Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben karın germe ,belimdeki yan yağlara (aşk tutamağı) lipo ve göğüse silikon yaptırmak ve mümkünse hepsini tek ameliyatta aradan çıkarmak istiyorum.Tüm bunları özelde yaptıracak bütçem yok maalesef o yüzden Trakya üniversite hastanesinde Erol Benlier'e yaptırmayı düşünüyorum.Aranızda Erol beye bu ameliyatı yaptıranlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok memnun olurum.Birde daha önce hiç ameliyat olmadım anestezi almadım o yüzdende çok korkuyorum ama yaptırmak zorundayım karnımda çatlak sarkık yok ama ne kadar zayıflarsam zayıflayım ne spor yaparsam yapayım erimeyen kocaman bir göbeğim var hiç doğum yapmadım sonradan olmadı yani bu göbek çocukluğumdan beri böyle sağlıksız diyetlerle , saçma sapan zayıflama ilaçlarıyla 45 kiloya düştüğümde bile bu göbek aynen duruyordu artık canıma tak etti şu an son bir yıldır geçirdiğim ağır depresyondan dolayı 13 kilo aldım ve 60 kiloyum boyum 1.66 kilo sorun değil alındığı gibi verilir elbet ama bu operasyonun psikolojime de çok iyi geleceğini düşünüyorum .Ama dediğim gibi işte korku çok büyük sorun cesaretlendirilmeye ihtiyacım var lütfen bu ameliyatları olanlar benimle tecrübelerini paylaşabilir mi ?