- 9 Mayıs 2022
- 24
- 10
- 44
- Konu Sahibi sheerdrivingpleasure
Çok teşekkür ederim, size de geçmiş olsun. Maalesef ilk zamanlar çok kötü, ben 1 aydan önce en ufak bir rahatlama olmuyor dürüstçe söyleyeyim. Silikon jel tabakalardan aldım kullanıyorum. Contractubex, silkar ve sarı kantaron yapı kullanıyorum. İzler silikleşmeye başladı göğüs kısmında ama karındakiler kıpkırmızı duruyor maalesef. Ben halen çok pişmanım. Doktorun eserinden çok memnun ama iyileşme süreci nedeniyle eşim hiç memnun değil. O memnun olmayınca bende olamıyorum haliyle.Öncelikle çok geçmiş olsunİki ay kadar olmuş galiba ameliyatınıza,şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bende 15 gün önce meme toparlama ameliyatı oldum ve çok pişmanım keşke olmasaydım diyorum.bu kadar çekilen eziyete değmezmiş.göğüslerim sert ve gergin,dün artık batmalardan sızlamadan sertlikten oturdum ağladı m bir de izleri görünce daha bi kötü oldum.dr contractubex verdi ama birçok yorumda işe yaramadığı yazıyor.silikon jel tabaka almayı düşünüyorum,siz kullandınız mı,faydasını gördünüz mü?
Sertlik konusuna gelince, ben kas altı oldum, uçlarda yumuşama kendi eski dokumun haline dönmeye başladı çok şükür ama daha yeni yeni… bugün 54.gün düşünün yani…