Karın germe faciası

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.342
3.490
133
İlkimde iri gebelik ikncisi ikiz gebelik derken karnım mahvolmuştu.Maddi sıkıntılar içerisindeyken zor şartlarda karın germe ameliyatı oldum eşimi ikna ederek.Tek derdim eski formuma dnebilmek badilerimi rahatça midesiz göbeksiz giebilmekti.45 gün önce ameliyat geçirdim .Mucize beklemiyordum tabi ki.Koca göbekli insanlar girip düzgün çıkabiliyorken benim karnım ney di ki?Liposuctin yaptırmadım.Genel karın kaslarım dikildi ve yeni göbek deliği açılıp dikildi.İk günler cok iyiydi dümdüz görünüyordum.20 gün sonra mide geri pırtladı.Tamam da karın kaslarım dikildi bu ney şimdi dedim.Kendi doktorum orda yag vardır dedi.Başka bir uzman karın kaslarınızdaki dikişler yumuşamış dedi.İlk günlerde ödem diye düşünüyordum.Fakat ne oldugu belli değil.Hayal kırıklığı yaşıyorum mide bölgem dışarda genital bölge düz.Sorunun ne oldugu Ulturasyonla veya elle muayeneyle net anlaşılmıyor.Naıl anlaşılır oradaki sorunun ne oldugu?:bicak::KK42::KK42::KK42::KK42:

Hiç bilemiyorum bunca doktor kararsız konuşmuşken. Bunun yerine bi spor salonuna kaydolup 1 yıl içine yaysaydınız bu işi keşke. Bu sıkıntıların hiçbiri olmazdı. Umarım bi çözümünü bulursunuz
deri fazlası vardı ayrılan kaslar sporla toplanmıyormuş.Yoksa ameliyat olmazdım.

ayrılan kaslar sporla toparlanamıyormuş çok araştırdım
İlk defa duyuyorum inanın. Bende de epey gevşeme olmuştu ve inanılmaz moralim bozuktu. Diyet ve sporla topladım kendimi. Eskisinden daha fitim inanın. Kilom 47diydi önceden artık 50nin altına düşmüyorum ama daha sıkı ve inceyim. Siz yine de bi deneyin bence

Göbek fıtığı falanmı oldunuz acaba ya da mide bağırsak sisteminde bir sorun olmuş olabilir mi. ben ameliyat olmadım ama ihtiyacım da var ,ara ara forumları okuduğumda ameliyat sonrasında beslenmeye ve zorlayıcı hareket yapılmaması konusunda dikkat edilmesi gerektiğinden bahsediyorlardı.karın germe forumunda ameliyat olmuş arkadaşlara sorun birde, onlar daha iyi yönlendirirler sizi,çok geçmiş olsun

İlk defa duyuyorum inanın. Bende de epey gevşeme olmuştu ve inanılmaz moralim bozuktu. Diyet ve sporla topladım kendimi. Eskisinden daha fitim inanın. Kilom 47diydi önceden artık 50nin altına düşmüyorum ama daha sıkı ve inceyim. Siz yine de bi deneyin bence
Karın bölgesi için ne tür hareketler yaptınız? Var mı önerileriniz?

Karın bölgesi için ne tür hareketler yaptınız? Var mı önerileriniz?
Doktorların çoğu bu konuda pek bilgili değil. Bana da doktorum 2 ay sonra mekik çekebilirsin demişti ama vücudun 3 aylık kendine gelme süresi var. O mekik hareketi ayrılan kasları iyice ayırıyor fırtlak bi karına dönüşüyo. Bu dönemde pelvik egzersizlerle karın kaslarımızı toplamaya başlamalıyız. Yani bebeği asıl taşıyan kaslar. Ayşe Tolga nın çok güzel bi yazı serisi var bunla ilgili orda yapılması gereken hareketleri güzel de izah etmiş. Linkini yolluyorum. Bu doğrultuda araştırabilirsiniz siz de.
http://www.aysetolgaiyiyasam.com/murat-bur-ile-dogum-sonrasi-karin-sikilastirici-egzersiz

ayrılan kaslar sporla toparlanamıyormuş çok araştırdım
Öyle birşey yok...
Yüzde 80 eski forma sporla kavusurdun.

Bı başka doktora daha git bence

Bu işlemi işin ehli insan yapmalı...geçmiş olsun

h
Ben ödem olduğunu düşünüyorum. Tamamen iyileştikten sonra da spora yonelirsiniz.
alt bölgelede ödem oluyormuş genelde.

Öyle birşey yok...
Yüzde 80 eski forma sporla kavusurdun.

Bı başka doktora daha git bence

Bu işlemi işin ehli insan yapmalı...geçmiş olsun
Kaslar ayrılınca sporla daha da belirgin hale geliyor sporla iki ayrı parçaa haline gelebiliyor siz spor yapıyor musunuz?yüzde kaç toparlanabilir bu mide bölgesi sporla.

yeni göbek deliği mi açtılar? eskisi ne oldu?
karın germe içerdeki yağlarıda almayı içermiyor mu doktor nasıl ordakiler yağ diyebiliyor ki? amaç zaten yağdan kurtulmak değilmiydi?
canım dogumdan önce öyle göbekli mideli birşey değildim ben bazen sadece deri fazlası alınıp göbek deliği açılarak karın geilirayrılmış karın kasları dikilir .Yağ aldırmak hastanın istegine kalmış.

canım dogumdan önce öyle göbekli mideli birşey değildim ben bazen sadece deri fazlası alınıp göbek deliği açılarak karın geilirayrılmış karın kasları dikilir .Yağ aldırmak hastanın istegine kalmış.

ha senden yağ almadılar yani.
o zaman sporla destekle kalmaz inşallah.

Su birikmiş olabilir mi ? Elinle sallamaya çalış o bölgeyi bakalım anlayacakmisin?

Benim ablamda 1 ay önce oldu, yeni göbek deliği oluşturdular karın bölgesi dümdüz olmuştu 2 hafta sonra şişmeye başladı...

O ayakta bana dikişlerini gösterirken icinde sıvının dokundukca oynadığını hissettim..
Hemen ertesi gün plastik cerrahiye gittik ve tahminim doğru çıktı.

Tam 6 enjektör su çekti içinden.
Tekrar dümdüz oldu...
Sonra bana geldi hamileyim diye perdemi taktı sağolsun ertesi gün aynı durum yine oldu..

Doktor eğilip kalkmayi gerilmeyi uzun yürüyüşü yasakladı birsüre şimdilik iyi görünüyor

Su birikmiş olabilir mi ? Elinle sallamaya çalış o bölgeyi bakalım anlayacakmisin?

Benim ablamda 1 ay önce oldu, yeni göbek deliği oluşturdular karın bölgesi dümdüz olmuştu 2 hafta sonra şişmeye başladı...

O ayakta bana dikişlerini gösterirken icinde sıvının dokundukca oynadığını hissettim..
Hemen ertesi gün plastik cerrahiye gittik ve tahminim doğru çıktı.

Tam 6 enjektör su çekti içinden.
Tekrar dümdüz oldu...
Sonra bana geldi hamileyim diye perdemi taktı sağolsun ertesi gün aynı durum yine oldu..

Doktor eğilip kalkmayi gerilmeyi uzun yürüyüşü yasakladı birsüre şimdilik iyi görünüyor
göbek deliğinin oldugu kısımlarda ödem oluyor genelde benim midem ve etrafı şiş ne oldugu bilinmiyor.

Back
X