Çok korkuyorum ama çok istiyorum :) uçak bileti almasam gidermiyim bilmiyorum:))) o zaman 3 gecelik alayım yeter herhal de başka neler götürsem aklıma gelmiyor doktor korse dedi vars çorabı dediMerhaba heyecanınızı anlayabiliyorum ağustos ta bende oldum bunla ilgili bir konu açmıştım bakabilirsiniz .
Hastaneden ihtiyacınız olacak şeyleri söylerler size
Ben yinede aklına gelenleri yazayım
Pijama değil mutlaka rahat giyilebilen gecelik olmalı
Lazer kesim iç çamaşır
Şarjınızı alınkıyafetlerinizde ameliyattan sonra rahat giyebileceğiniz şekilde olmalı önden düğmeli elbise gibi
Bir süre eğik yürümek zorunda kalacaksınız
Herkesin ağrı eşiği farklı olmakla birlikte 3-4 güne daha iyi hissedersiniz
Şuraya ben de iliştim takipteyimMerhaba heyecanınızı anlayabiliyorum ağustos ta bende oldum bunla ilgili bir konu açmıştım bakabilirsiniz .
Hastaneden ihtiyacınız olacak şeyleri söylerler size
Ben yinede aklına gelenleri yazayım
Pijama değil mutlaka rahat giyilebilen gecelik olmalı
Lazer kesim iç çamaşır
Şarjınızı alınkıyafetlerinizde ameliyattan sonra rahat giyebileceğiniz şekilde olmalı önden düğmeli elbise gibi
Bir süre eğik yürümek zorunda kalacaksınız
Herkesin ağrı eşiği farklı olmakla birlikte 3-4 güne daha iyi hissedersiniz
Benzer durumdayız hangi şehirde olacaksın acaba?HERKESE MERHABA 10 Mart ameliyat günüm :) karın germe olan var mı ??? Aşamaları nasıl geçti neler götürmem lazım hastaneye acaba gecelik mi pijama mı yardımcı olursanız sevinirim
Elazığ da olucam :)Benzer durumdayız hangi şehirde olacaksın acaba?
Umarım bende böyle kolay atlatırım :)))Çorap alabilirsiniz, Bana 2 çeşit korse takmışlardı ama hastane vermişti ben almamıştım varis çorabı da giymedim
Başka bir şehir veya ülkeden mi geleceksiniz ameliyat için
Benim ameliyatım epidural anestezi ile yapıldı. Belden aşağısını uyuşturma aslında ama ben parça parça hatırlıyorum toptan uyumuşum
Birde diren takılıyormuş ameliyat sonrası sıvı atımı için 3 güne çıkarılıyormuş, benim doktor drensiz yapıyormuş bana diren takılmadı yani, sonda takılıyor idrar için
Çok yatırmıyorlar kan dolaşımı 2 gün sonra kalkıyorsun
İnşallah, korkma öyle öldüm bittim dedirtecek bir ağrı olmuyor sonrasında yatma sıkıntı oluyor dümdüz yatacaksın ayaklarının altına yastık koyarsan gerilmemiş olur vüdudun rahat edersin. Benim postumu gördüysen bende sağ ve sol dikiş bitimlerinde deri katlanması oldu ve ben revize ameliyat oldum tekrar kesildi 5-6 cm tekrar dikildi doktora bundan bahset böyle birşey le karşılaşmak istemediğini belirt benceUmarım bende böyle kolay atlatırım :)))
Neden öyle olmus acabaaa bilşyormusunuzİnşallah, korkma öyle öldüm bittim dedirtecek bir ağrı olmuyor sonrasında yatma sıkıntı oluyor dümdüz yatacaksın ayaklarının altına yastık koyarsan gerilmemiş olur vüdudun rahat edersin. Benim postumu gördüysen bende sağ ve sol dikiş bitimlerinde deri katlanması oldu ve ben revize ameliyat oldum tekrar kesildi 5-6 cm tekrar dikildi doktora bundan bahset böyle birşey le karşılaşmak istemediğini belirt bence
Bende 1 hafta önce oldum. Yanıma 2 önden dugmeli kısa kollu gecelik aldık bir sürü uzun corap aldım uzun kısa farketmez gerci. 3 adet kılot koydum sıkmayan ama gıyemıyosun direnlerden kılot ama yanında bulunsun bence. Önden fermuarlı bol sıkmayan esofman takımı rahat spor ayakabı genis. Ben bide yanıma dis fırcamı macunu agız calkalama suyumu koydum yuz kremimi genital silme mendillerini. Tabi yanına bol su koy pipetli bardagın olsun. Yanına bolca pipetlerde koy hastanede corbayı falan daha rahat ıcersin.HERKESE MERHABA 10 Mart ameliyat günüm :) karın germe olan var mı ??? Aşamaları nasıl geçti neler götürmem lazım hastaneye acaba gecelik mi pijama mı yardımcı olursanız sevinirim
Benim doktorum hergün 5/6 tane kesiyor herhalde biliyordur gebertirim onu :))))İnşallah, korkma öyle öldüm bittim dedirtecek bir ağrı olmuyor sonrasında yatma sıkıntı oluyor dümdüz yatacaksın ayaklarının altına yastık koyarsan gerilmemiş olur vüdudun rahat edersin. Benim postumu gördüysen bende sağ ve sol dikiş bitimlerinde deri katlanması oldu ve ben revize ameliyat oldum tekrar kesildi 5-6 cm tekrar dikildi doktora bundan bahset böyle birşey le karşılaşmak istemediğini belirt bence
Kesiyi kısa yaptığı içinNeden öyle olmus acabaaa bilşyormusunuz
HERKESE MERHABA 10 Mart ameliyat günüm :) karın germe olan var mı ??? Aşamaları nasıl geçti neler götürmem lazım hastaneye acaba gecelik mi pijama mı yardımcı olursanız sevinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?