Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selam kızlar , 33 haftalık hamileyim. 2 gündür karın ağrısı çekiyorum. iki saatte bir başlıyo ve başlayınca yarım saate yakın ağrıyo hiç keyfim yok .:umursamaz:sizde bu tür sorun yaşadınız mı CADIARZU öpüyorum hepinizizemuszemus
böbreğin mi büyüyomuş:1shok: bu hamilelik daha başka neler duyurcak bakalımkafamçokkarıştı peki önemli bi sorun muymuş düzelir mi doğumdan sonra. yarın gidiyorum kontrole sorcam canım.
Bende 30 haftalik hamileyim..Bende surekli karin agrisi oluyor ama asagilarda...ozellikle yoruldugumda falan baya agriyor..Haftaya kontrolum var onu bekliyorum gitmek icin...Sorucam bunu bende ama sizlerde yazinca bende meraklandim cunki onceki iki hamileligimde boyle bir sorunum olmamisti..Bobrek buyumesi oluyorsa agri tam olarak nerde oluyor ustlerdemi?