herkese merhaba, iki gün önce karın bölgeme liposuction yaptırdım. öncesinde bu forumdaki deneyimleri okuduğum ve çok faydalandığım için, üye olup kendi deneyimlerimi de yazmak istedim. umarım birilerinin işine yarar : )
öncesinde:
internetten çoğu reklam amaçlı yazıları okuduğumda bu operasyonun (o zamanlar gerçek bir ameliyat olduğunun farkında değildim) kolay bir şey olduğunu, işlemden sonra ceylan gibi sekerek evime gideceğimi zannediyordum. neyse ki bu forumda okuduklarım aklımı başıma getirdi. önce birkaç estetik kliniği ile görüştüm. operasyon denen şeyin genel anestezi ile yapılan aslında tam anlamıyla bir AMELİYAT olduğunu anlayınca, tam teşekküllü bir hastanede yaptırmak daha mantıklı geldi. sonunda, birçok şehirde hatta yurtdışında da şubeleri olan bilindik bir özel hastanede yaptırmaya karar verdim. fiyatı da estetik kliniklerine göre daha uygun geldi. üstelik klinikler ameliyattan sonra sizi eve yollarken, hastane bir gece yatırıyor, gözlem altında tutuyor.
ameliyat:
sanırım ennn kolay kısmı buydu. hiçbirşey hatırlamıyorum. gözümü kapattım gözümü açtım bitmişti herşey.
sonrası - ilk gece
asıl zor kısım sonrası. karnımda sımsıkı bir korse, kolumda serum, sağa dönemiyorum sola yatamıyorum birşey yiyecek isteğim ve halim yok, ameliyat sırasında açılan deliklerden arada kanama oluyor , hareketsiz yatmaktan sırtım ağrıyor vs. çok zor bir geceydi.
Tekrar merhaba :)
Bugün ofisteyim, tahmin ettiğimden kolay geçiyor gün. Oturup kalkarken eğilirken ağrım oluyor o da dayanılmaz değil. Belimi incittiğimi söylüyorum soranlara :)))
Bağırsak tembelliği devam ediyor. Aktivia yiyorum, probiyotik tavsiyesi için teşekkürler onu da inceleyeceğim.
Tam hastane ismi ve fiyat vermek istemiyorum. Çok bilindik birçok şehirde şubesi olan özel bir hastaneye bin euro dan biraz fazla bir fiyata yaptırdım diyeyim.
Merhem sürerken gördüğüm manzara hala çok feci. Umarım değecek bu çektiğime. Gelişmeleri yazmakya devam edeceğize, bana da terapi oluyor bir n
tekrar merhaba özelinizden yazmıştımmfiyat ve hastane adı almak ıstemıstım Allah kısmet ederse yılbasından sonra ıstıyorum bende yardımcı ollursanız cok dua edecegım sıze:))
Kaç kilo olduğunu sormadım ama yattığım odaya 1,5 lt lik pet şişe boyutunda bi şişe getirdiler kanla karışık bişiydi. Almadım ben onu orada bıraktım sadece Bnm popoya yağ transferide olmuştu doktor sadece popoya 350 litre kadar popo boşluklarına enjekte ettiğini söyledi
Üç hafta oldu ameliyat olalı. Bugün korseyi çıkarttım artık fenalık geldi. Yine ara ara takabilirim. Karnımda hala hissedilir ve görülür bir şişlik ve sertlik var. Ameliyat izlerinin bazıları yok olmaya başladı hepsi değil ama. En son iki gün önce doktora gittim. Geçecek dedi. Sabırla bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?