Karın germe+kol germe+lipo yaptım

neden ama? gerekcesi neymis?
Ilk defa boyle bir oneri geldi bende anlamadim gobek uzerindeki deri fazlaligini o sekilde alabilirmis sanirim alt tarafta deri yetismez diye oyle bir yontem tavsiye etti ama ben hayatta oyle bir izi kabul edemem.. ki baska cagresi var bence ..
bazi doktorlar gogus altindan da kesi yapiyor mesela yada extra ufak bir dikey iz yapiyorlar
O uzun dikey izi hep cok asiri zayiflayanlarda gordum migde ameliati olanlar mesela .. ama bana gerekmiyeceginz dusunuyorum
Tabi doktor beni canli gormedi yanilmis olabilir video ve resimle.. canli gorusecegim bakalim ayni kararimi alacak.

Ilk defa boyle bir oneri geldi bende anlamadim gobek uzerindeki deri fazlaligini o sekilde alabilirmis sanirim alt tarafta deri yetismez diye oyle bir yontem tavsiye etti ama ben hayatta oyle bir izi kabul edemem.. ki baska cagresi var bence ..
bazi doktorlar gogus altindan da kesi yapiyor mesela yada extra ufak bir dikey iz yapiyorlar
O uzun dikey izi hep cok asiri zayiflayanlarda gordum migde ameliati olanlar mesela .. ama bana gerekmiyeceginz dusunuyorum
Tabi doktor beni canli gormedi yanilmis olabilir video ve resimle.. canli gorusecegim bakalim ayni kararimi alacak.
aynen biz daha önce yazismistik resimlerinizi görmüstüm öyle kilonuzda yok o yüzden sasirdim.., son halini görebilirmiyim karninizin

Merhabalar bende 6 ay önce karın germe oldum bazı sıkıntılarım var. Belki zamanla düzelir bilemiyorum. Sizede sormak istedim. Üst karın ve pubis bölgesinde hala şişliklerim var,karnımı hala çok gergin hissediyorum🥺 bende fotoğraflarınızı görebilirmiyim? Bide bu şikayetleriniz oldumu sizin geçermi zamanla🙏🏻 Teşekkür ederim

Cok sevindim bak oldu da bitti masallah. Meme ve karin icin annen ne odedi canim?
Merhabalar karın germe ameliyatı düşünüyorsanız çok para vermenize gerek yok ben Afyon Karahisar araştırma hastensinde karın germe ameliyatı oldum ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bugün 22. günüm 7.günde araba kullandım gezinmeye başladım dikişlerim şuan çok güzel dik yürüyorum artık ve verdiğim fiyat sadece 1700 TL şehir dışından gelip yaptıranlar var

Merhabalar karın germe ameliyatı düşünüyorsanız çok para vermenize gerek yok ben Afyon Karahisar araştırma hastensinde karın germe ameliyatı oldum ve yüzüme yağ enjeksiyonu yaptırdım 4 gün hastanede kaldım bugün 22. günüm 7.günde araba kullandım gezinmeye başladım dikişlerim şuan çok güzel dik yürüyorum artık ve verdiğim fiyat sadece 1700 TL şehir dışından gelip yaptıranlar var
Ben Mart ayında oldum hayatım tavsiyen için yine de çok teşekkürler, şükür geldi gecti benim iyileşme sürecim, sadece meraktan sormuştum fiyatı. Siz baya yatmıssınız hastanede genelde bir veya iki gece tutuyorlar.

Merhaba doktorunuz kimdi

Kesinlikle önermiyorum. Uzak durulmasi gereken doktorlar diye burda konu acilmali
Aralarında Altan Yücetas Fatih Dagdelen Ercan Karaca Cem Payasli
Bunlar benim cevremdeki insanlarin ameliyat oldugu doktorlar yani canli örnekler insan nasil bu kadar ALLAHSIZ olur vicdansizca ameliyat edip o hale sokar aklim almiyor bu tür yorumlar silinmemeli ! Burda insanlar onca süre para biriktirip ne zorluklarla ameliyat oluyor kimsenin kimseyi magdur etmeye hakki yok ! Hatta biri benim ailemden kac kere hastanelik oldu bela okumamak icin kendimi zor tutuyorum

Kesinlikle önermiyorum. Uzak durulmasi gereken doktorlar diye burda konu acilmali
Aralarında Altan Yücetas Fatih Dagdelen Ercan Karaca Cem Payasli
Bunlar benim cevremdeki insanlarin ameliyat oldugu doktorlar yani canli örnekler insan nasil bu kadar ALLAHSIZ olur vicdansizca ameliyat edip o hale sokar aklim almiyor bu tür yorumlar silinmemeli ! Burda insanlar onca süre para biriktirip ne zorluklarla ameliyat oluyor kimsenin kimseyi magdur etmeye hakki yok ! Hatta biri benim ailemden kac kere hastanelik oldu bela okumamak icin kendimi zor tutuyorum
Hic sorma gercekten haklisin bende cok sinirleniyorum dusundukce. Mail atiyorum fatura ve epikriz raporunu istiyorum donus yapmiyor bile bunlari bana vermey mecbur aslinda.
Tekrar deri de yetismiyor ameliyat olmam icin kimisi gogus altindan keseriz diyo kimisi sikey uzun iz diyo vallah biktim bende. Bazi doktorlar cok pahali. O da iyi olacakmi olmayacakmi bilmiyorum. Maddi manevi kimse yipranmasin iyi secin doktorunuzu.

Merhabalar kızlar. Korkan arkadaşlar için yazmak istedim,bende inanilmaz korkuyordum. 1 yıl önce bana sorsalardı sen karın germe be kol germe yapacaksın üstüne bide liposuction asla inanmazdım güler geçerdim 😀 ama yapalı tam 1 ay 5 gün oldu. Geçen sene Aralık ayında karar verdim,buralarda çok okudum doktorları,sayfaları tek tek,3-4 doktor inceledim fiyat aldım 2 doktor arasında kararsız kaldım,ikisinde de fiyat aldım hemen hemen aynıydı,ama bir doktor daha güzel yapıyordu fiyatı bir tık daha fazlaydı. İnstagramdan inceledim before-after fotolarına baktım,doktora ameliyat olmuş 2-3 kişiyle konuştum ve kararımı verdim Dr Altan Yücetaş ameliyat olucam dedim,asistanına fotoğraflar gönderdim, bana net bir fiyat verdi yeniden, şubatta gidecekken ertelendi herseyim temmuz sonuna kaldı,Kanada'dan Türkiye ailemi aldım,hatta annemde Altan beye ameliyat olma kararı verdi. Görüşmeye gittik annemle Altan bey çok sakin çok çok efendi bir insan, Tuğba hanım asistanı o kadar güler yüzlü ve o kadar sevecen ki,çok merhametli bir insan. asla iddalı konuşmadı Altan bey ama elinden gelenin en iyisini yaptı bana ve anneme, ameliyatım yaklaşık 5 saat sürdü,uyandığımda 0 ağrı evet doğru okudunuz 0 ağrı,o kadar korkmuştum ki ağrı çekeceğim diye ama asla öyle olmadı,karnım hiç ağrımıyordu kollarım beni rahatsız ediyordu korseler yüzünden,bide yatma pozisyonu biraz rahatsız ilk günler. Sonra alışıyorsunuz ve mışıl mışıl uyuyorsunuz valla :) ben çok memnun kaldım ameliyatımdan beklediğimden de iyi oldu. Lütfen kızlar aklınızda varsa bu işlemi yapmak asla ertelemeyin ve çok güvendiğiniz bir doktora gidin. Altan Yücetaş'a ameliyat olmak isteyenler gözünüz kapalı gidin,anneme karın germe bide meme revizyon yaptı annem çok memnun kaldı,memeleri çok iyi duruyor.

bu yazdıklarım asla reklam değil,son kuruşuna kadar ücretimi ödedim:)

Merhaba, geçen hafta Altan hoca ile görüşmeye gittim. karın germe ve meme dikleştirme + protez için muayene oldum.
Hastaları ile karşılaşmak ve görüşmek için bana verilen randevu saatinden 1 saat önce gittim. bikaç hastası ile görüşme fırsatı da buldum. memnunlardı..

ıstagram adresinde sonuçları da mükemmel.. o gün klinikte karşılaştığım hastalar, pansuman hastaları idi. ameliyat ve hastane sürecinden hocanın ilgisinden ve takibinden de memnunlardı. mart ayının sonuna ameliyat günü aldım ben de..
bu sitede de araştırmak istedim, sizin başlığınıza denk geldim..sizin ameliyatınızın da üzerinden geçmiş baya. uzun vade sonuçlu hasta bulduğuma çok sevindim :)

anneniz de meme ve karın germe olmuş sanırım.. şimdi nasıl merak ettim.. memnun mu?

Merhaba, geçen hafta Altan hoca ile görüşmeye gittim. karın germe ve meme dikleştirme + protez için muayene oldum.
Hastaları ile karşılaşmak ve görüşmek için bana verilen randevu saatinden 1 saat önce gittim. bikaç hastası ile görüşme fırsatı da buldum. memnunlardı..

ıstagram adresinde sonuçları da mükemmel.. o gün klinikte karşılaştığım hastalar, pansuman hastaları idi. ameliyat ve hastane sürecinden hocanın ilgisinden ve takibinden de memnunlardı. mart ayının sonuna ameliyat günü aldım ben de..
bu sitede de araştırmak istedim, sizin başlığınıza denk geldim..sizin ameliyatınızın da üzerinden geçmiş baya. uzun vade sonuçlu hasta bulduğuma çok sevindim :)

anneniz de meme ve karın germe olmuş sanırım.. şimdi nasıl merak ettim.. memnun mu?
Anneminkini burdan cevaplayım. Annem Altan beye hergun dua ediyor :) o kadar memnun ki karnından ve memelerinden. Tekrar oda gelecek benimle Altan beye.

Anneminkini burdan cevaplayım. Annem Altan beye hergun dua ediyor :) o kadar memnun ki karnından ve memelerinden. Tekrar oda gelecek benimle Altan beye.
Anneniz adına çok sevindim..darısı bana inşallah..
Benim de ikiz gebeliğim sonucu alt karnım sarktı. doğum sonrası kilolarımın bi kısmını emzirme döneminde verdim ancak altan bey sırt ve yanlardan da liposuction yapacak.. işine olan hakimiyetini muayene sırasında da gözlemledim çünkü karnı bir bütün olarak değerlendirip sırtıma kadar muayene etti ..

meme konusunda da emzirme ve vakumlu sağma makinesinin de etkisiyle üst kısımlar boşaldı. şimdi protezle birlikte dikleştirme yapacak..protez fikrine de alıştım çünkü doktor dokumun yetersiz olduğunu söyledi..

size de kolaylıklar dilerim.. fırsat buldukça yazarım buradan gelişmeleri..

Anneniz adına çok sevindim..darısı bana inşallah..
Benim de ikiz gebeliğim sonucu alt karnım sarktı. doğum sonrası kilolarımın bi kısmını emzirme döneminde verdim ancak altan bey sırt ve yanlardan da liposuction yapacak.. işine olan hakimiyetini muayene sırasında da gözlemledim çünkü karnı bir bütün olarak değerlendirip sırtıma kadar muayene etti ..

meme konusunda da emzirme ve vakumlu sağma makinesinin de etkisiyle üst kısımlar boşaldı. şimdi protezle birlikte dikleştirme yapacak..protez fikrine de alıştım çünkü doktor dokumun yetersiz olduğunu söyledi..

size de kolaylıklar dilerim.. fırsat buldukça yazarım buradan gelişmeleri..
Liposuction yapılırsa daha başarılı olur. Bana da yaptı eskiye nazaran harika. Şimdiden geçmiş olsun size.

Back