Karın germe amaliyati olanlar lütfen yardım

Dikişler iyleşene kadar tam dik duramiyorsunuz zaten vudunuz buna müsade etmiyor ama geçiyor korkulacak birşey deyil

Doktor bey beni sıraya almadı ben çok ısrar etim okul tatilinde olsun diye karar verince doktor beyle konustum bir hafta sonra amaliyat oldum

Dikiş izlerini merak edersiniz diye ekledim bakabilirsiniz tabi daha ödem var alt karın bölgesinde

Teşekür ederim beyenmene sevindim tabiki ilkkinden çok daha iyi o yüzden deyer diyorum

Evet krem kulaniyorum sabah akşam bende dikislerimi beyendim çok daha korkunç dikişler gördüm hata bazı yerde tam silinik görünüyor böyle silinmeye devam ederse ilerleyen günlerde tamamen kaybolur izler ama ben doktara çok ricada bulundum ince diksin diye ne kadar ince olursa o kadar dikiş izi az olur

Evet krem kulaniyorum sabah akşam bende dikislerimi beyendim çok daha korkunç dikişler gördüm hata bazı yerde tam silinik görünüyor böyle silinmeye devam ederse ilerleyen günlerde tamamen kaybolur izler ama ben doktara çok ricada bulundum ince diksin diye ne kadar ince olursa o kadar dikiş izi az olur
Aaa bildiğim iyi oldu ben de o şekilde ricada bulunacağım olursam inşallah

X