Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsunDr bana 5.gunden sonra çok daha iyi hissedeceksin demişti dediği gibi oldu 10.gunde de insana bir gaz geliyor ooo çok iyiyim ben diye ama hala dikkat ediyorum.ben köşenin icine atlet giydim baya rahaltlatti beni ameliyat a girerken 58.8 idim dün 56.1 idim bugün gene 58benim de vücut şaşkınlık içinde
Evet bende araştırıyorum iyice fiyatlar tavan yapmış az önce bi dr görüştüm sadece lipo karım germe 55 bin dediBen bugun 2 doktordan fiyat aldim. İstanbulda yasiyorum. Buradaki hekimler, diger illere gore 2 hatta bazen 3 kati fiyat veriyorlar
Huseyin kandulu karin germe + karin bel sirt liposuction icin 160bin dedi
Fatih dagdelen karin germe + karin bel sirt liposuction icin 8500 “EURO” dedi
Bunlar nasil rakamlar yaaaaa
Rica etsem özelden yazabilirmisiniz?Güzel dilekleriniz için teşekkur ederim. ama buradan direkt doktor adı vermem etik değil.
bu arada arkadaşlar dikkatli olun !
Bana mesajla direkt doktor öneren, doktorun numarasını dağıtan! @papatyalidays ' üye bence doktor reklamı yapan biri.
bu kadar memnun olduğu ameliyat sonrası dikiş izlerini paylaşmasını rica etmiştim kendisi beni sapık olmakla suçlamış. Diğer üyelerle ameliyat izlerimi paylaşmamı da '' kötü örnek dikişleri paylaştığım için aşağılamış '' mesajında :))
Ben kendisinin gerçekten ameliyat olan bir hasta olduğuna inanmadım. Doktor reklamı yapan biri olduğunu dusundurdu.
Ben bir kere inandım yandım.Siz yanmayın. Suan hala ameliyatın komplikasyonlarıyla yaşıyorum. Sizleride uyarmak istedim.
Ben de 29 Ağustos oldum hala karnım var gibi lipo pek yapılmadı çok azarkadaşlar, çok yağım olmadığı için sadece 1,5 kg yag almış doktorum. dikişlerim göbeğim çok güzel ama hala kalın geliyor bana belim sanki hiç yağ alınmamış gibi hissediyorum. normal mi bu
birde korsenin askısı çok canımı yakıyor ne sürebilirim sizce pişk oldular
Merhaba
62.000₺ ödedim meme silikon+dikleştirme+karın germe +3 bölge lipo
Bugün 4.günüm ağrım var şu an dikişlerim sızlıyor dün korsemi çıkarıp baktım görüntü hoşuma gitti baya dikişler özellikle çok orantılı
Merhaba
62.000₺ ödedim meme silikon+dikleştirme+karın germe +3 bölge lipo
Bugün 4.günüm ağrım var şu an dikişlerim sızlıyor dün korsemi çıkarıp baktım görüntü hoşuma gitti baya dikişler özellikle çok orantılı
Merhaba bu tarz ameliyatlarda tıp hastaneleri mükemmelSelam arkadaşım yaptırdı meme büyütme karın germe+3 bölge lipo+kol çok da memnun kombine ameliyatları her doktor yapamıyor onunki çok güzel ben de şu an böyle bir yer araştırıyorum onun doktoruna yaptıracağım muhtemelen
Doktor çok önemli kombinde başarılı olan hocalar var ama sizinde baya fazlaymışbuyrun o aptal benim!..
9 saat sürmüş ameliyatım. ( kol germe+lipo+ meme kucultme+dıkleştirme+karın yağ+lipo germe ameliyatı + bacak lipo+germe ameliyatı ) Sonuç? Giden param ve olmayan kol + karın + bacak + yamuk ve iyileşmeyen dikişler+yağlar...
kombine ameliyatları '' tek seferde yaparım '' diyen doktorlardan kaçın! arkanıza bile bakmadan kaçın. beni zamanında uyarmışlardı ben dinlemeyip doktora guvenmiştim hayatımın hatasını yaptım. siz yapmayın! tek seferde en en fazla 2 işlemi aşmayın. sonra benim gibi forum koşelerinde yazıp çizersiniz böyle aman diyeyim.
merhaba ben de 7 hafta önce 360 derece karın germe silikon protez ve popoya doku transferi ameliyatı oldum. kombine ameliyatı tavsiye etmiyorum doktorun iyisi bir şekilde yapar ama iyileşme süresinde hareket etmek hatta uyumak bile aşırı zor oluyor. komplikasyon riski de artıyor. her yeri bir arada yaparım diyen doktor kendi becerisine göre konuşuyordurDoktor çok önemli kombinde başarılı olan hocalar var ama sizinde baya fazlaymış
Merhaba sizden ricam Doktorunuzu bana yazabilirmisiniz karın germe ameliyatı olmak istiyorum 5-6 ay geçmiş şu anda dikiş ve son durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz çok geçmiş olsunÖzelden yazdım canım doktorumu evet ben çoooook memnunum açıkçası dikiş orantısı çok hoşuma gitti karın germede korkum vardı ya dikişim yamuk olursa vs diye ama işçiliği çok güzel doktorumun
Merhabalar ben de doktor ismi alabilir miyimSelam
Dün oldum operasyonu biraz ağrı çokça mutluluk içerisindeyim
Özelden yazarsan bunun bilgisini sağlayabilirim
Merhabalar öğrenebildiniz mi doktorun isminiMerhaba sizden ricam Doktorunuzu bana yazabilirmisiniz karın germe ameliyatı olmak istiyorum 5-6 ay geçmiş şu anda dikiş ve son durumunuz hakkında bilgi verebilirseniz çok geçmiş olsun
Merhabalar, umarım görürsünüz. Ben de içimi rahatlatmak için yazıyorum. On gün oldu benim olalı evet küçülme var ama karnım hala büyük bayaarkadaşlar, çok yağım olmadığı için sadece 1,5 kg yag almış doktorum. dikişlerim göbeğim çok güzel ama hala kalın geliyor bana belim sanki hiç yağ alınmamış gibi hissediyorum. normal mi bu
birde korsenin askısı çok canımı yakıyor ne sürebilirim sizce pişk oldular