• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karin germe, meme diklestirme kombine..

diLLi_dxuxdxuxK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
22
4
86
Diğer
öncelikle kolayliklar ve sabirlar dilemeliyim sanirim :)

Dogumlardan sonra sarkan, catlayan ve deforme olan meme ve karin bölgem icin kombine ameilyat olmayi planliyorum.

Karin germe sirasinda memeye protez takildigindan memede herhangi bir kesi vs ihtiyac yokmus. Aslinda benim ögrenmek istedigim her iki dogumdan sonra da sezeryan dikislerimde, dikis boyunca keloit olustu. Bunun karin germeden sonra da tekrarlayacagini kabullenmek durumundayim yani bunun anlami dikislerden sonra keloid benim icin kacinilmaz midir ?

Yurt disinda yasadigim icin kisitli bir zaman dilimim var ve bu nedenle 1 hafta icinde karin germe+meme kombine ameliyatinin yaninda burun estetikte olmak istiyorum zor bir sürectir eminim ama hem okuyup hem kücük cocuklarim varken yurt disinda yasiyorken ayri ayri gelip hastanede kalma gibi bir sansim yok malesef. Cekincelerim acilardan yana degil anesteziden yana... 1 hafta icinde iki defa anestezi almak sakincali midir ?

tesekkür ederim ilginize..:kedi:

öncelikle kolayliklar ve sabirlar dilemeliyim sanirim :)

Dogumlardan sonra sarkan, catlayan ve deforme olan meme ve karin bölgem icin kombine ameilyat olmayi planliyorum.

Karin germe sirasinda memeye protez takildigindan memede herhangi bir kesi vs ihtiyac yokmus. Aslinda benim ögrenmek istedigim her iki dogumdan sonra da sezeryan dikislerimde, dikis boyunca keloit olustu. Bunun karin germeden sonra da tekrarlayacagini kabullenmek durumundayim yani bunun anlami dikislerden sonra keloid benim icin kacinilmaz midir ?

Yurt disinda yasadigim icin kisitli bir zaman dilimim var ve bu nedenle 1 hafta icinde karin germe+meme kombine ameliyatinin yaninda burun estetikte olmak istiyorum zor bir sürectir eminim ama hem okuyup hem kücük cocuklarim varken yurt disinda yasiyorken ayri ayri gelip hastanede kalma gibi bir sansim yok malesef. Cekincelerim acilardan yana degil anesteziden yana... 1 hafta icinde iki defa anestezi almak sakincali midir ?

tesekkür ederim ilginize..:kedi:

Uygun hastalarda karın germe ameliyati sirasinda memeye protez baska bir kesi yapmadan koyulabilir (ama her zaman degil). Keloid olusmus olmasi bu riski tasidiginizi gosterir ve muhtemelen keloid olmasa bile hipertrofik skar kalacaktir. Arka arkaya bir hafta icinde iki kez anetsezi alamanin bir manasi yok hepsi tek bir ameliyatta halledilebilir ancak ardindan bir hafta kalmaniz yeterli olmaz. Boyle kombine ameliyatlar sonrasi kalma suresi de uzuyor en az 15 gune ihtiyaciniz var. Bir hafta icinde ancak meme ve burun ameliyati birlikte yapilabilir ki o bile hasta icin biraz zor.
saygilarimla

Back