• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe sonrasi enfeksion

birisibu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
7
1
1
29
Merhaba arkadaşlar, ben 2 subatda karın germe ve 360 derece lipo oldum. 12 subatda karnımda yara açılması ve enfeksion oldu. Bu konu hakkında bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlk hali ve şuanki hali olmak üzere resim ekliyorum bu arada seroma oluştu ve suan kendiliğinden indi sayılır
IMG_7815.webp
IMG_7814.webp

Çok geçmiş olsun.bende haxiran ayında olmuştum.antibiyotikli krem kullandım geçti korkulacak bir şey yok.tekrardan geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar, ben 2 subatda karın germe ve 360 derece lipo oldum. 12 subatda karnımda yara açılması ve enfeksion oldu. Bu konu hakkında bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlk hali ve şuanki hali olmak üzere resim ekliyorum bu arada seroma oluştu ve suan kendiliğinden indi sayılırEki Görüntüle 3549468 Eki Görüntüle 3549469
Çok geçmiş olsun benimde aynı operasyonlar tam 3 ay oldu birkaç yerde sizinki kadar yoğun bir iltihap değil ama sanki delik gibiydi bugün kontrolüm vardı içini temizledi oraya iki dikiş attı 15 gün sonra dikişi alırız dedi
Merhaba arkadaşlar, ben 2 subatda karın germe ve 360 derece lipo oldum. 12 subatda karnımda yara açılması ve enfeksion oldu. Bu konu hakkında bilginize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. İlk hali ve şuanki hali olmak üzere resim ekliyorum bu arada seroma oluştu ve suan kendiliğinden indi sayılır

Geçmiş olsun bende daha hafif bir şekilde atlattım bir yıl önce
Sizinki kadar derin değildi yaram ama üç kez açıldı
Antibiyotikli krem kullanarak iyileşti , sonrasında yarayı kuru tuttuk kabuklanıp iyileşti
Ben sigara kullanıyorum , doktorum ona bağladı içiyorsanız kendi iyiliğiniz için bırakamıyorsanız bile ara verin yaralarınız için
İz konusunda da evet zor kapanan kısımdaki yara izi daha derin ve belirgin şekilde kaldı bende

güncelleme: son durum: seroma tamamen kendiliginden ( korse sıktıktan sonra)iyilesti.
Enfeksion kendi iyilesmedi ve temizleyip yeni dikis atildi bugün değişiklik olursa güncellerim.

Geçmiş olsun bende daha hafif bir şekilde atlattım bir yıl önce
Sizinki kadar derin değildi yaram ama üç kez açıldı
Antibiyotikli krem kullanarak iyileşti , sonrasında yarayı kuru tuttuk kabuklanıp iyileşti
Ben sigara kullanıyorum , doktorum ona bağladı içiyorsanız kendi iyiliğiniz için bırakamıyorsanız bile ara verin yaralarınız için
İz konusunda da evet zor kapanan kısımdaki yara izi daha derin ve belirgin şekilde kaldı bende
Ben de sizinle aynı dönemlerde ameliyat olmuştum,bu 4. Olacak göbek deliğimi düzeltiyor çünkü sadece o bölgede dikiş açılıyor çok genişliyor estetik olarak güzel görünmüyor daha küçük olsun istediğim için 1 hafta önce tekrar yaptı inşallah bu kez güzel kapanır,ben de kuru tutmaya çalışıyorum ama krem süremiyorum çünkü o da benim dikişlerimi açıyor siz kuru tutmak için neler yaptınız ?

Ben de sizinle aynı dönemlerde ameliyat olmuştum,bu 4. Olacak göbek deliğimi düzeltiyor çünkü sadece o bölgede dikiş açılıyor çok genişliyor estetik olarak güzel görünmüyor daha küçük olsun istediğim için 1 hafta önce tekrar yaptı inşallah bu kez güzel kapanır,ben de kuru tutmaya çalışıyorum ama krem süremiyorum çünkü o da benim dikişlerimi açıyor siz kuru tutmak için neler yaptınız ?
Ben 1 ay kadar günde 2 kere batikonladim üzerinede fucidin krem sürdüm ama kapanmadi bugün yeniden temizleyip dikmek zorunda kaldik

Yaa çok üzüldüm
Evet hatırladım sizi yine görüşmüştük , fikir alışverişi yapmıştık
Kuru tutmak için çok bişey yapmamıştım açıkcası
Kıyafet giymiyordum hava alması için
Banyolardan sonra da saç kurutma mak. İle özenle kurutuyordum

Çok cesursunuz maşallah , yine yeniden göze alabilmek harekete geçebilmek büyük başarı
Bu son olsun inşallah

Yaa çok üzüldüm
Evet hatırladım sizi yine görüşmüştük , fikir alışverişi yapmıştık
Kuru tutmak için çok bişey yapmamıştım açıkcası
Kıyafet giymiyordum hava alması için
Banyolardan sonra da saç kurutma mak. İle özenle kurutuyordum

Çok cesursunuz maşallah , yine yeniden göze alabilmek harekete geçebilmek büyük başarı
Bu son olsun inşallah
Çok teşekkürler inşallah ben de memnun kalırım ve son olur,ben de kurutma makinesi ile kurutuyorum çok sık duş almıyorum batikon rifocin bunlar hep dikişlerimi açıyor hiç bişey sürmüyorum,bekliyorum 8 gün oldu .

Back
X