Karın germe, lipo, burun ve meme dikleştirme, meme büyütme kombine ötesi bir ameliyata gidiyoruuummm

sheerdrivingpleasure

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2022
24
10
44
Merhaba,

Hala nasıl cesaret ettiğimi ben de bilmiyorum ama cuma ameliyat olacağım. Burnumda kemik var, göğüsler 2 çocuk sonrası ne olursa o.
Karın derim ise hamileliklerimde en fazla 9 kilo almış biri olmama rağmen elastik bir yapısı olması nedeniyle çok gevşek ve sarkık.
Eğer gaz da olursam önümdeki boş deriyle 6 aylık hamile halimdeki gibi şişiyorum ve nefes almak bile işkenceye dönüyor.
Sigara kullanmıyorum ve kilom 52, boyumda 1.62. Yani fazla kilom yok ve minyonum, umarım iyileşme sürecinde pozitif etkisi olur.

Ameliyat herhalde 7 saat falan sürecek, sonrası yaşadıklarımı kamyon çarpmış gibi olmazsam sık sık yazacağım. Ama eğer öncesinde bu ameliyatları yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler

Geçmiş olsun, gerçekten çok cesursunuz, inşallah çok zorlanmadan atlatırsınız bu süreci. Ameliyatı kime ne kadara oldunuz acaba, bir de memnun kaldınız mı son durum nedir?

Merhaba,

Hala nasıl cesaret ettiğimi ben de bilmiyorum ama cuma ameliyat olacağım. Burnumda kemik var, göğüsler 2 çocuk sonrası ne olursa o.
Karın derim ise hamileliklerimde en fazla 9 kilo almış biri olmama rağmen elastik bir yapısı olması nedeniyle çok gevşek ve sarkık.
Eğer gaz da olursam önümdeki boş deriyle 6 aylık hamile halimdeki gibi şişiyorum ve nefes almak bile işkenceye dönüyor.
Sigara kullanmıyorum ve kilom 52, boyumda 1.62. Yani fazla kilom yok ve minyonum, umarım iyileşme sürecinde pozitif etkisi olur.

Ameliyat herhalde 7 saat falan sürecek, sonrası yaşadıklarımı kamyon çarpmış gibi olmazsam sık sık yazacağım. Ama eğer öncesinde bu ameliyatları yaşayan varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok memnun olurum. Şimdiden herkese teşekkürler
Sonuç yazmadığınıza göre kamyon çarpmışa döndünüz:KK17:o_O

Mustafa Nihat Koç yaptı ameliyatı. Doktorumu sevdim, güvendim. Zamanla sonuçları göreceğim ve memnuniyetle paylaşırım. Ama şimdilik tek söyleyeceğim hepsi bir arada yaptırmak ahmaklıkmış

Dün 1 ay oldu, şimdi birşeyler yazmak istedim. Hepsi bir arada olunca hastanedeki 2 gğn tam bir kabustu pişmanlıktan ağlaya ağlaya içim dışıma çıktı. Değil kalkıp yürümek sağdan sola dönmek, nefes almak problemdi. Burnumda bandajlar, göğsümde sargılar drenler, karnım aynı şekilde bandajlı falan 2 dirende orda, sırt desen liposuction yerleri ölümcül ağrıyor. 3.gün çıkmam diye tutturdum. Zaten yürümeye başladığımda ters L yürüyordum, yüzüm burnum şiş mor, değil normal hayata dönmek asla eskisi gibi olamayacağıma inandım.

Hepsi bir arada olmak büyük cesaret.
Bende meme ve karın germe ameliyatı olmak istiyorum ama ikisini aynı anda olmam.

Kendinizi iyi hissettikçe yazarsanız, karin germe göğüs olayını merak ediyorum.
(Karnım ve göğüslerim ayni sizin gibi sonucu iyi olursa iyice yaklaşırım bu olaya…)

Göğüsteki direnleri 2.gün söktüler. Derin bir nefes alın deyip sanki bir organınızı çıkarıyorlarmış gibi içinizden anlık bir acı ile kurtuldum onlardan.

Karındakiler ise 1.hafta sonunda çıkacak dediler kaldı. Elimde direnler, zangoç gibi gezdim evin içinde çocuklarımı epey korkutmuş olmalıyım. Hele o şiş ve mor burunla

Sonra ilk hafta ilk oh demem oldu burnumdakiler çıkınca rahat bir nefes aldım. Ağzı açık uyumaktan çatlamış damağım iyileşti ve adam gibi yemek yemeye başladım. Göğüslerdeki bantlar çıktı. Doktor yaptığı işten çok memnundu. Bense ağzımda duran bu memeler nasıl inecek diye ağlamaklıydım.

Nexium (mide koruyucu)
Brumaline (enfla-c ve solgar)
thiocilline (antibiyotikli krem)
Arnice ve hirudoid (ödem ve morluk için)
Augmentin (1 haftalık antibiyotik)
Dolorex (ağrı kesici 6 saatte bir)
Parol (ağrı kesici 12 saatte bir)

Yara izi için
Contractubex
Silkar
Sarı kantaron yağı
Silikonlu şerit bantlar
Epiderm x göğüs ucu yaraları için kullanıyorum

Henüz çok erken birşey söylemek için. Karnım taş gibi, ara sıra beton gibi oluyor nefes aldırmıyor. Göğüsler ancak bir tık indi ve yumuşadı birşey söyleyemiyorum. 6. Haftayı bekliyorum. Geçen haftadan beri yan uyumaya başladım.
Liposuction yerleri hala ödemli. 2 kere lenf ödem masajı yaptırdım çok iyi geldi
Bu arada 52 kg ile ameliyata girdim 55 ile çıktım
En büyük sorunum ödem ödem ödem

Cok geçmiş olsun çok cesaretlisiniz gerçekten bende düşünüyorum ancak sadece karin germe İstanbula dr arası içerisindeyim birde ört fiyat paylasabilirmisiniz

Bol su içmeye çalışıyorum, ama göğüsteki ödem inmiyor bir türlü
Göğüsteki sertlikten eşim çok şikayetçi ama yumuşayacak diyorum azcık sabır😡
Goguslerin tam yumuşaması, yani en son görüntüsü 6-9 ay kadar sürüyor, 6 haftada sonucu asagi yukarı kestirebilirsiniz yani görsel olarak ama hala sert olacaktır, telaslanmayin. En az 6 ay beklemek gerek.

Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun🙏🏻İki ay kadar olmuş galiba ameliyatınıza,şimdi nasıl hissediyorsunuz kendinizi? Bende 15 gün önce meme toparlama ameliyatı oldum ve çok pişmanım😢 keşke olmasaydım diyorum.bu kadar çekilen eziyete değmezmiş.göğüslerim sert ve gergin,dün artık batmalardan sızlamadan sertlikten oturdum ağladı m😢😢 bir de izleri görünce daha bi kötü oldum.dr contractubex verdi ama birçok yorumda işe yaramadığı yazıyor.silikon jel tabaka almayı düşünüyorum,siz kullandınız mı,faydasını gördünüz mü?

X