Karın germe+kol germe+lipo yaptım

Ameliyatım 8 saat sürecekmiş sigara içiyorum günde 12 tane parmak Tiryakisiyim diyelim daha çok daha önce bir karın germe oldum 99'da Tekrar kilo aldım 98'e çıktım tekrar göbek lendim 6 sene önce göğüs ameliyatı oldum küçük küçültme O da açıldı yanlış gibi bir görüntüsü var Hep Kendimi şişman örüyorum hasta zayıflamış görmüyorum 104 kilodan kendi diyet ve yürüyüş ile 67 kiloya İndim şu an 72 kiloyum Bakalım yarın ne olacak hepiniz bana dua edin

Acaba atacak mıyım acaba güzel geçecek miyim acaba kurtulacak mıyım çok merak ediyorum hadi bakalım Yarın olsun hayrolsun Eğer çıkarsan size tekrar yazacağım

Peki siz meme dikleştirme protex için kimi önerirsiniz altan hocaya gifecektim vazgectim şuan... zekerşya kul murat sarıcı hasan fındık aklımda olanlar
Merhaba

Hasan Findikida önermem, ayni sekilde memnun olmayan hastalarini gördüm
Diger doktorlara yakinlarim ameliyat oldu ve ne hale soktuklarini bizzat gördüm kesinlikle gidilmemesi gereken doktorlar

Zekeriya Kula her hangi bir yakinim gitmedi ama burda okudugum yorumlardan yola cikarak ki ben yillardir buradayim piyasayi az cok biliyorum cok basarili bir doktor oldugu söyleniliyor.

Ne oldu çok merak ediyorum. Girmiyorsun galiba. Çok geçmiş olsun ya
Merhaba canim bu ay ameliyat oldugum icin pek giremedim kusura bakma biz zaten özelden yazismistik.
Bende senin yorumun üzerine yönlendirdim zaten altan beye sonucunuda gördüm revizyon icin gitmekten daha cok revizyon icin simdi deli gibi doktor ariyor ! Cok üzüldüm haline kadin yatip kalkip adama beddua ediyor resmen kesinlikle önermiyorum bu burda herkesin kendi bilecegi bir sey. O kadar insan var ki ameliyat olup onca sorun yasayip doktor ismi vermeyen eger dürüstce tecrübelerimizi birbirimizle paylasmazsak bu platformun bir önemi kalmadigi gibi insanligimizida sorgulamamiz gerekir. Cünki vicdan sahibi Allah korkusu olan bir insan kendi yasadigi kötü seylerin baskasinin yasamasini asla istemez.

Şikayet olmayan hiç bi doktora rastlamadım malesef en iyi drdiklerimiz bile sizce hangisi dikleşyitmede en iyi?

Çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm ya eğer beni kast ediyorsanız dürüstlüğümden şüphe duyuyorsanız çok üzülürüm. Ben kendi tecrübemi aktardım buraya,allahta biliyor ya tek kelime yalan yok,parasını da son kuruşuna kadar ödedim kendilerine.

Merhaba kızlar ben buyuk bir korkuyla ameliyata girdim siddeli kasılmalar uyandım ameliyatim 9 37 saat sürmüş bugun5 günüm 4 gün hastanede kaldım çok ilgilendi doktorum yaptığı işlemler çok güzel ama çok ödem ve ağrılarım var ne zaman geçecek bu adrilar

Cok gecmis olsun ne amaliyati oldunuz

Cok gecmis olsun ne amaliyati oldunuz
Teşekkür ederim karın germe kol germe göğüs toparlama kombin ameliyat oldum ama çok acı çektim Şimdi daha iyiyim Bir de üstüne üstlük Farkına varmadan çocuklardan grip kapmış Ateşim 40 dereceye çıktı şimdi daha iyi hissediyorum bakalım kendimi gördüğümde iyi gördüğünde ne hissedeceğim ben de çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…