Karın germe+kol germe+lipo yaptım

Zekeriya kul bülent tekerekoglu falan hep kasaltı yaparız dedi bitek altan hoca kasüstü diyor
Açıkçası ben pek vakıf değilim meme konusuna. Altan bey bana karın germe ve meme dikleştirme birlikte yapacak.
Kas üstü ve kas altı artılarını eksilerini de pek bilmiyorum. Sadece muayene sonrası yuvarlak protez kas üstü olacak dedi. Ameliyat öncesi detaylı sorarım.

Zekeriya beye ameliyat olanların fotoğraflarını da gördüm. Kendisi doğalcı ve yaptığı memeler de çok doğal duruyor. Kas altı planda daha doğal meme görüntüsü oluyor galiba.

Ben Altan beyi memeden ziyade karın germe için tercih ettim. Yaptırmışken de ikisi birlikte çıksın istedim. Bilgisine güvendiğim bi arkadaşım önerdi ve hiç düşünmeden gittim.

Siz çok araştırmışsınız maşallah. İnşallah gönlünüze göre olur tercihiniz

İkisi de çok iyi doktorlar meme konusunda inanılmaz iyiler hatta o yüzden benim biraz kafam karıştı siz doktorunuza guvenin benim meme biraz problemli ondan korktum

siz ne zaman Ameliyat olacaksiniz?
Bende Altan Beye olacagim onun icin sordum

21 Mart pazartesi karın germe/liposuction ve meme dikleştirme+protez kombine şeklinde olacak. Sizi hatırlıyorum benden önce olacaktınız değil mi?

Son düzenleme:
Merhaba günlerdir Ben de topik topik geziyorum bir şeyler öğrenmek istiyorum cesaret toplamak istiyorum çünkü yarın kombine ameliyatlara gideceğim karın germe kol germe göğüs revizyon karından alınacak yağlar popoya enjekte edilecek çok korkuyorum ama çok olmak istiyorum artık sona geldi desteklerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…