g5 mesajı kesinlikle çok iyi geldi . İlk 3 ay ameliyata girdiğim kiloda kaldım 8 ay oldu 9 kilom gitt ve şekil almaya başladım .

Bıraz uzın bı surec benı beklıyor desenıze .
Sadece biraz zaman 💐 sonrası inanın beklediğinize değiyor yeterki ruh sağlığınızı huzurunuzu bozmayın 🍀 zoru atlatıp bu ameliyatı olduk bunlarda ufak tefek nazarlık diyelim
Geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur

Sadece biraz zaman 💐 sonrası inanın beklediğinize değiyor yeterki ruh sağlığınızı huzurunuzu bozmayın 🍀 zoru atlatıp bu ameliyatı olduk bunlarda ufak tefek nazarlık diyelim
Geçmiş olsun umarım herşey istediğiniz gibi olur
Nasıl güzel umut verici yazmissiniz.benim 2. Ayım liposuz karın germe oldum.Ama ödem fazlayken yani gün sonuna doğru yan yatınca hafif göbek sarkması oluyor bu normal mi

Nasıl güzel umut verici yazmissiniz.benim 2. Ayım liposuz karın germe oldum.Ama ödem fazlayken yani gün sonuna doğru yan yatınca hafif göbek sarkması oluyor bu normal mi
Kesinlikle normal vücut hasar olduğunu düşünüp ödem üretiyormuş . Kolay bir operasyon olmadık. İçinizi rahat tutun çok düşünmemeye çalışın. Ödem söktürücülernizi düzenli için geçmiş olsun umarım istediğinizden çok daha güzel olur herşey 🍀

Ay bende 72-73 cm bel ile girip 92 cm bel ile döndüm eve😄 3.haftam olacak. Sabah 85’e iniyor akşam hooopp 90’a çıkıyor. Tartıda -4 oldu ama ödemliyim. Geçecek di mi kızlar? Çok moralim bozuluyor,kotlarıma giremem sanırım:( kalçam mesela 108 falandı şimdi 101-102 orada sıkıntı yok

Kesinlikle normal vücut hasar olduğunu düşünüp ödem üretiyormuş . Kolay bir operasyon olmadık. İçinizi rahat tutun çok düşünmemeye çalışın. Ödem söktürücülernizi düzenli için geçmiş olsun umarım istediğinizden çok daha güzel olur herşey 🍀
Canım çok sağol tamamdır senin yorumundan sonra takmamaya çalışacağım artık🥰

Canım çok sağol tamamdır senin yorumundan sonra takmamaya çalışacağım artık🥰
Streste vücuda ödem yapabilir sonuçta 😍 inanjb vücudumuz ne yapacağını bizden daha iyi biliyor . Sakin kalıp yazın giyeceğiniz mayo bikinilere bakın derim emin olun eski halimizden çok daha güzel olacak tüm koyafetlerimiz . Ödem attırıcılarınızı ihmal etmeyin moralinizi yüksek tutun 🍀🎀💐 sevgiler ben 60 kilo girdim operasyona göğüs küçültme tam karın germe lsırt lipo. 8 ay oldu karnım yeni tam istediğim çekile geliyor .ve geçen tüm zamana zahmete değiyor . Sizinde öyle olcak . Ödem söktürücü enfla C yi deneyin lütfen 🙏🏻

Ay bende 72-73 cm bel ile girip 92 cm bel ile döndüm eve😄 3.haftam olacak. Sabah 85’e iniyor akşam hooopp 90’a çıkıyor. Tartıda -4 oldu ama ödemliyim. Geçecek di mi kızlar? Çok moralim bozuluyor,kotlarıma giremem sanırım:KK43: kalçam mesela 108 falandı şimdi 101-102 orada sıkıntı yok
Geçmiş olsun 🍀 bence normal bir çok burada arkadaşımızında ve benimde böyleydi 🙂 zamana ve vücudunun kendisine bırakmak en güzeli
Sevgiler

Streste vücuda ödem yapabilir sonuçta 😍 inanjb vücudumuz ne yapacağını bizden daha iyi biliyor . Sakin kalıp yazın giyeceğiniz mayo bikinilere bakın derim emin olun eski halimizden çok daha güzel olacak tüm koyafetlerimiz . Ödem attırıcılarınızı ihmal etmeyin moralinizi yüksek tutun 🍀🎀💐 sevgiler ben 60 kilo girdim operasyona göğüs küçültme tam karın germe lsırt lipo. 8 ay oldu karnım yeni tam istediğim çekile geliyor .ve geçen tüm zamana zahmete değiyor . Sizinde öyle olcak . Ödem söktürücü enfla C yi deneyin lütfen

Cidden harika bir motivasyon oldu cevabınız çokk çok sağolun.haklısınız incelememek lazım bekleyip görmeli.Enfla c yi içiyorum.geceleri hala sarkık karnım var gibi ama sabahları harika umarım sabahları gibi kalır hep ahhh sormayın indirimlerden şimdiden aldım mayo bikini.meme dikleştirmede okdu tam 18 sene oldu bikini giymeyeli.hatta mayo bile berbat duruyordu .

Cidden harika bir motivasyon oldu cevabınız çokk çok sağolun.haklısınız incelememek lazım bekleyip görmeli.Enfla c yi içiyorum.geceleri hala sarkık karnım var gibi ama sabahları harika umarım sabahları gibi kalır hep ahhh sormayın indirimlerden şimdiden aldım mayo bikini.meme dikleştirmede okdu tam 18 sene oldu bikini giymeyeli.hatta mayo bile berbat duruyordu .

Alıntı Ce

İşte bu yapmanız gereken güzel şeyler düşünelim güzel olsun zaten zor olan operasyondu onuda olduk bitti ✔️ Kolay değil derimiz altında ki kaslarımız işlem gördü . Lütfen vücudunuza zaman verin ve kendinizi tebrik edin iyiki olmuşum diye 🙏🏻 Ben öyle yapıyorum . Mayolarınızı iyi günlerde giyin
Sevgiler 🎀

Geçmiş olsun 🍀 bence normal bir çok burada arkadaşımızında ve benimde böyleydi 🙂 zamana ve vücudunun kendisine bırakmak en güzeli
Sevgiler
Çok teşekkür ederm,bir tarafımda bel oyuğum oluşmaya başladı diğer tarafta hala kütük😄 bekliyorum valla çok sinirim bozuluyor,işe başlayacağım tayt ve palazzo pantolondan başka seçeneğim kalmadı.

Çok teşekkür ederm,bir tarafımda bel oyuğum oluşmaya başladı diğer tarafta hala kütük😄 bekliyorum valla çok sinirim bozuluyor,işe başlayacağım tayt ve palazzo pantolondan başka seçeneğim kalmadı.
Korsenizi giyin bol suyunuzu için 🥰 sonuca odaklanın çok güzel olacak emin olun ♥️

Vallahi moral oldunuz,sağ olun var olun🌸 enfla-c içmeye devam😄 doktorum 3 hafta sabah akşam,sonrasında sadece yarım gün tak korseyi dedi ama ben takmaya devam edicem. Gerçekten çok sağ oljn
Ben ilk 3 ay sadece yıkamak için çıkardım. Gece yatarken biraz geniş taktım .en geç 2 ay sonra buraya çok daha güzel şeyler yazacaksınız 🙏🏻
Ananas yemeye çalışın
Sevgiler

Back
X