Karın ağrılarının sebebi ne?lütfen yardım edin

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
34
merhaba.ben 21 yaşındayım ve yaklaşık 3 senedir yemeklerden hemen sonra midemde çok berbat sancılar hissediyorum.her gün olmuyor ama genelde çekiyorum bu sancıları.barsaklarımda bir sorun olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum.bu sancılar ve kramplar geldiğinde bacaklarımda bi halsizlik oluyor.terlemeye başlıyorum.tuvalete çıktıktan sonra hemen geçiyor.ancak geçene kadar neredeyse nefes dahi alamıyorum..internette biraz araştırma yaptım ama işe yarar bişey bulamadım...bu duruma benzer bi rahatsızlık yaşayan varsa lütfen yardım etsin.şimdiden herkese teşekkürler.

bağırsaklarının düzene girmesi için doktora basvur bence. benimde ağrıyordu 2 ilaç yazdı, baya baya geçti.

EE be arkadaşım darılma ama ben çok kızıyorum böyle konu açılınca. 3 senedir bu şikayetin varmış gelipte burada sormaktansa bir doktora gitmen gerekmez mi? Allah korusun her şeyin işareti olabilir. Basit bir karın ağrısı olabileceği gibi ciddi mide yada bağırsak hastalığı da olabilir. Belkide bu kadar gecikerek basit olan bir sıkıntıyı ileri safhalara taşımış ta olabilirsin. Karamsarlığa düşürmek değil amacım ama biraz mantıklı hareket et. Burada kimse sana derman olamaz, farz et ki birisi çıktı aa bende de vardı aynı şikayet şu ilacı kullandım geçti dese o ilacı alıp kullanacak mısın? Yapmayın Allah aşkına her şeyin çözümünü İnternet ten arar olduk. Yakında kadınlar doğum sancısı tuttuğunda İnternet e girip doktoruyla online iletişim kurarak doğuracak . biraz sağa kay canım görüntüden çıkıyorsun, heehh tamam başını görüyorum ıkın...

sizinde şikayetleriniz benimkilerle aynı mıydı?

yemeklerle bağlantısı yok benim ağrılarımın.
sancı heryerde hersaatte girebiliyordu, kıvranıyordum resmen
bi gün sabahtan akşama kadar gezdim. kalbim göbeğimde atıyordu sanki
buz gibi olmuştu gobek bölgem. aynı dediğiniz gibi bende de sadece o gün terleme ve mide bulantısı oldu.
halsizlik yoktu ben ağrıdan yüremiyordum oldugum yerde kalıyordum o an geçmesini bekliyordum.
mutlaka doktora git erteleme sağlık bu hiçbirşeye benzemez.

benim bir arkadaşım da seninle aynı şikayetlerde bulunuyordu.Gitmediği doktor,girmediği test kalmadı.En sonunda mide mikrobu denilen bir hastalığı olduğunu öğrendi.

En iyisi endoskopi yaptırıp tüm kaygılarından kurtul.Ağzından çooook ince bir hortumcuk sokucaklar midene minik kamerasıyla her şeyi görecekler çok kısa sürüyor 3 dk lık bir işlem..bayıltılmana filan gerek yok inan çok ince...ona göre tedavi izlenir.Kardeşimin çok kötü mide sancıları vardı ülser çıktı..Haplar pek etkilemedi.Sinirseldi sonra pekmez yedi sabahları aç karnına geçti.Nadiren yine oluyor.Özellikle kola içtiğinde ağrısı kesin oluyor ve patates kızartması yediğinde..Hazımsızlık ve kansız bayanlarda üşütmeden ileri gelen gaz sancıları da ağrı yapabilir.Ama sen doktorunu dinleyip güzel bir kontrol yaptır!

cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.doktora gitmiştim ben bu şikayetimden bahsettim o da hareketsizlikten olur bu tarz sancılar demişti o yüzden üstüne çok düşmedim.zaten her gün olmuyo.son haftalarda tamamen kesilmişti ama dün yine felaket bi sancı girdi...sanırım benim sorunum midemde değil bağırsaklarımda.ve tamamen bi kaç saat aç kalıpda yemek yedikten sonra giriyor bu sancılar.hatta yemek yememe gerek yok su içsem bile aynı sancıyı çekebiliyorum. el mahküm yine doktora gideceğim tabiiki ama burada benzer rahatsızlığı olan var mı diye bir ön araştırma yapmak istedim.cevap veren herkese tekrar çok teşekkür ederim kalın sağlıcakla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…