- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Bu tamamen hastadan hastaya değişen bisey. Annemin memesi için yanlış bir ameliyat şekliydi. Benim mesela silikona ihtiyacım yok silikonsuz olacakAaa ben kasüstü istemiyotumultrasonla kist kontrollerimde kas altı daha iyi görünüyormuş
Zekeriya Bey ne kadar verdi size? Bana 34 dedi.Ben meme dikleştirme ve protez için ortalama 35-40.000 fiyat aldım şuan doktorlardan bakalım altan bey kaç tl diyecek
Kaç bin tl dedi Altan bey merak ettim ?Ben meme dikleştirme ve protez için ortalama 35-40.000 fiyat aldım şuan doktorlardan bakalım altan bey kaç tl diyecek
MerhabaPeki siz meme dikleştirme protex için kimi önerirsiniz altan hocaya gifecektim vazgectim şuan... zekerşya kul murat sarıcı hasan fındık aklımda olanlar
Merhaba canim bu ay ameliyat oldugum icin pek giremedim kusura bakma biz zaten özelden yazismistik.Ne oldu çok merak ediyorum. Girmiyorsun galiba. Çok geçmiş olsun ya
Şikayet olmayan hiç bi doktora rastlamadım malesef en iyi drdiklerimiz bileMerhaba
Hasan Findikida önermem, ayni sekilde memnun olmayan hastalarini gördüm
Diger doktorlara yakinlarim ameliyat oldu ve ne hale soktuklarini bizzat gördüm kesinlikle gidilmemesi gereken doktorlar
Zekeriya Kula her hangi bir yakinim gitmedi ama burda okudugum yorumlardan yola cikarak ki ben yillardir buradayim piyasayi az cok biliyorum cok basarili bir doktor oldugu söyleniliyor.
Evet banada aynı fiyatZekeriya Bey ne kadar verdi size? Bana 34 dedi.
2500 euro dedi tl kabul etmiyorKaç bin tl dedi Altan bey merak ettim ?
Siz karar verebildiniz mi?2500 euro dedi tl kabul etmiy
Henuz vermedim başka sağlık problemlerim çıktı haftaya sonuc cıkacak onu beklıyorumSiz karar verebildiniz mi?
Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaMerhaba canim bu ay ameliyat oldugum icin pek giremedim kusura bakma biz zaten özelden yazismistik.
Bende senin yorumun üzerine yönlendirdim zaten altan beye sonucunuda gördüm revizyon icin gitmekten daha cok revizyon icin simdi deli gibi doktor ariyor ! Cok üzüldüm haline kadin yatip kalkip adama beddua ediyor resmen kesinlikle önermiyorum bu burda herkesin kendi bilecegi bir sey. O kadar insan var ki ameliyat olup onca sorun yasayip doktor ismi vermeyen eger dürüstce tecrübelerimizi birbirimizle paylasmazsak bu platformun bir önemi kalmadigi gibi insanligimizida sorgulamamiz gerekir. Cünki vicdan sahibi Allah korkusu olan bir insan kendi yasadigi kötü seylerin baskasinin yasamasini asla istemez.
Aynen ya tl kabul etmiyor. Ben başka doktorlara fiyat sordum hepsi 50-55 bin tl arası dedi,biri de 4000 euro dedi2500 euro dedi tl kabul etmiyor
Benim görüştüklerimde 34-40 arası dedi hepAynen ya tl kabul etmiyor. Ben başka doktorlara fiyat sordum hepsi 50-55 bin tl arası dedi,biri de 4000 euro dedi
Altan bey dışında,yurtdışında yaşadığımı anlayan bütün doktorlar yüksek fiyat verdiBenim görüştüklerimde 34-40 arası dedi hep
Cok gecmis olsun ne amaliyati oldunuzMerhaba kızlar ben buyuk bir korkuyla ameliyata girdim siddeli kasılmalar uyandım ameliyatim 9 37 saat sürmüş bugun5 günüm 4 gün hastanede kaldım çok ilgilendi doktorum yaptığı işlemler çok güzel ama çok ödem ve ağrılarım var ne zaman geçecek bu adrilar
Teşekkür ederim karın germe kol germe göğüs toparlama kombin ameliyat oldum ama çok acı çektim Şimdi daha iyiyim Bir de üstüne üstlük Farkına varmadan çocuklardan grip kapmış Ateşim 40 dereceye çıktı şimdi daha iyi hissediyorum bakalım kendimi gördüğümde iyi gördüğünde ne hissedeceğim ben de çok merak ediyorumCok gecmis olsun ne amaliyati oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?