Merhaba,öncelikle geçmiş olsun,her doktorun pansumanı ayrı oluyor,ben sadece batikon sürüyordum,en iyisi kendi doktorunuza sormanızMerhaba hanımlar karın germe amaliyati olanlar bana yardım edebilirim bugün amaliyatimin 8.gunu evde pansuman yapıyorum ama göbek deliyinin üstüne sadece krem sürüyorum acaba doğrumu yapıyorum icinede sürmem gerekirmi şimdiden tesekur ederim hanımlar
Peki sadece göbek deliyinin ustunemi içine sürüyormuydunuz şimdiden tesekur ederimMerhaba,öncelikle geçmiş olsun,her doktorun pansumanı ayrı oluyor,ben sadece batikon sürüyordum,en iyisi kendi doktorunuza sormanız
Peki sadece göbek deliyinin ustunemi içine sürüyormuydunuz şimdiden tesekur
hem dikişlere hemde içine sürüyordum.Peki sadece göbek deliyinin ustunemi içine sürüyormuydunuz şimdiden tesekur ederim
Çok geçmiş olsun bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat olmuştum.gobek deliğimin içine ve dışına batikon krem sürdürdü doktor bey.daha sonra iz kremine geçtim.iz kreminde yapılan yerde kanlanma olmamalı oralara sürün demişti.kanlanma yada sulanma olan yerlere batikon krem sürdüm.Merhaba hanımlar karın germe amaliyati olanlar bana yardım edebilirim bugün amaliyatimin 8.gunu evde pansuman yapıyorum ama göbek deliyinin üstüne sadece krem sürüyorum acaba doğrumu yapıyorum icinede sürmem gerekirmi şimdiden tesekur ederim hanımlar
Çok teşekkür ederim sizede hayırlı olsun umarım amaliyatiniz istediğiniz gibi olmuşturÇok geçmiş olsun bende yaklaşık 3 ay önce ameliyat olmuştum.gobek deliğimin içine ve dışına batikon krem sürdürdü doktor bey.daha sonra iz kremine geçtim.iz kreminde yapılan yerde kanlanma olmamalı oralara sürün demişti.kanlanma yada sulanma olan yerlere batikon krem sürdüm.
Bugün benim 11. günüm şuan çok ödem var ama bakınca gobeyime iyiki yaptırdım diyorum iyileşmesi uzun süren bir süreç ama yinede deyer bence iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizi. Adinizada çok sevindimÇok teşekkür ederim bende istediğim gibi oldu iyiki yaptırdım dedim denize girerken ve guneslenirkenumarım sizinde istediginiz gibi olur
merhaba sureciniz nasi gecti kimde oldunuz anlatimisjnizMerhaba hanımlar karın germe amaliyati olanlar bana yardım edebilirim bugün amaliyatimin 8.gunu evde pansuman yapıyorum ama göbek deliyinin üstüne sadece krem sürüyorum acaba doğrumu yapıyorum icinede sürmem gerekirmi şimdiden tesekur ederim hanımlar
Merhaba ben araştırma Hastanesi'nde oldum Dr Ertuğrul karanfil yaptı amaliyatimi sürecim iyi geçti şükür sadece uzun süreç istiyor tam iylesme için onun dışında bir sorun yok tabi bu kişiden kişiye deyisiyor gobeyime bakınca gerçekten deyer diye düşünüyorum kocaman göbekten dümdüz bir gobeye sahip oluyorsunuz bu insanı çok mutlu ediyor odemli hali bile çok güzel tavsiye ederim ama uzun bir iylesme sureci sizi beklediyini unutmayın ağrı yasamiyorsunuz sadece istediyiniz gibi haraket edemiyorsunuz ama yinede herşeye deyer diyorummerhaba sureciniz nasi gecti kimde oldunuz anlatimisjniz
Cok gecmis olsunn tabiki sonucta kolay bi ameliyat degil insallah daha iyi olursunuz darisi banaMerhaba ben araştırma Hastanesi'nde oldum Dr Ertuğrul karanfil yaptı amaliyatimi sürecim iyi geçti şükür sadece uzun süreç istiyor tam iylesme için onun dışında bir sorun yok tabi bu kişiden kişiye deyisiyor gobeyime bakınca gerçekten deyer diye düşünüyorum kocaman göbekten dümdüz bir gobeye sahip oluyorsunuz bu insanı çok mutlu ediyor odemli hali bile çok güzel tavsiye ederim ama uzun bir iylesme sureci sizi beklediyini unutmayın ağrı yasamiyorsunuz sadece istediyiniz gibi haraket edemiyorsunuz ama yinede herşeye deyer diyorum
Çok tşk ederim umarım sizde en kısa zamanda iyi bir şekilde amaliyat süreci gecirirsinizCok gecmis olsunn tabiki sonucta kolay bi ameliyat degil insallah daha iyi olursunuz darisi bana
Hangi hastanede oldunuzMerhaba ben araştırma Hastanesi'nde oldum Dr Ertuğrul karanfil yaptı amaliyatimi sürecim iyi geçti şükür sadece uzun süreç istiyor tam iylesme için onun dışında bir sorun yok tabi bu kişiden kişiye deyisiyor gobeyime bakınca gerçekten deyer diye düşünüyorum kocaman göbekten dümdüz bir gobeye sahip oluyorsunuz bu insanı çok mutlu ediyor odemli hali bile çok güzel tavsiye ederim ama uzun bir iylesme sureci sizi beklediyini unutmayın ağrı yasamiyorsunuz sadece istediyiniz gibi haraket edemiyorsunuz ama yinede herşeye deyer diyorum
Bolu araştırma hastanesiHangi hastanede oldunuz
İyileşme süreciniz nasıl gidiyor daha rahat hareket ediyor musunuz acaba? Ne zaman dik yürümeye başladınız? Ödemleriniz dikişleriniz nasıl? Kaça yaptırdınız bir deBolu araştırma hastanesi
İyileşme süreciniz nasıl gidiyor daha rahat hareket ediyor musunuz acaba? Ne zaman dik yürümeye başladınız? Ödemleriniz dikişleriniz nasıl? Kaça yaptırdınız bir de