• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karin germe meme diklestirme doktor onerisi

sinsirella2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
1.029
663
73
Arkadaslar yeni uyeyim 40 kg verdikten sonra vucudum cok sarkti. Ozellikle karin ve meme sarkikligi bende agir kompleks yaratiyor. Bugune kadar kah cesaret edemedim kah annemin agirlasan sagligi ile ugrastim derken ensonunda annemi de kaybettim ardindan asosyal oldum icime kapandim depresyonlar yasadim. Kimseyi ozel hayatima almak istemiyorum bunun sucunu erkeklerin duygusuzluguna falan baglarken birgun fark ettimki ben vucudumdan utaniyorum aslinda. Disardan bakimli, kendine guvenen, eliyuzu duzgun bir kadinim ama is yakin iliski olunca mutlaka kacacak bir sebep buluyorum ve baslamadan iliskiyi sonlandiriyorum. Ondan sonra daha beter icime kapaniyorum. Butun bunlarin sebebi ise komplekslerim. Ya benimle icten ice alay ederse ya sarkik surkuk vucudumu igrenc bulursa!.. yaz mevsimi de ayri zulum bu gevsek gobek, sarkan gogusler, kiris kiris karin ve bacak aralari. Biktim usandim boyle yasamaktan. Ve size danismaya geldim. Bu ameliyatlari gecirip mutlu olan ve doktorunu tavsiye edecek olan herkesin yardimini bekliyorum. Bilmeden tavsiye almadan sadece doktorlarin yapariz ederiz sozlerine kanip bir operasyon gecirmek istemiyorum. Ameliyat sonrasinda bir suru eziyet cekip para harcayip kotu sonucla karsilasip daha da beter icime kapanmak istemiyorum. O yuzden tavsiyelerinize cok ihtiyacim var. lutfen bir destek verin

Back