- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Zekeriya kul bülent tekerekoglu falan hep kasaltı yaparız dedi bitek altan hoca kasüstü diyorHa
Hangileri merak ettim?
Altan beyle görüştünüz mü?
doktor sayısını sınırlı tutmanızı tavsiye ederim
Yoksa işin içinden çıkamazsınız
Zor süreçler gerçekten
Açıkçası ben pek vakıf değilim meme konusuna. Altan bey bana karın germe ve meme dikleştirme birlikte yapacak.Zekeriya kul bülent tekerekoglu falan hep kasaltı yaparız dedi bitek altan hoca kasüstü diyor
İkisi de çok iyi doktorlar meme konusunda inanılmaz iyiler hatta o yüzden benim biraz kafam karıştı siz doktorunuza guvenin benim meme biraz problemli ondan korktumAçıkçası ben pek vakıf değilim meme konusuna. Altan bey bana karın germe ve meme dikleştirme birlikte yapacak.
Kas üstü ve kas altı artılarını eksilerini de pek bilmiyorum. Sadece muayene sonrası yuvarlak protez kas üstü olacak dedi. Ameliyat öncesi detaylı sorarım.
Zekeriya beye ameliyat olanların fotoğraflarını da gördüm. Kendisi doğalcı ve yaptığı memeler de çok doğal duruyor. Kas altı planda daha doğal meme görüntüsü oluyor galiba.
Ben Altan beyi memeden ziyade karın germe için tercih ettim. Yaptırmışken de ikisi birlikte çıksın istedim. Bilgisine güvendiğim bi arkadaşım önerdi ve hiç düşünmeden gittim.
Siz çok araştırmışsınız maşallah. İnşallah gönlünüze göre olur tercihiniz
siz ne zaman Ameliyat olacaksiniz?Açıkçası ben pek vakıf değilim meme konusuna. Altan bey bana karın germe ve meme dikleştirme birlikte yapacak.
Kas üstü ve kas altı artılarını eksilerini de pek bilmiyorum. Sadece muayene sonrası yuvarlak protez kas üstü olacak dedi. Ameliyat öncesi detaylı sorarım.
Zekeriya beye ameliyat olanların fotoğraflarını da gördüm. Kendisi doğalcı ve yaptığı memeler de çok doğal duruyor. Kas altı planda daha doğal meme görüntüsü oluyor galiba.
Ben Altan beyi memeden ziyade karın germe için tercih ettim. Yaptırmışken de ikisi birlikte çıksın istedim. Bilgisine güvendiğim bi arkadaşım önerdi ve hiç düşünmeden gittim.
Siz çok araştırmışsınız maşallah. İnşallah gönlünüze göre olur tercihiniz
Ameliyat günü almaya gittiğimde hastaları vardı Altan beyin kombine ameliyat geçirmiş.. hepsinin maşallahı vardı. Onları görünce cesaret geldi bana. Biz de öyle oluruz inşallahevet yazismistik galiba
benim hic gidip bakma sansim olmadi ama bir bayanla tanistim ona yazdim. Saolsun her soru sordugumda cevapliyorAmeliyat günü almaya gittiğimde hastaları vardı Altan beyin kombine ameliyat geçirmiş.. hepsinin maşallahı vardı. Onları görünce cesaret geldi bana. Biz de öyle oluruz inşallah
insallah oluruz kiz. sen böyle yazinca dahada sabirsizimAmeliyat günü almaya gittiğimde hastaları vardı Altan beyin kombine ameliyat geçirmiş.. hepsinin maşallahı vardı. Onları görünce cesaret geldi bana. Biz de öyle oluruz inşallah
O bayan bana da yardımcı olur mu acaba:)))) dikleştirme sonrası sarkma olmuşmu tekrarbenim hic gidip bakma sansim olmadi ama bir bayanla tanistim ona yazdim. Saolsun her soru sordugumda cevapliyor
O bayanı bu başlığa davet edelimO bayan bana da yardımcı olur mu acaba:)))) dikleştirme sonrası sarkma olmuşmu tekrar
Hatta hoca ile karşılaşıncainsallah oluruz kiz. sen böyle yazinca dahada sabirsizim
bizim bir grubumuz var facebookta. istersen link atalim buyur gel.O bayan bana da yardımcı olur mu acaba:)))) dikleştirme sonrası sarkma olmuşmu tekrar
Çok sevinirimbizim bir grubumuz var facebookta. istersen link atalim buyur gel.
özel msj kapali galiba sende olmuyoÇok sevinirim
Çok iyi olurbizim bir grubumuz var facebookta. istersen link atalim buyur gel.
Canım bankada atarmiisn linkbizim bir grubumuz var facebookta. istersen link atalim buyur gel.
Merhaba kime ameliyat olacaksınız ve ne kadara olacaksınız bende dr arastiriyoruminsallah oluruz kiz. sen böyle yazinca dahada sabirsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?